Hap një llogari parash elektronike në Mbretërinë e Bashkuar

Hap një llogari parash elektronike me Suits Me®. Cashback pakufizuar në blerjet, app plotësisht të paraqitur dhe një Mastercard pa kontakt të gjitha në 3 minuta.

Hap llogarinë tënde

Hap një llogari parash elektronike me Suits Me®. Cashback pakufizuar në blerjet, app plotësisht të paraqitur dhe një Mastercard pa kontakt të gjitha në 3 minuta.

Hap llogarinë tënde

Më përshtatet veçoritë® e llogarisë

Pasi të hapni llogarinë tuaj ju do të keni qasje në të gjitha karakteristikat tona mahnitëse:

Duke lëvizur app mobile banking

I dashur dhe i besuar nga më shumë se 130.000 klientë

Hape llogarinë e Suits Me® për 3 minuta.

1

Zgjidh një llogari

Zgjidh llojin e llogarisë tënde dhe plotëso aplikimin online për 3 minuta.

Më përshtatet karta e bardhë thelbësore që është një alternativë e madhe pockit 2

Ngarko llogarinë tënde

Shto para nëpërmjet transferimit, pagës ose parasë.

Kurseni dhe shpenzoni me shpërblimet tona si një alternativë e vogël 3

Më përdor çdo® ditë

Merr para në blerjet e përditshme.

Çfarë është një llogari e-parave suits mua®?

Një llogari e-parave Suits Me® është një llogari që i mban paratë tuaja të sigurta dhe ju lejon të menaxhoni financat tuaja 24/7 nëpërmjet aplikacionit tuaj celular ose portalit online.

Apliko tani
Kartë e domosdoshme debiti

Hapja e një llogarie më shkon® për shtat

Hapja e llogarisë suaj Suits Me® e-money është po aq e lehtë në A-B-C.  Ju ose mund të siguroni letërnjoftimin e fotografisë dhe një selfie ose ne pranojmë shumë alternativa.

Gjithçka që duhet të bëni është të plotësoni formularin tonë të aplikimit, të zgjidhni llojin tuaj të identifikimit dhe do të merrni numrin e llogarisë suaj dhe kodin e triimit në disa minuta. Karta juaj e debitit pa kontakt do të mbërrijë ditën tjetër.

Regjistrohu tani
Llogari thelbësore

Më përshtaten® llogaritë

Ne kemi dy llogari të ndryshme Suits Me® për ju për të zgjedhur nga:

Llogaria Premium e madhe nëse dëshironi një llogari të veçantë për fondet tuaja me një numër të kufizuar të kërkesave të transaksionit por kërkon debite të drejtpërdrejta për t'u ngritur.

Llogaria Premium Plus e përsosur për t'u përdorur si llogaria juaj kryesore për aksesin në paga ose fonde dhe bërjen e transaksioneve elektronike. Mund të vendosni rregullime të rregullta dhe debite të drejtpërdrejta për të qëndruar në kontroll të parave tuaja.

Kartë thelbësore

Informacione të dobishme

Ju lutem vini re: Më® përshtatet mua nuk është një bankë. Suits Me® ofron llogari online të parave që ofrojnë shumë nga veçoritë që ju do të prisnit të gjenit në një llogari bankare tradicionale.

Shiko se çfarë mendojnë klientët tanë për ne