Rreth nesh

Një alternativë pa hasëll

Suits Me® siguron të gjithë mbajtësit e llogarisë me një llogari e-money dhe një kartë debiti Mastercard® pa kontakt me një llogari të sigurt online të parave dhe app celular falas për të menaxhuar financat e tyre. Ne gjithashtu japim përfitime ekskluzive cashback për mbajtësit e llogarive tona me mijëra shitës të rrugës së lartë dhe online dhe më e rëndësishmja, ne u ofrojmë mbajtësve të llogarisë sonë liri financiare.

Suits Me® është një produkt elektronik parash dhe megjithëse është një produkt i rregulluar nga Autoriteti i Sjelljes Financiare, ai nuk mbulohet nga Skema e Kompensimit të Shërbimeve Financiare. Ne sigurojmë që çdo fonde e marrë nga ju të mbahet në një llogari të ndarë në mënyrë që në rast të pamundshëm që PrePay Technologies Limited të bëhet e falimentuar fondet tuaja të mbrohen nga pretendimet e bëra nga kreditorët. Suits Me® është një llogari elektronike me pagesë. Detaje të mëtejshme mund të gjenden në faqet tona të kostove dhe Termave dhe Kushteve .

Përfshirja financiare

Përfshirja financiare dhe barazia e mundësive ulen në zemër të Suits Me®.

Ne besojmë se askush nuk duhet të përjashtohet financiarisht dhe gjithkush, pavarësisht nga sfondi dhe pozita e tij financiare, duhet të ketë akses në një zgjidhje në mënyrë që të menaxhojë paratë e tyre, veçanërisht në shoqërinë e sotme moderne.

Ne ofrojmë qasje në një shërbim të përballueshëm për të përmbushur nevojat e bazës sonë të ndryshme të klientëve në një mënyrë të përgjegjshme dhe të qëndrueshme.

Suits Me® është zgjidhja alternative bankare për mijëra njerëz në Mbretërinë e Bashkuar, nga ata që janë të përjashtuar financiarisht nga rryma kryesore nga kredia e dobët, tek ata që vijnë në punë në Mbretërinë e Bashkuar që nuk kënaqin kriteret e High Street Banks Customer dhe ata që thjesht duan një zgjidhje moderne të drejtpërdrejtë dhe të ndershme.
- Matthew Sanders, CEO

Synimet tona

  • Për të dhënë një zgjidhje të drejtë dhe transparente për të gjithë
  • Për të kuptuar bazën tonë të ndryshme të klientëve dhe për të ofruar shërbime për të përmbushur nevojat e tyre
  • Për të qenë etike dhe transparente në çdo gjë që bëjmë
  • Të jemi të ndershëm me veten dhe klientët tanë
  • Të përpiqemi për përsosmëri në çdo gjë që bëjmë

Deklarata jonë e misionit

Të bëhet ofrues i zgjedhjes për shërbime për të nënbankuarit dhe të pabankuarit duke ofruar një shërbim të drejtë dhe transparent në bazën tonë të ndryshme të klientëve.

Vizioni ynë

Të jetë zgjidhja më përfshirëse e Mbretërisë së Bashkuar dhe ofrues i shërbimeve financiare, duke eliminuar përjashtimin financiar dhe duke i lidhur të gjithë me një strukturë për të menaxhuar në mënyrë të sigurtë dhe të sigurtë paratë dhe financat e tyre.

Vlerat tona

  • Angazhimi i klientit: Ne ushqejmë marrëdhënie me bazën tonë të ndryshme të klientëve për të bërë një ndryshim në jetë
  • Transparenca: Ne ushqejmë besimin dhe mirëpresim reagime
  • Integriteti: Jetojmë dhe thithim integritet me anë të parimeve tona të përbashkëta
  • Reflektoni bazën tonë të ndryshme të klientëve: Dhënien e një shërbimi me kuptueshmëri dhe empati

Çmimet tona

Që nga nisja e Suits Me® në vitin 2015, ne jemi jashtëzakonisht krenarë që kemi fituar një sërë çmimesh brenda industrive të ndryshme.

Çmimi ynë më i fundit (mars 2020) ishte 'Shumë i lavdëruar si i sapoardhuri më i mirë' në The British Banking Awards.

Vizitoni faqen tonë të çmimeve për të parë të gjitha çmimet tona deri më sot.

Është e rëndësishme të theksohet se Suits Me® nuk është një bankë. Suits Me® ofron një sërë llogarish e-paraje të cilat janë një alternativë e banking-ut tradicional në atë që mbajtësit e llogarisë sonë do të pajisen me një llogari dhe qasje për të menaxhuar këtë nëpërmjet një llogarie online parash dhe aplikacionit mobil, një kartë debiti Mastercard® pa kontakt, një kod unik sort dhe numër llogarie dhe shumë më tepër feautures. Ndërsa paratë e depozituara në një llogari Suits Me® mbahet në mënyrë të sigurt në një llogari master rreth unazë dhe të mbrojtura ajo nuk bie brenda skemës FSCS.