Hoe stelt u uw online geldrekening in?

Zodra u een Suits Me®-account hebt geopend, ontvangt u een e-mail van ons waarin u wordt gevraagd uw online geldrekening aan te maken. Het opzetten van uw online geldrekening is snel en eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag.

Wat u nodig hebt om uw online geldrekening op te zetten

Om uw Suits Me® account online in te stellen heeft u nodig;

• De "💻 Complete Online Money Setup" e-mail die wij u hebben gestuurd toen u uw Suits Me® account opende (In deze e-mail staat een link om in te loggen op uw online portaal).
  • De kaartbrief die u per post ontvangt bij uw Suits Me® Mastercard®.
Lijnscheider

1. Ga naar uw '💻 Complete Online Money Account Setup' e-mail (hier afgebeeld) die u hebt ontvangen bij het openen van uw rekening bij ons.

2. Download de nieuwe Suits Me® app via de knoppen in de e-mail of door te zoeken in de app store. U kunt ook inloggen via de website op een desktopapparaat. De stappen zijn hetzelfde op een desktopapparaat, maar de beelden zien er iets anders uit.

3. Typ op de inlogpagina op de website of in de app de 'gebruikersnaam' en het 'tijdelijke wachtwoord' uit de e-mail en uw geboortedatum (let op: als deze worden gekopieerd, kan er een spatie achter de gegevens worden gegenereerd, wat leidt tot een mislukte poging om uw online geldrekening op te zetten).

4. Klik op "Verzenden".

Online Banking inlogscherm met ingevoerde gebruikersnaam

5. De app/website vraagt nu om de 'Mobile and Online Activation Code' die u kunt vinden op dezelfde brief die bij uw Suits Me® Card is gevoegd.

6. Voer de "Mobiele en online activeringscode" in en klik op "Bevestigen".

Online bankieren activerings code

7. Zodra je klaar bent, maak je een "Beveiligd wachtwoord" aan. Dit moet uit minstens 10 tekens bestaan, met minstens 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer

8. Voer dit wachtwoord opnieuw in het vak "Bevestig wachtwoord" hieronder in en klik op "Bevestig".

Maak een veilig wachtwoord

9. Stel een wachtwoord in van 4 cijfers voor snelle toegang de volgende keer dat u inlogt op uw online geldrekening en klik op 'Bevestigen'.

10. Stel 3 beveiligingsvragen en antwoorden in en klik op "Bevestigen"

11. Rontvang een OTP (eenmalig wachtwoord) via sms, voer in wanneer daarom wordt gevraagd

Stel 3 beveiligingsvragen en antwoorden

12. Stel een snelle toegangscode van 5 cijfers in en klik op "Bevestigen".

Een snelle toegangscode instellen

13. Klik op 'Biometrie activeren' om de volgende keer dat u inlogt snel toegang te krijgen tot uw account of op 'Later activeren' als u dit op een later tijdstip wilt doen.

Activeer biometrie

14. Gefeliciteerd, uw Suits Me® online-account is nu ingesteld en klaar om uw geld en financiën te gaan beheren. Bezoek onze pagina over de online geldrekening voor een overzicht van je Suits Me® online geldrekening en de mogelijkheden en functies ervan.

Home-schermweergave eenmaal geactiveerd
Lijnscheider

U kunt onze gratis app hieronder downloaden om online toegang te krijgen tot uw Suits Me®-account.

Hulp nodig?

Als u verdere hulp nodig heeft bij het opzetten van uw online geldrekening, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons meertalig klantenserviceteam.

E-mail: hello@suitsmecard.com
Telefoon: 03330 151 858

FAQS

Help! Ik heb de "Complete Online Money Account Setup" e-mail niet ontvangen.

Controleer al je e-mailmappen, inclusief je spam- of junkfolder, aangezien deze e-mail in een andere map dan jouw "inbox" terecht kan zijn gekomen.

Als je de e-mail nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact op met ons toegewijde meertalige klantenserviceteam;

Telefoon: 03330 151 858
E-mail: hello@suitsmecard.com

De link in de e-mail werkt niet

Als je problemen ondervindt bij het klikken op de link, log dan hier in.