Si të bësh një pagesë apo transferim parash

Më poshtë është një udhëzues se si të bëni një pagesë ose transferim parash me llogarinë tuaj Suits Me® duke përdorur portalin online ose aplikacionin mobil.

Për të bërë një pagesë ose transferim parash, do t'ju duhet të keni vendosur llogarinë tuaj të parave online ose aplikacionin celular.

Çfarë do të duhet për të bërë një pagesë apo transferim bankar

 • Emri i personit ose kompanisë që po paguani
 • Numri i llogarisë me tetë shifra dhe kodi me gjashtë shifra
 • referencën e pagesës nga personi/kompania

Ju lutem sigurohuni që të keni vendosur akses në llogarinë tuaj online ose në aplikacionin mobil përpara se të ndiqni hapat e mëposhtëm.

Ndarësi i vijës

Më shkon® për celular

Udhëzimet e mëposhtme janë për kryerjen e një pagese ose transferimi duke përdorur pajisjen tuaj mobile dhe aplikacionin celular Suits Me®. Ju mund të hyni në llogarinë tuaj bankare online duke përdorur pajisjen tuaj desktop, laptop ose tablet, megjithatë, ne rekomandojmë përdorimin e aplikacionit tonë celular falas pasi është më i shpejtë dhe më i lehtë.

Ju lutem vini re, nëse duke përdorur një pajisje desktop për të hyrë në llogarinë tuaj të parave online, hapat dhe imazhet e mëposhtme do të jenë pak të ndryshme, por ju mund të gjeni disa udhëzime në fund të kësaj faqeje.

Para se të nisni, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin Suits Me® duke përdorur butonat më poshtë:

Shkarko app Suits Me® në Google PlayShkarko app Suits Me® në Apple App Store

1. Futuni në llogarinë tuaj duke përdorur aplikacionin Suits Me® nga telefoni juaj

2. Do t'ju kërkohet të hyni në një pjesë të kodit tuaj të kalimit për të bërë të vlefshëm identitetin tuaj, hyni në këtë dhe kliko 'Konfirmo' për t'u loguar.

3. Kliko 'Pagesat' nga menuja e poshtme

4. Kliko 'Bëj një pagesë'

Menuja e pagesave në app Suits Me® duke theksuar butonin 'Bëj një pagesë'

5. Nëse tashmë e keni të vendosur pagën në llogarinë tuaj, ju mund të zgjidhni detajet e tyre nga lista juaj Payee dhe të kaloni në hapin 9 në këtë udhëzues

6. Nëse jo, kliko 'Shto payee të reja'

Shto një buton pagese nga menuja e pagesës

7. Shkruaj emrin e marrësit, numrin e llogarisë dhe kodin e llojit për personin që dëshiron të paguash.

8. Pasi të keni kontrolluar ato janë të sakta, kliko 'Submit'

Shto detajet e pagesës

9. Futni shumën që dëshironi të transferoni dhe një referencë pagese për marrësin.

10. Nëse ju është kërkuar të transferoni para ose jeni të pasigurt për pagesën që po bëni, ju lutem mos e plotësoni kërkesën. Nëse keni besim se të gjitha detajet janë të sakta, kliko 'Submit'

Pagesa dhe referenca

11. Kliko konfirmoni në menunë pop-up për të konfirmuar se jeni të lumtur të vazhdoni me pagesën dhe të inkursoni çdo pagesë shoqëruese.

12. Urime! Pagesa jote është dërguar.

Ndarësi i vijës

Më përshtatet® llogaria online e parave

Udhëzimet më poshtë janë për kur përdorni llogarinë e parave në internet Suits Me®.

 1. Hyrje në llogarinë e parave online Suits Me®
 2. Do t'ju kërkohet të hyni në një pjesë të kodit tuaj të kalimit për të bërë të vlefshëm identitetin tuaj, shkruaj këtë dhe kliko 'Konfirmo' për t'u loguar në
 3. Kliko 'Pagesat' nga menyja e sipërme në bankimin tuaj online
 4. Kliko 'Bëj një pagesë' nga menuja e pagesës
 5. Nëse tashmë e keni pagën të vendosur në llogarinë tuaj, ju mund të zgjidhni detajet e tyre nga lista juaj Payee dhe të kaloni në hapin 9 në këtë udhëzues
 6. Nëse jo, kliko 'Shto payee të reja'
 7. Shkruaj emrin e marrësit, numrin e llogarisë dhe llojin e kodit për personin që dëshiron të paguash
 8. Pasi të keni kontrolluar ato janë të sakta, kliko 'Submit'
 9. Shkruaj shumën që dëshiron të transferosh dhe një referencë pagese për marrësin.
 10. Nëse ju është kërkuar të transferoni para ose nuk jeni të sigurt për pagesën që po bëni, ju lutem mos e plotësoni kërkesën. Nëse keni besim se të gjitha detajet janë të sakta, kliko 'Submit'
 11. Kliko konfirmoni në menunë pop-up për të konfirmuar se jeni të lumtur të vazhdoni me pagesën dhe të inkursoni çdo pagesë shoqëruese.
 12. Urime! Pagesa jote është dërguar.
Ndarësi i vijës

Keni nevojë për ndihmë?

Duke luftuar për të bërë një transferim ose pagesë nga llogaria juaj Suits Me® duke përdorur ose llogarinë tuaj të parave online ose app mobile? Kontaktoni ekipin tonë shumëgjuhësh të kujdesit ndaj klientit, i cili do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë të vendosni një debit të drejtpërdrejtë.

Telefoni: 0333 0151 858
Email: hello@suitsmecard.com

Informacione të dobishme