Procedura e ankesave

Na vjen shumë keq kur dëgjojmë se nuk jeni të lumtur me produktet tona ose me shërbimin që keni marrë prej nesh.

Kontakti me ne me ankesën tuaj do të thotë se ne mund të regjistrojmë ankesën tuaj, ta hetojmë atë dhe të punojmë për të zgjidhur problemin në mënyrë që të jeni të lumtur me produktet dhe shërbimet tona të ofruara.

Ne vlerësojmë secilin nga klientët tanë kështu që është e rëndësishme për ne që ju jeni të lumtur me Suits Me® si zgjidhjen tuaj.

Ju lutem mos u ndieni nervozë ose në ankth për t'u ankuar, ne i marrim të gjitha komunikimet e klientit tonë me ne në konsideratë. Sidomos kur rishikojmë produktet dhe shërbimet tona, në mënyrë që vazhdimisht të përmirësojmë dhe të ofrojmë shërbimin më të mirë të mundshëm për të gjithë.

A nuk dëshiron të bësh një ankesë formale, por dëshiron të japësh komentet e tua?

Ne e kuptojmë se në shumicën e rasteve, klientët tanë nuk duan të ankohen, por do të donin ndihmë ose të jepnin reagime.

Nëse nuk jeni të lumtur dhe dëshironi të flisni me një anëtar të ekipit tonë shumëgjuhësh të kujdesit ndaj klientit ose dëshironi të na lini disa komente, ju lutemi ta bëni këtë duke përdorur ndonjë nga detajet e mëposhtme të kontaktit.

Telefoni:03330 151 858
Email:
hello@suitsmecard.com
Chat Live:
I arritshëm në suitsmecard.com (këndi i poshtëm djathtas)

Si të ankohem?

Nëse dëshironi të bëni një ankesë zyrtare, ju lutemi na kontaktoni dhe ne do ta hetojmë këtë sa më shpejt që të jetë e mundur. Ne do t'ju dërgojmë një pranim që përmban numrin tuaj të referencës së ankesës brenda 5 ditëve pune nga marrja e ankesës suaj.

Me telefon

Ekipi ynë shumëgjuhësh i dedikuar i kujdesit ndaj klientit është në dispozicion për të folur me të dhe mund të ngrejë një ankesë për ju në emrin tuaj.

03330 151 858
+44 3330 151 858 (nëse thërret nga jashtë Mbretërisë së Bashkuar)

Nëse ju keni një dëmtim të dëgjimit, për fat të keq, ne nuk kemi aktualisht një numër sms-telefoni. Megjithatë, një metodë tjetër e shpejtë komunikimi është shërbimi ynë i drejtpërdrejtë i chat-it që disponohet në faqen tonë të internetit, i pozicionuar poshtë në këndin e djathtë.

Me email

hello@suitsmecard.com

Nga Chat Live

Ekipi ynë shumëgjuhësh i dedikuar i kujdesit ndaj klientit është në dispozicion për të biseduar me të dhe mund të ngrejë një ankesë për ju në emrin tuaj.

Me anë të postës

Nëse na dërgoni një letër ankese duke përdorur shërbimin postar, ju lutem dërgojeni atë nëpërmjet dërgesës së regjistruar në mënyrë që ju të jeni në gjendje të gjurmojnë letrën në rast se ajo bëhet e humbur në post.

Më shkon për shtat®
Departamenti i Trajtimit të Ankesave
Anija e vjetër
Ferma e Sallave të Moseley-t
Rruga Chelford
Knutsford
Çeshir
WA16 8RB

Kur do të të dëgjoj për ankesën time?

Për të gjitha ankesat që marrim përveçse nëpërmjet postës, ne synojmë t'ju kontaktojmë brenda 24 orëve gjatë orarit të punës (e hënë – e diel 8:00am-20:00pm). Ju lutemi të lejoni pesë ditë pune shtesë për një përgjigje nëse dërgoni ankesën tuaj nëpërmjet shërbimit postar dhe ju lutem gjithashtu vini re se ne jemi të mbyllur në pushimet publike të Mbretërisë së Bashkuar.

Ne synojmë të zgjidhim një ankesë brenda dhjetë ditëve pune dhe do të mbajmë kontakt me ju atje ku është e zbatueshme gjatë hetimeve tona.

Çfarë duhet të përfshij në ankimin tim?

Për të na ndihmuar të procesojmë ankesën tuaj sa më shpejt dhe sa më efikase që të jetë e mundur në mënyrë që të zgjidhni përvojën e problemit, ju lutemi të përfshini sa më shumë detaje që të jetë e mundur nga pikat e mëposhtme:

  • Emri yt i plotë
  • Adresa juaj e postës elektronike
  • Numri juaj i telefonit
  • Linja e parë e adresës dhe kodit postar
  • Sa më shumë informacion në lidhje me ankesën tuaj të jetë e mundur me çdo provë mbështetëse nëse është e zbatueshme

Ju lutem mos përfshini asnjë informacion të ndjeshëm të llogarisë (si numri i llogarisë ose kodi i llojit) në një e-mail. Suits Me® nuk do të pranojë përgjegjësinë e ndonjë të dhënë të humbur, ju keni dërguar nëpërmjet një email.

Akoma nuk je i lumtur?

Nëse nuk jeni të kënaqur me mënyrën se si e kemi trajtuar ankesën tuaj dhe mendoni se problemi juaj nuk është rregulluar nga ne, ju keni të drejtë ta referoni ankesën tuaj në Shërbimin e Avokatit të Popullit Financiar.

Avokati i Popullit Financiar Detajet e Kontaktit:

Shërbimi i Avokatit të Popullit Financiar
Kulla e Këmbimit
Londër
E14 9SR

Telefon falas: 0800 023 4567 / 0300 123 9123
Email: complaint.info@financial-ombudsman.org.uk
Faqja e internetit: www.financial-ombudsman.org.uk

Informacione të dobishme