Duke shtuar fonde

Si të shtoni para në
Llogaria më përshtatet

Pasi të keni hapur një llogari Suits Me, ju mund të
Shtoni fonde në mënyra të ndryshme.

Paga, pagat dhe përfitimet

Merrni pagën, pagën ose përfitimet tuaja direkt në llogarinë tuaj Suits Me duke i dhënë punëdhënësit tuaj numrin e llogarisë dhe kodin e triimit. Pasi punëdhënësi juaj të ketë transferuar paratë në llogarinë tuaj, ju do të keni qasje në paratë tuaja menjëherë.

Hap llogarinë tënde
Pagat dhe përfitimet e pagave

Transferimet nga familja dhe miqtë

Merrni para direkt në llogarinë tuaj nga llogaria e një anëtari të familjes ose mikut nëpërmjet një transferimi parash. Thjesht jepu atyre numrin e llogarisë suits Me dhe kodin e triimit.

Hap llogarinë tënde
Transferime nga familja dhe miqtë

PayPoint

Shtoni para në llogarinë tuaj Suits Me shpejt dhe lehtë duke përdorur PayPoint. Vizitoni dyqanin tuaj më të afërt PayPoint me kartën tuaj të debitit Suits Me dhe paratë që dëshironi t'i ngarkoni në llogarinë tuaj. Përdorimi i këtij shërbimi do të shtojë paratë në llogarinë tuaj menjëherë.
Paypoint ka mbi 28,000 vende në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar brenda dyqaneve të komoditetit të rrugës së lartë dhe off-licenses.

Hap llogarinë tënde
PayPoint

Posta

Shto para në llogarinë tënde Suits Me shpejt dhe lehtë në çdo zyrë postare. Vizitoni dyqanin tuaj më të afërt të Postës me kartën tuaj të debitit dhe paratë që dëshironi t'i ngarkoni në llogarinë tuaj. Përdorimi i këtij shërbimi do të shtojë paratë në llogarinë tuaj menjëherë.

Hap llogarinë tënde
Posta

Hape llogarinë tënde në Suits Me në vetëm pak minuta

Hapni një llogari Suits Me në më pak se 3 minuta dhe merrni akses në llogarinë tuaj të parave online dhe aplikacionin celular për të filluar menaxhimin e parave dhe financave tuaja.

Hapeni me Suits Me sot (pa kontroll krediti) dhe merrni kartën tuaj të debitit brenda 3-5 ditëve pune.

Karakteristika mahnitëse dhe përfitime me çdo llogari

Ikona e pagesave dhe transfertave

Pagesat dhe transfertat

Merrni dhe dërgoni para në Mbretërinë e Bashkuar dhe dërgoni para jashtë vendit lehtësisht. Kini pagat ose përfitimet e dërguara direkt në llogarinë tuaj, dërgoni një pagesë më të shpejtë ose cash top up në çdo dyqan PayPoint.

Cashback si ikonë standarde

Cashback si standard

Kurseni para kur përdorni kartën tuaj Suits Me në dyqanet tona partnere të shitjes me pakicë ose kur bëni pazar online. Ju do të merrni cashback përsëri në llogarinë tuaj Suits Me.

Zbritje me ikonën e markave më të mira

Zbritje me markat më të mira

Hyni në zbritjet tona ekskluzive të klientëve me markat më të mira. Ne kemi partnerë të ndryshëm çdo javë që ju të shijoni marrëveshje të mëdha të parave.

Ikona e hyrjes 24/7

Hyrje 24/7

Qasje të menjëhershme në llogarinë tuaj kudo, kurdo, me aplikacionin Suits Me.

Referojuni ikonës së një miku

Referojuni një miku

Referoju miqve të tu që të aplikojnë dhe të përdorin kartën e tyre Suits Me, dhe të fitojnë £ 25 për mik! Nuk ka kufi për numrin e miqve që i referohesh.

Ikona e konkurseve të mbajtësit të llogarisë

Konkurset e mbajtësit të llogarisë

Bashkohuni në konkurset tona ekskluzive të mbajtësit të llogarive çdo muaj për shansin për të fituar çmime në para, zbritje të mahnitshme dhe shumë më tepër.

Si të hapni llogarinë tuaj

Shtyp butonin

1. Shtyp butonin

Plotësoni formularin

2. Plotësoni formularin

Shkarko aplikacionin

3. Shkarko aplikacionin

Çmimet më përshtaten

Finalisti i British Bank Awards 2024

British Bank Awards 2024 FINALIST Best Current Account Provider

SME News Business Elite Awards 2023 FITUES Shërbimi bankar më novator

SME News Business Elite Awards 2023 FITUES Shërbimi bankar më novator

British Bank Awards 2022 FINALIST Best Current Account Provider

British Bank Awards 2022 FINALIST Best Current Account Provider

Hap llogarinë tënde sot

Aplikoni për një llogari personale sot – pa kontroll krediti – dhe merrni kartën tuaj të debitit Mastercard® në 3-5 ditë pune!

FAQ