Partnerët tanë

Suits Me®, ne punojmë me disa kompani që ndihmojnë për ta bërë shërbimin tonë edhe më të mirë. Ja disa informacione për çdo kompani dhe çfarë bëjnë.

PrePay Technologies Limited

PrePay Technology Limited ofrojnë zgjidhje bankare dhe pagesash fund-fund dhe furnizojnë Suits Me® karta debiti Mastercard® si dhe menaxhimin e llogarive tona të klientëve. Misioni i saj është i thjeshtë: të fuqizojë kompanitë dhe njerëzit për të realizuar vizionin e tyre – në biznes dhe në jetë.

Teknologjia e tyre e hapur dhe alternative bankare bën të mundur që Suits Me® t'u japë klientëve tanë një shërbim unik me të gjithë sigurinë që do të prisnit nga një llogari bankare. Ata janë Autoriteti i Sjelljes Financiare (FCA) në përputhje, PCI DSS Niveli 1 përputhet dhe kanë një licencë eMoney, marrëveshje bankare të agjencisë si dhe të jetë një anëtar kryesor i Mastercard®.

Për shkak të tyre ne mund t'ju ofrojmë të gjitha të mirat e një llogarie rrjedhëse moderne siç janë Debitet Direkte, pagesat më të shpejta dhe kartat e debitit Mastercard® pa kontakt.

Jumio

Jumio është një shërbim i konfirmimit të identitetit i përdorur nga bankat kryesore si NatWest, ofruesit fintech si Suits Me dhe faqet e lojërave të fatit në internet si Betfred. Kur hapni një llogari me një ofrues banke ose të shërbimeve financiare ose me një faqe të lojërave të fatit në internet, rregullat e qeverisë nënkuptojnë se ata duhet të verifikojnë identitetin tuaj para se të mund t'ju pranojnë si klient. Ky është një proces i rëndësishëm për të mbajtur klientët të sigurt duke zbuluar mashtrimet, duke parandaluar pastrimin e parave dhe duke kryer kontrolle të verifikimit të moshës.

Jumio vepron me procese strikte të mbrojtjes së të dhënave në fuqi. Pasi një përdorues ka kaluar nëpër procesin Jumio dhe Jumio ka kryer kontrolle sigurie, ata pastaj kryejnë një politikë të fshirjes së të dhënave siç është rënë dakord me Suits Me®.

Trustpilot

Trustpilot është një nga platformat më të mëdha dhe më të fuqishme të shqyrtimit në botë që ofron një platformë të lirë dhe të hapur për të gjitha platformat e shqyrtimit duke u dhënë klientëve tanë mundësinë për të rritur biznesin tonë. Ne mbështetemi në komente të rregullta dhe të besueshme të klientëve për të siguruar Suits Me® në mënyrë të vazhdueshme përmbush pritjet.

Duke punuar me Trustpilot, ne mund t'ju tregojmë rishikimet nga klientët e verifikuar që ne njohim se kanë përdorur sistemin tonë dhe kanë këshilla të vërteta që ne i përdorim në mënyrë aktive për t'i bërë vazhdimisht të përmirësuara. Nëse jeni klient i Suits Me® dhe dëshironi të na lini një rishikim ju lutem bëjeni këtu: https://uk.trustpilot.com/evaluate/suitsmecard.com

Endacakë të Boltonit

Ne jemi krenar që jemi një partner i asociuar i Bolton Wanderers Football Club, partneriteti na lejon të mbështesim Trotters në udhëtimin e tyre nëpër ligë.

Suits Me® do të bëhet një tipar i rregullt në bordet e reklamave dixhitale në anën e fushës në kapacitetin prej 28,000 personash të Stadiumit të Universitetit të Boltonit gjatë ditëve të ndeshjes dhe të paraqitet në programet e ditës së ndeshjes.  Ne gjithashtu e paraqitim në ditën e ndeshjes media, e cila është e ndarë në të gjithë kanalet e mediave sociale Wanderers, me një audiencë prej 600,000 ndjekësve, duke e bërë atë një platformë të përsosur për rritjen e njohjes së markës sonë.

Partneriteti me Bolton Wanderers na lejon të zgjerojmë më tej perspektivën e arritjes së individëve rreth Britanisë së Madhe që kanë nevojë për një llogari rrjedhëse alternative.

Bolton Wanderers logo në blu dhe të kuqe me shkrim pranë saj duke deklaruar "partner shoqërues 2021-2022 sezonit"

 

I dashur dhe i besuar nga më shumë se 130.000 klientë