Hap një llogari për përfitimet e tua dwP me Suits Me®!

Asnjë çek krediti, para kesh të pakufizuar në blerje, app plotësisht funksional dhe një Mastercard® pa kontakt, të gjitha për 3 minuta.

Hap llogarinë tënde

Asnjë çek krediti, para kesh të pakufizuar në blerje, app plotësisht funksional dhe një Mastercard® pa kontakt, të gjitha për 3 minuta.

Hap llogarinë tënde

Çfarë është Kredia Universale?

Kredia Universale është një pagesë mujore, ndonjëherë dy herë në muaj në Skoci, e cila ndihmon në koston tuaj të jetesës. Pagesat mund të ndryshojnë në varësi të situatës suaj.  Një përshkrim i plotë i kredisë universale dhe shumat e plota që do të merrni mund të gjenden në faqen gov.uk internetit.

Hap llogarinë

I dashur dhe i besuar nga më shumë se 130.000 klientë

Tre karta suits Me® në një sfond portokalli, pockit alternative 1

Zgjidh një llogari

Zgjidh llojin e llogarisë tënde dhe plotëso aplikimin online për 3 minuta.

Më përshtatet karta e bardhë thelbësore që është një alternativë e madhe pockit 2

Ngarko llogarinë tënde

Shto para nëpërmjet transferimit, pagës ose parasë.

Kurseni dhe shpenzoni me shpërblimet tona si një alternativë e vogël 3

Më përdor çdo® ditë

Merr para në blerjet e përditshme.

Më përshtatet veçoritë® e llogarisë

Hapja e një llogarie Suits Me® ju lejon të jeni në kontroll të plotë të financave tuaja, me të gjitha bankat tona si karakteristika:

Hap llogarinë

App bankare online, tre karta dhe laptop bankar online GIF

Fitoni ndërsa shpenzoni me kartën tuaj Suits Me®! 

Kemi të gjitha nevojat tuaja të blerjes të mbuluara! Bëni pazar në dyqan, online ose nëpërmjet telefonit me kartën tuaj Suits Me® tek shitësit tanë të shpërblimit të parave dhe fitoni para ndërsa shpenzoni.

Kur ju përdorni kartën tuaj të debitit Suits Me® në dyqanet e shitjes me pakicë të partnerit tonë cashback ose online nëpërmjet uebsajteve të tyre, ju do të merrni cashback në llogarinë tuaj

Më përshtatet® me app mobile banking me shpërblime të holla

I dashur dhe i besuar nga më shumë se 130.000 klientë