Rreth portalit të punëdhënësit

Çdo gjë që duhet të dini për Portalin e Punëdhënësit Suits Me®

Ne jemi të lumtur për të ofruar qasje në portalin e biznesit për disa ditë për të parë vetë se si është para se të bëhet një partner Suits Me®. Administratorët e llogarive tona janë gjithashtu mëse të lumtur t'ju vizitojnë në vendin tuaj të punës për t'ju shëtitur nëpër portal ose për të biseduar me ju përmes telefonit ose me e-mail. Pas gjyqit tuaj, një nga administratorët e llogarive tona do t'ju kontaktojë për të parë nëse keni pyetje të tjera dhe ju kurrë nuk jeni nën ndonjë detyrim për t'u bashkuar me Suits Me®. I vlerësojmë të gjitha reagimet që marrim, në mënyrë që të mund t'i bëjmë më të mira shërbimet tona të ofruara.

Për informacione të mëtejshme rreth portalit tonë të biznesit, ju lutemi vizitoni FAQ-ët tanë ose na kontaktoni. Jemi më se të lumtur t'i përgjigjemi çdo pyetjeje që mund të keni dhe t'më shpjegoni më® me hollësi.

Është falas!

Nuk ka absolutisht asnjë kosto për t'u bërë një partner Suits Me® dhe nuk ka tarifa të fshehura.

Portali i punëdhënësit është një mjet krejtësisht falas për ju për të përdorur në mënyrë që të krijoni llogari Suits Me® për stafin tuaj.

pullë portokalli me fjalë të lira

Stërvitje falas

Portali është i lehtë për t'u përdorur dhe shumë vetë-shpjegues kështu që stërvitja do të marrë vetëm dhjetë minuta nga koha juaj.

Pas nënshkrimit të marrëveshjes midis biznesit tuaj dhe Suits Me®, ju do të caktohet një menaxher llogarie Suits Me® i cili do të jetë në kontakt me ju. Ata do të ofrojnë trajnim të pakufizuar, falas në portalin e biznesit Suits Me® për ju dhe stafin tuaj dhe mund ta bëjnë këtë në një mori mënyrash të cilat ju përshtaten më së miri dhe nevojave tuaja:

Të vizitoj në lokalet e biznesit tënd
Nëpërmjet një telefonate
Nëpërmjet thirrjes video

Rreth vjollcë me pika që përfaqësojnë orë me tekst të zi ku shkruhet "10 Min"

Mundësi për më shumë personel

Portali Suits Me® eleminon në mënyrë efikase pengesën e marrjes së stafit që nuk ka llogari për të paguar pagat e tyre. Duke ju dhënë mundësinë të keni më shumë anëtarë të mundshëm të stafit.

Një grup i madh njerëzish si ju kurrë nuk do të jetë i ulët mbi punëtorët

I shpejtë dhe i efektshëm

Ju do të jetë në gjendje për të aplikuar për një llogari Suits Me® për një punonjës brenda 30 sekondave të prerjes në portalin e biznesit.

Pasi të keni dorëzuar formularin e aplikimit, llogaria e punonjësit tuaj do të krijohet brenda 3 minutave.

Gruaja që përdor laptopin për t'u loguar në portën e punëdhënësit Suits Me®

Pa hasëll

'Puna' juaj ndalet pasi të keni paraqitur formularin e aplikimit (i cili merr vetëm 30 sekonda për t'u plotësuar) për të krijuar llogarinë e-parave të një punonjësi me Suits Me®.

Pasi të jetë krijuar llogaria e punonjësit tuaj, nuk keni pse të bëni asgjë tjetër. Ne kujdesemi për llogaritë e tyre dhe ofrojmë kujdes shumëgjuhësh ndaj klientëve.

Hassle Free e shkruar me të kuqe

Kursen kohë dhe para

Duke u bërë një partner Suits Me® dhe duke pasur qasje në Portalin e Biznesit eleminon kërkesën për të paguar punonjësit tuaj me para ose çek. Nuk duhet të marrësh më kohë për të shkruar çeqe individuale ose për të vizituar bankën që të tërheqësh para dhe pastaj t'i numërosh në paketat e pagave.

Të gjitha këto kursejnë kohë dhe prandaj para.

një orë vjollcë me një shenjë paundi pranë saj

I sigurt dhe i sigurt

Faqja jonë e internetit – duke përfshirë portalin tonë të punëdhënësit – është plotësisht e enkriptuar. Ne kemi HTTPS në të gjithë faqen me një certifikatë SSL (Secure Socket Layer) në faqen tonë të internetit suitsmecard.com mbrojtjen e të gjitha faqeve tona të internetit.

Të përdorësh portalin Suits Me® do të thotë se nuk ka nevojë ta vendosësh veten në një pozicion të rrezikshëm për të mbajtur para në lokalet tuaja. Krijimi i llogarive për stafin tuaj ju lejon të paguani pagat e tyre direkt në llogaritë e tyre me transferime të thjeshta pa pasur nevojë për fshehjen e parave të gatshme.

Kartat e debitit të punonjësit tuaj Suits Me® mund të dorëzohen në adresën tuaj të biznesit. Nëse dëshironi, megjithatë, për siguri, PIN-të nuk dërgohen në postë.

Mburoja blu me tik pasi jemi të sigurt

GDPR në përputhje me

Si biznes, ne jemi plotësisht në përputhje me GDPR.

'Puna' juaj ndalon pasi të keni aplikuar për llogarinë e punonjësit tuaj me ne.

Ju do të fitoni dukshmëri të anëtarëve të stafit tuaj numrin e llogarisë dhe kodin e llojit që është një praktikë e përgjithshme brenda Mbretërisë së Bashkuar për çdo punëdhënës që paguan punonjësit e tyre drejt në llogaritë e tyre, megjithatë, ju nuk do të fitoni dukshmëri ose qasje në ndonjë informacion personal të tilla si numri i tyre PIN, detajet e kartës së debitit, qasje në llogarinë e tyre të parave online ose app mobile.

Distinktivi i përputhshëm i GDPR blu i BE

E lehtë për t'u menaxhuar

Nuk kërkohet asnjë punë shtesë
Nuk nevojiten kontrolle krediti të punonjësve
99.8% e punëtorëve pranohen me ID dhe një adresë në Mbretërinë e Bashkuar
E gjithë mbështetja merret nga skuadra tek Suits Me®
Skllavëria moderne është në përputhje me këtë
Punonjësit gati për punë
Duke ju lejuar të përqendroheni te biznesi juaj dhe punonjësit tuaj të përqendrohen në punën e tyre, të dyja me paqe të plotë mendore financiare.

Ekrani i laptopit i cili tregon faqen e Portalit të Punëdhënësit të Suits Me®