Më përshtatet llogaria e parave në internet e Mua

Preferoni të menaxhoni paratë tuaja online?

Llogaria jonë e parave online është e lehtë për t'u përdorur dhe ju lejon të vetë-shërbeni nëse kjo ju përshtatet. Ekipi ynë shumëgjuhësh i kujdesit ndaj klientit është gjithashtu atje për të ndihmuar nëse keni nevojë për ndihmë.

✅ Menaxhoni llogarinë tuaj online nga një celular, tablet ose laptop
✅ Një sërë gjuhësh për të mbështetur klientët tanë
✅ Specialistë të trajnuar për ata që kanë nevoja shtesë
✅ Aplikacioni celular i lehtë për t'u përdorur për të ndihmuar në menaxhimin e parave tuaja

Hap llogarinë tënde sot
Llogaria e parave në internet Kartat Suits Me
Llogaria e parave në internet Kartat Suits Me

Preferoni të menaxhoni paratë tuaja online?

Llogaria jonë e parave online është e lehtë për t'u përdorur dhe ju lejon të vetë-shërbeni nëse kjo ju përshtatet. Ekipi ynë shumëgjuhësh i kujdesit ndaj klientit është gjithashtu atje për të ndihmuar nëse keni nevojë për ndihmë.

✅ Menaxhoni llogarinë tuaj online nga një celular, tablet ose laptop
✅ Një sërë gjuhësh për të mbështetur klientët tanë
✅ Specialistë të trajnuar për ata që kanë nevoja shtesë
✅ Aplikacioni celular i lehtë për t'u përdorur për të ndihmuar në menaxhimin e parave tuaja

Hap llogarinë tënde sot

Administrimi i llogarisë suaj online

Është e lehtë të kontrolloni bilancin e llogarisë suaj online, të shtoni të paguarit dhe të bëni pagesa më të shpejta. Ju do të merrni njoftime të menjëhershme për shpenzimet dhe depozitat në llogarinë tuaj. Ju gjithashtu mund të merrni PIN tuaj nëse e harroni atë dhe raportoni kartën tuaj të debitit si të humbur ose të vjedhur.

Aplikacioni ynë celular

Aplikacioni ynë mobil i sigurt është një tjetër mënyrë e përsosur për të menaxhuar financat tuaja gjatë udhëtimit, nga komoditeti i smartfonit tuaj.

Butoni i dyqanit të aplikacioneve Apple
Google luaj butonin e dyqanit të aplikacioneve

Në lidhje me llogarinë tuaj të parave online

Llogaria jonë online dhe aplikacioni celular pa probleme ju kursen kohë kur menaxhoni paratë tuaja.

Llogaria juaj e parave online është një mënyrë e sigurt dhe e sigurt për të menaxhuar financat tuaja 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Nuk ka nevojë të udhëtosh në një degë të rrugës së lartë dhe të presësh në rradhë për të përdorur ndonjë veçori.

✅ Transferoni paratë: paguani dikë ose depozitoni para në llogarinë tuaj online
✅ Shiko PIN-in tënd: përgjigju një pyetjeje sigurie dhe zbulo PIN-in tënd
✅ Shih e-deklarimet e drejtpërdrejta: shikoni të gjitha pagesat në & jashtë llogarisë suaj
✅ Shiko transaksionet: mbaj një sy në shpenzimet e tua sa herë që të duhet
✅ Debitet e drejtpërdrejta dhe urdhërat në këmbë: vendosni shpejt pagesat e përsëritura
✅ Block & zhblloko kartën: veçanërisht e dobishme nëse e keqvendosni
✅ Kërko kartë të re: kërko një kartë zëvendësuese nëse ke nevojë
✅ Ndrysho profilin tënd: ndrysho detajet personale sipas nevojës
✅ Preferenca e komunikimit: vendosni email-et dhe alarmet e tekstit
✅ Merrni mbështetje: ka një koleksion të FAQ-ve online nëse ndonjëherë ngecni

Hap llogarinë tënde sot
Llogaria e kartës premium

5 Përfitimet e juaja
Llogaria e parave online

1. I sigurt dhe i sigurt

Me të gjitha karakteristikat që ju nevojiten për të menaxhuar paratë tuaja në dispozicion online. Siguria dhe të dhënat e llogarisë suaj janë përparësia jonë më e lartë. Ne e marrim sigurinë shumë seriozisht dhe kemi një faqe interneti plotësisht të koduar. Ne kemi HTTPS në të gjithë faqen me një çertifikatë SSL (Secure Socket Layer) në faqen tonë të internetit suitsmecard.com, duke mbrojtur të gjitha faqet tona të internetit, duke përfshirë shërbimin tonë të portalit online dhe aplikacionin celular.

