Bamirësi

Zgjidhja jonë ndihmon komunitetin tuaj bamirës të kthehet në këmbët e tyre

Një aspekt që shpesh neglizhohet për komunitetet që kanë nevojë për ndihmë bamirëse është të kenë mundësinë e përdorimit të një zgjidhjeje bankare si ajo që mund t'i ndihmojë kur janë më në nevojë. Kjo nuk është e izoluar në një industri dhe mund të mbulojë një gamë të gjerë bamirësish që nga mbështetja e të pastrehëve e deri te dhuna në familje. Marrja e një mënyre për komunitetin tuaj për të pasur qasje në paratë e tyre dhe bankare tradicionale si karakteristika mund të merret si e mirëqenë, veçanërisht pa qasje në llogarinë e tyre të mëparshme ose një provë të adresës. Këtu në Suits Me®, ne mund të mbështesim komunitetin tuaj duke ofruar një zgjidhje të plotë pa kontrolle krediti apo dëshmi të adresës.

Bisedoni me një nga administratorët e llogarive tona sot
Suits Me® Essential card dhe app online banking

Një zgjidhje e sigurt, e lehtë dhe e lirë

Llogaria e thjeshtë dhe e lehtë për komunitetin tuaj bamirës. Sigurohu që të kenë diçka më pak për t'u shqetësuar, duke u ofruar një llogari të sigurt e-money, në emër të tyre. Ne nuk bëjmë kontrolle krediti kështu që pavarësisht nga situata e tyre, ata ka të ngjarë të pranohen për një llogari Suits Me®.

"Doja vetëm të merrja kohë për të falënderuar ekipin në Suits Me® për gjithë punën dhe përkushtimin që kanë vënë për të servisuar stafin tonë me llogaritë, ata janë gjithmonë në fund të telefonit për ekipin tim në zyrë nëse kanë ndonjë pyetje apo çështje dhe gjithashtu për stafin tonë të përkohshëm të agjencisë që mbështeten në llogari në mënyrë që të punojnë për ne, ata nga ana e tyre ndryshojnë jetë si ne, gjë që është shumë shpërblyese. Unë do të rekomandojë me forcë Suits Mua® si ata shkojnë nga rruga për të siguruar që ju merrni shërbimin që ata premtuan dhe janë një ekip i madh. Faleminderit dhe mezi pres të vazhdojmë të punojmë me ju tani dhe në të ardhmen."

– Garry Jordan, Drejtor i Financës, Shërbimet e Kontratës së Thirrjes së Parë

Plotësimi i nevojave të biznesit që nga viti 2015

Që nga krijimi ynë, ne kemi vazhduar t'u ofrojmë partnerëve tanë të biznesit një zgjidhje të besueshme pagese. Ja si mund të mbështesim edhe biznesin tuaj:

Mbështetni nevojat tuaja të biznesit

Suits Me® është një zgjidhje pagese me shumë çmime që ofron komunitete bamirësie në Mbretërinë e Bashkuar me një llogari e-money që vjen me të gjitha bankat thelbësore si karakteristika për të menaxhuar paratë e tyre. Për shembull, ata mund të paguajnë qiranë në strehim të përkohshëm duke vendosur urdhëra në këmbë.

Pjesa më e mirë? Zgjidhja jonë e pagesës është falas për biznesin tuaj kështu që ju nuk do të duhet të provoni dhe të gjeni vend në buxhetin tuaj për të përdorur shërbimet tona.

Parandalimi i përjashtimit financiar dhe ndihma e klientëve tuaj

Përvoja jonë me bamirësitë na ka lejuar të vërejmë lidhjen midis përjashtimit financiar – me të cilin njerëzit e gjejnë veten të paaftë për të hapur një llogari me një bankë të lartë të rrugës – dhe duke qenë të prekshëm dhe në nevojë për ndihmë nga një organizatë bamirëse.

Ne besojmë se duke siguruar që komuniteti juaj të ketë qasje në një zgjidhje të sigurt, moderne ne mund t'i ndihmojmë ata kolektivisht që të menaxhojnë me sukses paratë e tyre dhe të kthehen në rrugën e duhur. Ne gjithashtu kemi shërbim multi-lingual ndaj klientit për të mbështetur komunitetin tuaj, me të gjithë ekipin tonë të trajnuar në një Politikë të Klientëve vulnerabël dhe kryerjen e thirrjeve të mirëqënies jashtë si standard.

Ne jemi këtu për të ndihmuar, sa herë që ju keni nevojë për ne

Ne krenohemi me shërbimin ndaj klientit, kështu që kur ju të bëheni partner me ne, ju gjithashtu do të fitoni menaxherin tuaj të dedikuar të llogarisë të cilët janë këtu për t'ju mbështetur kurdo që keni nevojë. Ne punojmë rreth orarit tuaj të ngjeshur – kështu që, qoftë një takim ballë për ballë, telefonatë, apo email – ne jemi këtu për të ndihmuar.

Flisni me një nga administratorët tanë të dedikuar të llogarive për të gjetur se si ne mund të mbështesim komunitetin tuaj bamirës dhe të zgjerojmë ofertat tuaja.

Bisedoni me ne sot
Menaxhues llogarish të dedikuar

Pse partner me Suits Mua®?

Është plotësisht i lirë.

Ka zero kosto për ju për t'u bërë një partner Suits Me® dhe ju mund të filloni në më pak se 3 minuta me portalin tonë intuitiv të biznesit që e bën krijimin e llogarive të shpejtë dhe të lehtë.

Shërbim shumëgjuhësh i klientëve

Në dispozicion në 9 gjuhë, në mënyrë që komuniteti juaj të marrë të gjithë ndihmën që u nevojitet në gjuhën e tyre. Ekipi ynë është trajnuar mbi Politikën e Klientëve vulnerabël dhe ne i referojmë klientët në nevojë për të mbështetur grupet.

Shpërblime me para në dorë

Komuniteti juaj mund të bëjë pazar në dyqan, online ose nëpërmjet telefonit me kartën e tyre Suits Me® në shitësit tanë të shpërblimit të parave dhe të fitojnë para ndërsa ata shpenzojnë. Kjo është paguar përsëri në llogarinë e tyre.

Pa pagesë të fshehura për komunitetin tuaj

Ne jemi plotësisht transparent kështu që nuk ka kosto të papritur për komunitetin tuaj bamirës.

Partner me ne

Mësoni më shumë rreth shërbimeve tona të biznesit FALAS.