Referoju një biznesi

Të fitosh £100+?

A punoni për një kompani apo e dini për një kompani që;

 • Punëson punëtorë pa llogari bankare?
 • Punëson punëtorë nga jashtë Mbretërisë së Bashkuar?
 • T'i paguash punëtorët me para në dorë?
 • T'i paguash punëtorët me çekë?
 • T'i paguash punëtorët në një llogari familjare apo miqtë?
 • T'i largosh njerëzit nga puna për shkak të asnjë llogarie?
 • Ka nevojë për një zgjidhje falas për të mbrojtur kompaninë dhe punëtorët e tyre?
 • Të rishqyrtosh zgjidhjen e tyre të tanishme? Po kërkon një alternativë më të mirë?

Nëse i keni thënë PO ndonjërit nga këto që u tha më sipër, atëherë kompania që keni në mendje do të përfitonte shumë nga të bërit një partner Suits Me® dhe duke përdorur shërbimet tona falas dhe përfitimet e biznesit.

Si t'i referoheni & Fitoni £ 100

Thjesht na jep disa detaje dhe ne do të bëjmë pjesën tjetër.

1. Na kontaktoni: Email sales@suitsmecard.com me sa vijon:

 • Ti e përmende
 • Numri juaj i kontaktit
 • Adresa juaj
 • Emri i kompanisë
 • Faqja e internetit e kompanisë
 • Emri i kontaktit të kompanisë
 • Numri i telefonit të kontaktit të kompanisë
 • Adresa e emailit të kontaktit të kompanisë

2. Fitoni £ 100: Pasi biznesi juaj referuar është bërë një partner Suits Me®, ju do të merrni £ 100.

Kush më përshtatet® mua?

Suits Me® është një multi-çmim fitues dhe ofruesi kryesor në Mbretërinë e Bashkuar të bankave alternative për ata që luftojnë për të hapur një llogari tradicionale të Mbretërisë së Bashkuar. Ne besojmë fuqishëm në përfshirjen financiare dhe se gjithkush duhet të ketë akses në një zgjidhje bankare për të administruar paratë e tyre, veçanërisht në shoqërinë e sotme moderne.

Ne jemi zgjidhja e vetme e Mbretërisë së Bashkuar në treg sot për të ofruar një portal të sigurt dhe të sigurt për kompanitë për të krijuar lehtësisht llogari për punëtorët e tyre në minuta. Mjeti ynë i zyrës me vlerë të lartë, siç përdoret nga shumë kompani të Mbretërisë së Bashkuar, është krejtësisht i lirë dhe mbështetja e plotë është dhënë.

Referoju një FAQ-i biznesi

Duhet t'i them punëdhënësit tim se të kam referuar ty?

Jo. Ne i mbajmë detajet tuaja krejtësisht private.

Si mund ta di nëse punëdhënësi im apo biznesi i referuar do të donin të bënin partneritet me Suits Me®?

A e paguan biznesi stafin e tyre me para ose çek? Nëse po, atëherë ne kemi zgjidhjen më të mirë për ta, dhe ata do të jenë partneri perfekt për Suits Me®.

Si mund t'i marr 100 paundët e mi?

Nuk ke nevojë të bësh asgjë. Pasi biznesi të jetë regjistruar si partner biznesi Suits Me®, ne do të kontaktojmë me ju për t'ju bërë me dije. Pastaj do t'ju dërgojmë 100 £ direkt në llogarinë tuaj.

Kur do t'i marr 100 funtet e mia?

Ju do të merrni £ 100 sapo biznesi të ketë nënshkruar si një partner i biznesit Suits Me®.

Sa biznese mund të referoj?

Nuk ka kufi! Për sa kohë që keni detajet përkatëse të kontaktit, thjesht na kontaktoni dhe filloni të fitoni!

Mund t'i gjej referimet e mia?

Po, ju mund të gjurmojnë referimet tuaja duke kontaktuar ekipin tonë referues në: sales@suitsmecard.com