Hap llogarinë tënde
I sigurt dhe i sigurt

2. Bërja e pagesave të lehta

Lëvizja e parave është e shpejtë dhe e lehtë. Ju mund të shtoni të paguarit në llogarinë tuaj dhe të vendosni pagesat dhe porositë në këmbë, si dhe menaxhimin e debiteve tuaja direkte.
Pagimi i një faturë, dhurata e parave ose transferimi i parave në llogari të tjera merr sekonda në aplikacionin tonë celular ose në llogarinë online.

Hap llogarinë tënde
T'i bësh pagesat të lehta

3. Zbritje dhe oferta

Ne do t'ju dërgojmë përditësime të dobishme se çfarë zbritjesh kemi në ofertë, konkurse në të cilat mund të merrni pjesë dhe oferta partnere cashback. Nuk do të humbasësh kurrë ndonjë nga dobitë e mëdha të të pasurit një llogari Suits Me.

Hap llogarinë tënde
Zbritje dhe oferta

4. Qasja e llogarisë në çdo kohë

Si dhe duke pasur shërbim shumëgjuhësh ndaj klientit në dispozicion 9am-8pm, të hënën-të premten (përjashtuar pushimet publike të Mbretërisë së Bashkuar), ju mund të aksesoni portalin tuaj online 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Ju mund të menaxhoni llogarinë tuaj kudo që të jeni në botë dhe çfarëdo kohe që ju përshtatet.

Hap llogarinë tënde
Qasja e llogarisë në çdo kohë

5. Ndrysho menjëherë detajet personale

Nëse keni nevojë të përditësoni detajet tuaja personale, për shembull kur kaloni në një adresë të re ose ndryshoni numrin e telefonit, mund ta bëni këtë të gjithë përmes llogarisë suaj të parave online.
Nuk ka nevojë të plotësoni formularët dhe t'i çoni në një degë. Ju mund t'i përditësoni këto në seksionin 'More' të llogarisë suaj.

Hap llogarinë tënde
Ndrysho menjëherë detajet personale

Gjithçka që ju duhet për të ngritur llogarinë tuaj të parave në internet Suits Me

E-maili që ju dërgojmë

Ka një lidhje të sigurt në emailin që merrni pas hapjes së llogarisë suaj. Ju do të duhet të klikoni në këtë link për të filluar ngritjen e llogarisë tuaj online.

Hap llogarinë tënde
Gratë kontrollojnë emailin e saj nga Suits Me

Celulari yt

Sigurohuni që të keni telefonin që keni përdorur kur aplikoni për llogarinë tuaj Suits Me.

Për një udhëzues hap pas hapi për regjistrimin dhe ngritjen e llogarisë suaj të parave online, vizitoni faqen tonë 'Si të instaloni llogarinë tuaj të parave online'.

Gratë përdorin aplikativin e saj të lëvizshëm Suits Me

Një aplikacion i shkëlqyer mobil gjithashtu

A e dini se ju gjithashtu mund të fitoni të njëjtat karakteristika të mëdha dhe përfitime me aplikacionin tonë celular. Shkarko aplikacionin Suits Me® falas sot në më pak se një minutë.

Butoni i dyqanit të aplikacioneve Apple
Google luaj butonin e dyqanit të aplikacioneve

Si të hapni llogarinë tuaj

Shtyp butonin

1. Shtyp butonin

Plotësoni formularin

2. Plotësoni formularin

Shkarko aplikacionin

3. Shkarko aplikacionin

Çmimet më përshtaten

Finalisti i British Bank Awards 2024

British Bank Awards 2024 FINALIST Best Current Account Provider

SME News Business Elite Awards 2023 FITUES Shërbimi bankar më novator

SME News Business Elite Awards 2023 FITUES Shërbimi bankar më novator

British Bank Awards 2022 FINALIST Best Current Account Provider

British Bank Awards 2022 FINALIST Best Current Account Provider

Hap llogarinë tënde sot

Aplikoni për një llogari personale sot – pa kontroll krediti – dhe merrni kartën tuaj të debitit Mastercard® në 3-5 ditë pune!