Informacion mbi tarifën

Ju mund të gjeni të gjitha informacionet e tarifës për llogaritë tona Premium dhe Premium Plus në T's & C tonë.

Më përshtatet® kushteve & kushteve - Përditësuar shkurt 2022

 

Hap llogarinë sot

Merrni kartën tuaj të debitit në 3-5 ditë pune – JO kontrolle krediti!