Të bëhem një shok i përshtatshëm®

Si të bëhem një partner i përshtatshëm për mua®?

Për më shumë informacion rreth nënshkrimit të biznesit tuaj me Suits Me®, ju mund të na kontaktoni ose email sales@suitsmecard.com. Është një proces i thjeshtë dhe i thjeshtë që përfshin shumë pak dokumente.

Nëse unë bëhem një partner Suits Me® a ka një angazhim për të dorëzuar një numër të caktuar të punëtorëve?

Jo, nuk ka kufizime në numrin e punëtorëve që duhet të regjistrohesh për t'u bërë anëtar i Suits Me®.

Fotografia e portalit Suits Me® në një laptop

Cili është procesi për futjen e aplikimeve për punëtorët e mi?

Pasi të bëheni një partner Suits Me®, kandidati do të duhet të plotësojë formularin e anëtarësimit Suits Me® dhe do t'ju jepet një log-in unik në portalin e punëdhënësit Suits Me® për të menaxhuar llogarinë tuaj. Punëdhënësit mund të ngarkojnë aplikimet me shumicë nëpërmjet skedarëve CSV ose në mënyrë singulare pa pasur nevojë të skanojnë/ngarkojnë/faks informacion shtesë. Nëpërmjet portalit, ju mund të shikoni përparimin e të gjitha aplikacioneve të punëtorëve dhe të trajtoni me lehtësi kërkesat nga punonjësit tuaj.

Sa kohë duhet për të marrë një kod dhe numër llogarie?

Një kod sort dhe numër llogarie do të gjenerohen për 3 minuta në portalin e agjencisë sapo të keni dorëzuar kërkesën.

A keni ndonjë informacion për punëtorët e mi në ndonjë gjuhë tjetër përveç anglishtes?

Po, të gjitha broshurat tona dhe Kushtet e Biznesit për punonjësit tuaj janë në dispozicion në gjuhët e mëposhtme.

Fotografia e faqes nga broshura e kartolinave Suits Me®

  • Bullgarisht
  • Hungarisht
  • Letonisht
  • Lituanisht
  • Polonisht
  • Portugalisht
  • Rumanisht
  • Sllovake
  • Rusisht
  • Spanjisht

Gjithashtu komunikojmë me punëtorët e tu në këto gjuhë, që asgjë të mos humbasë në përkthim. Përveç kësaj, ne gjithashtu kemi një ekip multi-lingual Shërbimit të Klientit.

Çfarë dobish marrin punëtorët e mi?

Si një anëtar, të gjithë punëtorët tuaj kanë qasje në shumë banka si karakteristika të tilla si Suits Me® Mastercard® kartë debiti, së bashku me një llogari online të parave. Pa kontrolle krediti dhe pranim të garantuar për cilindo që ka një adresë të MB, punëtorët do të kenë të drejtë për një skemë shpërblimesh me para në një numër shitësish të ndryshëm.

Si t'i paguaj punonjësit e mi nëpërmjet llogarisë së tyre Suits Me®?

Ju mund t'i paguani punëtorët tuaj direkt në llogarinë e tyre nëpërmjet BACS ose transferimit të Pagesave më të Shpejta. Një kod sort dhe numri i llogarisë janë në dispozicionin tuaj brenda 3 minutave pasi të dorëzoni një regjistrim, në mënyrë që pastaj t'i kaloni këto detaje në departamentin tuaj të pagave.

Me kë kontaktojnë punonjësit e mi me ndonjë pyetje?

Suits Me® ka një Ekip të dedikuar të Shërbimeve ndaj Klientit për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje apo pyetjeje. Telefonatat mund të bëhen në 03330 151 858 nga e hëna në të premte, 9:00am-5:00pm (mbyllur në pushimet publike të Mbretërisë së Bashkuar). Përndryshe, punonjësit mund të na enë me email në hello@suitsmecard.com me çdo pyetje ose pyetje.

Çfarë i kushton një punëdhënësi për t'u bërë një partner Suits Me®, dhe çfarë nivele angazhimi ka?

Asgjë! Është e lirë të bëhesh partner, dhe nuk ka nivele minimale angazhimi. Na dërgoni email sales@suitsmecard.com për më shumë informacion.

Cili është avantazhi më i madh për biznesin tim të nënshkrimit tek Suits Me®?

Ka një sërë avantazhesh të mëdha për të punuar me Suits Me®. Nëse keni nevojë të vendosni kandidatë të përkohshëm, shpejt dhe lehtë, atëherë Suits Me® ju lejon ta bëni këtë edhe nëse ata nuk kanë një llogari ekzistuese – me aplikacionet që janë miratuar dhe një kod sort dhe numër llogarie që janë në dispozicion për ju në 3 minuta.

Suits Me® lehtëson gjithashtu ngarkesën e admin dhe koston e pagesës me çek, diçka që shumë punëdhënës dhe agjenci ende marrin kërkesa për, pasi është jashtëzakonisht e lehtë për të lëvizur kandidatët çekë në një sistem të duhur të pagave.

Suits Me® mund të jetë një USP i vërtetë për biznesin tuaj veçanërisht nëse rregullisht dëshironi të tërhiqni kandidatë nga jashtë të cilët mund të mos kenë tashmë një llogari dhe punëdhënësit mund të bazojnë reklamat e tyre rreth "Nevojë për një punë, nevojë për një llogari?". Kjo është një zgjidhje e menjëhershme që duhet të keni për punëtorët që nuk kanë llogari.

A mund ta përdorë një punonjës këtë në vend të llogarisë së tij tradicionale?

Sigurisht. Anëtarët Suits Me® mund të gëzojnë cashback nga një numër i markave të rrugës së lartë çdo herë që ata bëjnë pazar me kartën e tyre Suits Me®. Anëtarët mund të përdorin kartën Suits Me® së bashku me llogarinë e tyre ekzistuese ose me të vërtetë me anë të një zëvendësimi.

Çfarë ndodh kur një punonjës largohet?

Nëse një punonjës largohet ata kanë ende të drejtë të përdorin anëtarësinë e tyre Suits Me®, por si një punëdhënës, nuk ka formularë apo dokumente që ju të plotësoni.