Kush mund të më përdorë mua?

Ne po bëjmë pjesën tonë për t'i dhënë fund përjashtimit financiar, duke siguruar një llogari për të gjithë. Për t'u siguruar që të gjithë mund të kenë qasje në një shërbim modern, ne kemi hequr pengesat e panevojshme që ju mund të hasni me bankat e rrugës së lartë.

Punëtorët migrantë, njerëzit që janë të rinj në Mbretërinë e Bashkuar, njerëzit me histori të dobët krediti, të ardhurit që kthehen nga jetesa jashtë vendit dhe shumë të tjerë mund të hapin një llogari e- parash në minuta pa kontrolle 🙌 krediti

Të duhet vetëm:

  • Të jenë të moshës 18 vjeç ose mbi
  • Për të jetuar në Mbretërinë e Bashkuar
  • Të ketë një formë të ID - një pasaportë, leje drejtimi në Mbretërinë e Bashkuar ose kartë kombëtare ID për shtetas të BE

Hap llogarinë

Si të aplikosh?

Për të aplikuar për një llogari, ju duhet të plotësoni një formular aplikimi dhe të plotësoni kërkesat e të qënit mbi moshën 18 vjeç dhe të keni një formë të identifikimit të fotografisë, kjo mund të jetë një pasaportë, leje drejtimi ose kartë identiteti kombëtare nëse jeni shtetas i BE-së.

Ju gjithashtu do të duhet të verifikoni ID-në tuaj për të hapur një llogari. Ne jemi partner me kompaninë Jumio, specialistë në verifikimin e identitetit të klientit. Për të verifikuar identitetin tuaj gjithçka që ju duhet për të bërë një fotografi të letërnjoftimit tuaj ose dokumenteve alternative të provës së bashku me një selfie, këto pastaj krahasohen automatikisht me njëri-tjetrin për të verifikuar letërnjoftimin. Brenda 3 minutave llogaria juaj Suits Me® do të jetë e hapur. Jo shumë kohë, të hartuara kohë pritjeje për anëtarët e stafit për të kontrolluar manualisht të gjitha detajet tuaja.

Ju mund të gjeni një udhëzues hap pas hapi duke vizituar mënyrën tonë për të hapur një faqe llogarie ose mund të shikoni udhëzuesin tonë video për procesin e aplikimit më poshtë.

Regjistrohu tani

Merr qasje në karakteristika të mëdha

Të gjitha llogaritë tona vijnë me karakteristika të mahnitshme të tilla si transferimet e Mbretërisë së Bashkuar dhe rendit në këmbë. Debitet direkte janë në dispozicion me llogaritë tona Premium dhe Premium Plus.

Kur ju jeni pranuar për një llogari ju fitoni qasje në shpërblimet cashback me shitësit pjesëmarrës si standard në mënyrë që ju mund të kurseni gjatë kohës që shpenzoni.

Ju mund të menaxhoni paratë tuaja në app tonë celular ose llogari online para dhe në qoftë se ju keni ndonjë pyetje ne gjithashtu kemi multi-lingual kujdesit të klientit në dispozicion nëpërmjet telefonit 9am-5pm e hënë – e premte në javë duke përjashtuar festat publike.

Le të fillojmë

Karakteristika të mëdha me kartën e debitit

Asnjë kontroll krediti

Suits Me® nuk ofron kredi ose lehtësira hua, për shkak të kësaj nuk ka nevojë për ne për të kryer një çek krediti. Çdokush që kalon nëpër një IVA ose vetëm me një pikë më të ulët se mesatarja e kredisë nuk do të ketë asnjë problem që të hapë llogarinë e tij Suits Me®.

Ju mund të keni një fillim të ri me llogarinë tuaj Suits Me® dhe ngadalë të rindërtuar rezultatin tuaj, duke u bërë më pak të varur nga kredi gjatë rrugës.

Hap llogarinë

Nuk kërkohet asnjë provë e adresës

Ne nuk kemi nevojë për dëshminë e adresës për të hapur llogarinë tuaj Suits Me®, nuk ka nevojë për të gërmuar një marrëveshje të vjetër të qirasë, deklarimin e hipotekës apo faturën e shërbimeve. Kjo do të thotë se çdokush pa një adresë fikse në Mbretërinë e Bashkuar mund të marrë një llogari nëse është në nevojë.

Për të marrë kartën tuaj të debitit Suits Me® të dërguar tek ju, ju do të duhet të hyni në një adresë. Kjo mund të jetë adresa se ku po qëndron përkohësisht, vendi i punës ose ai i një miku të besuar. Ne nuk dërgojmë informacion PIN në post së bashku me kartën tuaj për shkak të masave tona të sigurisë.

Ju do të duhet të përditësoni adresën tuaj sa herë që lëvizni kështu që ne mund t'ju kontaktojmë me postë nëse ka nevojë dhe për të siguruar që çdo kartë e re të arrijë tek ju. Kjo mund të bëhet nëpërmjet llogarisë suaj të parave online ose duke kontaktuar ekipin tonë të kujdesit ndaj klientit.

Hyr në llogarinë tënde online të parave

Hap një llogari me një adresë në Mbretërinë e Bashkuar

Informacione të dobishme

Hap llogarinë tënde sot

Apliko për një llogari e-money sot dhe merrni kartën e debitit Mastercard® në 3-5 ditë pune – pa kontrolle krediti!