Si të aktivizoni kartën tuaj

Aktivizo kartelën e debitit Suits Me® dhe rifito PIN-it tënd

Aktivizimi i kartës suaj të debitit është i shpejtë dhe i lehtë dhe mund të bëhet në një nga tre mënyrat ose nëpërmjet aplikacionit Suits Me®, llogarinë tuaj të parave online ose duke na dhënë një telefonatë dhe duke përdorur shërbimin tonë telefonik të automatizuar.

Më përshtatet® me app

Të lutem, më jep kartën e debitit Suits Me®.

Ju lutem vini re, për të aktivizuar dhe përdorur kartën tuaj online ose nëpërmjet aplikacionit, së pari do t'ju duhet të hapni një llogari dhe pastaj do t'ju duhet të ngrini llogarinë tuaj të parave online. Ju mund të gjeni hap pas hapi udhëzime se si të vendosni llogarinë tuaj të parave online këtu dhe të hapni llogarinë tuaj më poshtë.

Hap llogarinë

Ndarësi i vijës

1. Futuni në llogarinë tuaj duke përdorur aplikacionin Suits Me® nga telefoni juaj

2. Do t'ju kërkohet të hyni në një pjesë të kodit tuaj të kalimit për të bërë të vlefshëm identitetin tuaj, hyni në këtë dhe kliko 'Konfirmo' për t'u loguar.

3. Zgjidh 'Kartelat' nga bari i navigimit i pozicionuar në fund të faqes

4. Kliko 'Aktivizo kartelën' në kartën që dëshiron të aktivizosh

Menu kartash me kartë jo të aktivizuar

5. Pasi të keni konfirmuar se dëshironi të aktivizoni kartën tuaj, kliko 'Submit' në pop up

Konfirmo aktivizimin e kartës

6. Karta juaj tani do të shfaqet si aktive në app tuaj dhe ju tani mund të merrni pin tuaj.

7. Për të marrë kunjat tuaja, kliko kunjat e pamjes poshtë kartës që sapo keni aktivizuar.

Më përshtat® kartelën e aktivizuar në app

8. Hyni në CVC nga karta që keni aktivizuar (ky është numri tre shifror në pjesën e pasme të Kartës suaj Suits Me®) dhe kliko 'Konfirmo'

9. Kliko 4 kutitë për të zbuluar kunj tuaj një numër në një kohë

10. Urime, karta juaj e debitit Suits Me® është tani aktive dhe ju mund ta përdorni atë në mbi 24 milionë vende në mbarë botën!

Kodi CVC për të rifituar pin
Ndarësi i vijës

Llogari online parash

 1. Hyrje në llogarinë tuaj online
 2. Zgjidh 'Kartelat' nga bari i navigimit i pozicionuar në krye të faqes
 3. Kliko 'Aktivizo Kartelën' në kartën që dëshiron të aktivizosh
 4. Pasi të keni konfirmuar se dëshironi të aktivizoni kartën tuaj, kliko 'Submit' në pop up
 5. Karta juaj do të shfaqet tani si aktive në aplikacionin tuaj dhe tani mund të rifitoni kunj
 6. Për të marrë kunjat tuaja, kliko kunjat e pamjes poshtë kartës që sapo keni aktivizuar
 7. Hyni në CVC nga karta që keni aktivizuar (ky është numri tre shifror në pjesën e pasme të Kartës suaj Suits Me®) dhe kliko 'Konfirmo'
 8. Klik tek 4 kutitë për të zbuluar numrin tuaj pin një nga një
 9. Urime, karta juaj e debitit Suits Me® tani është aktive dhe ju mund ta përdorni atë në mbi 24 milionë vende në mbarë botën!

Telefoni

Ju lutemi të keni kartën tuaj të debitit Suits Me® në dorë dhe telefonin celular që keni përdorur në aplikimin tuaj.

 1. Telefononi në 03330 151 858 (ky është një shërbim i automatizuar shumëgjuhësh) nga çdo numër telefoni dhe ndiqni hapat.
 2. Zgjidh gjuhën tënde (anglisht [opsioni 1], polonisht [opsioni 2], rumanisht [opsioni 3], bullgarisht [opsioni 4])
 3. Shtyp 1 ("Për të aktivizuar kartën tuaj dhe për të rifituar PIN-it tuaj")
 4. Shkruaj numrin e kartës suaj 16 shifrore (numri i gjatë në pjesën e pasme të kartës suaj) pasuar nga çelësi #
 5. Fut 'Kodin e Aktivizimit të Kartës' që mund të gjendet në letrën e transportuesit që është dërguar me kartën tënde pasuar nga çelësi #
 6. Tani do t'ju jepet PIN-i juaj dhe do të merrni një mesazh zëri suksesi të automatizuar në thirrje për të thënë se karta juaj është aktivizuar
 7. Urime, karta juaj e debitit Suits Me® tani është aktive dhe ju mund ta përdorni atë në mbi 24 milionë vende në mbarë botën!

Keni nevojë për ndihmë?

Nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme për aktivizimin e kartës suaj të debitit, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni.

Informacione të dobishme