Kartat e pagesave

Kartat e pagave janë një mënyrë e ndryshme se si punëdhënësit mund të paguajnë personelin e tyre në ditën e pagës. Ato mund të përdoren kur një punonjës nuk ka një llogari standarde ose kur një punëdhënës është i shqetësuar për sigurinë e pagimit në të holla ose ndaj një miku ose një llogarie të anëtarëve të familjes ose akuzave se personeli i tyre do të marrë para në dorë në një çek pa llogari.

Çfarë janë kartat e pagesave?

Një kartë pagese është një kartë e parapaguar në të cilën një punëdhënës ngarkon pagën ose pagën e një punonjësi. Kartat e pagesave janë një alternativë ndaj pagesave me para në dorë, transfertave të drejtpërdrejta ose çeqeve.

Zakonisht ato janë karta debiti të lidhura me një llogari online parash. Ata u japin punonjësve të gjitha përfitimet e një llogarie dhe kartë debiti, ndërsa u japin bizneseve një mënyrë për të automatizuar pagesat e tyre të pagave. Çdo muaj, paratë mund të transferohen automatikisht në një kartë pagese me porosi në këmbë ose të dërgohen manualisht nga një transferim i drejtpërdrejtë.

Suits Me® ofrojnë kartat e debitit Mastercard® pa kontakt si dhe një llogari online parash dhe një app celular në mënyrë që punonjësit të mund të marrin të njëjtën bankë ekzakte si feautures.

Pse bizneset duhet të ofrojnë karta pagese?

Bizneset duhet të ofrojnë pagesa pagash/pagash në një kartë të parapaguar sa herë që alternativat e vetme të tjera janë para në dorë dhe çek. Kur një punonjës nuk ka llogari, pagat e letrës fizike mund të duken si opsioni më i lehtë, por përbëjnë rreziqe.

Të paguash me para në dorë

Pagesat me para në dorë kanë rreziqe të mëdha sigurie si për ty, ashtu edhe për punonjësin tënd. Të paguash para në dorë do të thotë se duhet të tërheqësh shuma të mëdha parash çdo muaj, duke të bërë një objektiv të mundshëm vjedhjeje. Punonjësi juaj do të ketë të njëjtin problem kur të paguhet me para në dorë, ata gjithashtu do të kenë një kohë më të vështirë për të buxhetuar dhe kursyer.

Të paguash me çekë

Çeqet mund të nënkuptojnë kohë të mëdha pritjeje dhe pagesa masive për njerëzit që nuk kanë llogari. Ata që nuk kanë llogari zakonisht mbështeten te pengjet për të arkëtuar në çeqet e tyre, të cilët mund t'u ngarkojnë norma astronomike për shërbimin. Të tjerë që mund t'i depozitojnë hasin kohë të gjata pastrimi, një pengesë tjetër për punonjësin tënd.

Siguria e kartave të pagesave

Kartat e pagave shmangin të dyja çështjet, pagat paguhen në një llogari në çast dhe pa pagesë me sigurimin standard të industrisë.

Përdorimi i kartave të pagave do të thotë se po bëni pjesën tuaj për të luftuar përjashtimin financiar, ku njerëzit nuk kanë qasje as në shërbimet standarde. Llogaritë online të parave që shoqërojnë kartat e pagave janë një gur themeli për përfshirjen totale financiare. Llogaritë Suits Me® nuk kërkojnë adresa fikse në Mbretërinë e Bashkuar apo kontrolle krediti, që do të thotë se çdokush në nevojë të vërtetë mund të marrë qasje në një llogari.

Më përshtatet® partneriteti

bëhesh partner i Suits Me® është falas, pa asnjë pagesë të fshehur. Nëse bëheni partner ju mund të krijoni një llogari e-money për punonjësit tuaj në sekonda dhe karta e tyre do të dërgohet në adresën e tyre të regjistruar 3-5 ditë më vonë.

Ju do të merrni qasje në portalin tonë të punëdhënësit ku ju mund të ngarkoni me shumicë detajet e punonjësve tuaj dhe të merrni një numër llogarie dhe të lloj kodi përsëri për secilin në momente, duke ju kursyer kohë, para dhe përpjekje.

Ne i sigurojmë mbajtësit e llogarisë sonë një llogari rrjedhëse e-money dhe një kartë debiti Mastercard® pa kontakt me një llogari të sigurt online parash dhe app celular falas për të menaxhuar financat e tyre. Ç'është më e rëndësishmja, ne u japim mbajtësve të llogarive tona liri financiare.