Një alternativë fituese çmimesh ndaj bankave të rrugës së lartë

Pushoni lehtë duke ditur se përsosmëria e ofruesit të llogarisë suaj është pranuar në nivel kombëtar.

Ne jemi nominuar, përzgjedhur për dhe kemi fituar një shumëllojshmëri çmimesh në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar. Hapni një llogari sot dhe përfitoni nga llogaritë tona të klasit të parë, fokusi i klientëve dhe ekipi i kujdesit.

Hap llogarinë tënde sot
Më përshtatet llogarive fituese të çmimeve
Më përshtatet llogarive fituese të çmimeve

Pushoni lehtë duke ditur se përsosmëria e ofruesit të llogarisë suaj është pranuar në nivel kombëtar.

Ne jemi nominuar, përzgjedhur për dhe kemi fituar një shumëllojshmëri çmimesh në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar. Hapni një llogari sot dhe përfitoni nga llogaritë tona të klasit të parë, fokusi i klientëve dhe ekipi i kujdesit.

Hap llogarinë tënde sot

Çmimet më përshtaten

Finaliste e British Bank Awards 2024

SME Business Elite Awards 2023

Ofruesi më i mirë i llogarisë rrjedhëse British Bank Awards 2022

Çmimi i Biznesit më të Mirë 2021

GBEA-Fitues-2021-Oustanding-Entrepreneur

GBEA-Fitues-2021-Oustanding-Customer-Service-Team

GBEA-Nominuar-2021-Oustanding-Fast-Growth-Business

Çmimet e Bankës Britanike lavdërohen shumë për vitin 2020

Kompania më e mirë e teknologjisë së talenteve që do të punojë për çmim

Çmimi i Shërbimit të Klientit Talent Tech

Çmimi Furnizuesi i Vitit i Industrisë së Rekrutimit 2020

Ofruesi më i mirë i shërbimeve bankare dhe financiare 2019

Më i miri për shërbimet bankare dhe financiare 2018

Programi më i mirë i kartës së biznesit 2016

Korporata më e mirë – Karta e Parapaguar e Pagave dhe Nisma e Parapaguar Dixhitale e Qeverisë

Bashkohu me mijëra njerëz që ndryshojnë jetën e tyre

Logo e pilotit të besimit
Logo e njerëzve të parave të mençura
Logoja e aplikacionit Apple
Logoja e aplikativit Google Play

Historia e Neshës

Historia e Edit

Historia e Pjetrit

Suits Me klient

"Kjo është kartë e mirë për të mos hyrë në transferimin e borxhit nga llogaria bazë bankare e mirë për këtë."
Suits Me klient

"Shërbim absolutisht i shkëlqyer, kaq i lehtë për t'u përballuar dhe pa bujë. Shumë e rekomanduar!"
Suits Me klient

"Kredia e tmerrshme dhe e falimentuar nuk mund të merrnin një llogari askund! Pranuar shpejt dhe edhe pse bëra një gabim në aplikim, Suits Me trajtuar atë në kohë të mirë dhe unë jam tani një mbajtëse llogarie përsëri! Kredi e keqe etj provoni Suits Me!!"

Çfarë thonë klientët tanë?

Suits Me është një alternativë e shkëlqyer për ata që kanë një pikë krediti të dëmtuar. Vetëm shikoni mijëra mbajtësit e llogarive të lumtura në Trustpilot.

Hap llogarinë tënde sot

Aplikoni për një llogari personale sot dhe merrni kartën tuaj të debitit Mastercard® në 3-5 ditë pune – pa kontroll krediti!