Llogaria personale që të përshtatet

Hape llogarinë tënde për 3 minuta pa çeqe krediti dhe merr një Mastercard® pa kontakt.

Hap llogarinë tënde

Hape llogarinë tënde për 3 minuta pa çeqe krediti dhe merr një Mastercard® pa kontakt.

Hap llogarinë tënde

Mbajtësit e llogarisë sonë na duan, të shohin se si më shkon për® shtat

Pse të zgjedhësh llogarinë e-parave të Suits Me®?

Ka shumë arsye pse ju duhet të hapni një llogari Suits Me® sot....
me të gjitha veçoritë që do të prisje të gjeje në një llogari bankare tradicionale dhe para në shpenzimet e përditshme.

Hyrje e menjëhershme në një llogari në Mbretërinë e Bashkuar

Shto dhe merr para në llogarinë tënde në dyqanin tënd lokal 7 ditë në javë.

Kartë debiti Mastercard® pa kontakt

Karta juaj e debitit pa kontakt ju lejon ta përdorni kudo që shkoni, pa asnjë kosto shtesë. Vetëm kërko simbolin pa kontakt.

logon e pagesave dhe transfertave

Pagesat > Transferimet

Merrni dhe dërgoni para në Mbretërinë e Bashkuar dhe jashtë vendit. Paguaj Direkt Debitet dhe Urdhërat e Qëndrimit nga llogaria juaj.

Përdore dhe fitoje

Përdor kartën Suits Me® dhe fitoni deri në 15% para me partnerët tanë.

Mbështetje shumë-gjuhëshe

Ekipi ynë i Kujdesit ndaj Klientit flet 11 gjuhë për të ndihmuar të gjithë klientët tanë, kurdo dhe kudo që keni nevojë për ndihmë.

Paund LOGO GBP

Refero dhe përfito

Referoju miqve të tu që të aplikojnë dhe të përdorin kartën e tyre Suits Me®, dhe të fitojnë £ 25 për mik! Nuk ka kufi për numrin e miqve që i referohesh.

Si të hapësh llogarinë Suits Me®

1

Zgjidh një llogari

Zgjidh llojin e llogarisë tënde dhe plotëso aplikimin online për 3 minuta.

2

Ngarko llogarinë tënde

Shto para nëpërmjet transferimit, pagës ose parasë.

3

Më përdor çdo® ditë

Merr para në blerjet e përditshme.

Për këdo që jeton në Mbretërinë e Bashkuar

Ne besojmë në përfshirjen financiare dhe ofrojmë llogari për këdo që jeton në Mbretërinë e Bashkuar.

This includes foreign nationals, expats, freelancers, poor credit and the unbanked. You can open an online money account with us in minutes and enjoy all the benefits of our award winning accounts.

 

Zbulo më shumë

Pagesa të shpejta, të lehta dhe pa hasmër

Bëni pagesat e transferimit nga llogaria juaj e-parave – kurdo, kudo!

You can also set up and manage your Direct Debits and Standing Orders. Along with receiving your salary or benefits into your Suits Me® account, simply share your account details with your employer or Universal Credit.

 

Me ty në nisje

Nuk ke nevojë të shkosh në një degë për të dërguar para! Ju mund të menaxhoni llogarinë tuaj në të shkuar duke përdorur app tonë Suits Me®.

Shkarko app tonë, ose vizitoni online portal për të marrë qasje në llogarinë tuaj.

Shkarko në App Store Merre në Google Play

 

Është e lehtë të jesh i zgjuar.
blerës me eksluzivë
qasja tek partneri
marrëveshje dhe oferta me para në dorë

Merrni qasje në marrëveshjet tona ekskluzive të partnerit. Bëni pazar dhe fitoni me kartën tuaj Suits Me®. Në dyqan, online ose nëpërmjet telefonit ju mund të fitoni shpërblime me para në dorë, pa kufi.

Shfaq marrëveshjet e partnerit dhe ofertat me para në dorë
Get discounts with top brands

Ne flasim gjuhën tuaj!

Ne kemi një ekip multi-lingual Customer Care për t'ju ndihmuar me llogarinë tuaj nëse ndonjëherë keni nevojë për ndihmë!

Disa nga gjuhët tona janë: anglisht, bullgarisht, spanjisht, rumanisht, polonisht dhe shumë të tjera.

Menaxhuesi juaj i dedikuar i Llogarisë së Klientit

Jemi këtu për t'u siguruar që mund t'i menaxhosh paratë e tua çfarëdo stili jetese.

Menaxhues i dedikuar i Llogarive të Klientëve

Pra, ke dikë që e kupton llogarinë dhe nevojat e tua

Këtu për ty.

Në dispozicion 9 të mëngjesit – 17:00 të së premtes në e-mail dhe telefon.

Zyrat tona janë mbyllur në pushimet publike të Mbretërisë së Bashkuar.

Na kontakt

Llogaria personale e fituar me çmime

Green British bank awards logo me shkrimin teksti më i mirë i llogarive rrjedhëse finalist i vitit 2022 pranë saj.BbA Winners 2021: Fokusi më i mirë i klientëve

Më i fundit nga blogu

Spot the Suits Me posters at a convenience shop – and take a selfie to win £250 towards your transport costs next month!

Lexo më shumë

Spice up and save with Suits Me and Love Honey!

Lexo më shumë
Picture of all documents that an asylum seeker has before entering the UK

Bank Accounts for Asylum Seekers

Lexo më shumë

Hap llogarinë tënde sot

Merrni kartën e parapaguar të debitit në 3-5 ditë pune – Pa kontrolle krediti!