Refero dhe përfito

Referoju një miku

£ 25 për mik

Hap një llogari suits Mua®, unënvit miqtë tuaj dhe të fitojë para! Është po aq e thjeshtë sa ajo!

Hap llogarinë

Ftoni sa më shumë miq që të doni (nuk ka kufi!) dhe filloni të fitoni para me Suits Me! Për çdo mik që krijon një llogari Suits Me dhe e përdor aktivisht*, ju do të merrni £25.

  1. Ftoji Miqtë: Drejto miqtë e tu tek formulari i aplikimit online Suits Me për të aplikuar për një llogari personale suits Me e-money dhe kartë debiti
  2. Na kontaktoni: Na dërgoni një e-mail në hello@suitsmecard.com me emrin dhe datën e lindjes së mikut tuaj. Ju lutemi ta bëni këtë para se miku juaj të aplikojë për llogarinë.
  3. Fito £25: Pasi miku juaj të ketë hapur llogarinë e tyre Suits Me dhe kredituar £ 100, ju do të merrni £ 25 direkt në llogarinë tuaj Suits Me, ju duhet të jetë një aktiv * klient vetë për të marrë këtë.

Referoju FAQ-eve të një miku

A kam nevojë të kem një llogari suits Mua për të ftuar miqtë?

Po. Programi ynë i referimit është vetëm për mbajtësit e llogarive tona. Shpërblimi yt prej £25 është dhuratë nga ne për ty dhe do të transferohet direkt në llogarinë tënde Suits Me.

Si mund t'i marr 25 paundët e mi?

Nuk ke nevojë të bësh asgjë. Pasi miku juaj të ketë hapur llogarinë e tyre Suits Me dhe kredituar £ 100, ju do të merrni £ 25 direkt në llogarinë tuaj Suits Me, ju duhet të jetë një aktiv * klient vetë për të marrë këtë.

Kur do t'i marr 25 funtet e mia?

£25 do të transferohen automatikisht direkt në llogarinë tuaj Suits Me pasi miku juaj të ketë depozituar £ 100 në llogarinë e tyre.

Sa miq mund të ftoj?

Nuk ka kufi! Ftoni sa më shumë miq që të doni dhe filloni të fitoni!

Mund t'i gjej referimet e mia?

Po, ju mund të gjurmojnë referimet tuaja duke kontaktuar ekipin tonë të kujdesit ndaj klientit në hello@suitsmecard.com

A mund t'i referohem një miku që tashmë ka një llogari Suits Me?

Jo, nëse një mik tashmë ka një llogari Suits Me, ata nuk do të jenë të pranueshëm për ju për t'i referuar ata pasi ata janë tashmë një klient Suits Me.

*Një klient është aktiv nëse bën 3 ose më shumë transaksione në muaj.

Ndarësi i vijës

Referoju një biznesi

£ 100 për biznes

Na jepni detajet e punëdhënësit tuaj dhe fitoni para! Është po aq e thjeshtë sa ajo!

Kolegët e tu të punës paguhen me para në dorë, çek ose në llogarinë e një miku apo familjari, sepse nuk janë aq me fat sa të kenë llogarinë Suits Me si puna jote?

Na jepni detajet e punëdhënësit tuaj (ose ndonjë kompani tjetër që ju mendoni se do të ishte e interesuar në partneritet me Suits Me – nuk ka kufi!) dhe të fitoni para! Për çdo kompani që bëhet partner i Suits Me®, ju do të merrni £100. Thjesht na jepni disa detaje dhe ne do të bëjmë punën.

  1. Na kontaktoni: Email info@suitsmecard.com me sa vijon;
  • Numri i llogarisë suaj Suits Me
  • Emri i kompanisë
  • Emri i kontaktit
  • Numri i telefonit të kontaktit
  • Adresa e emailit të kontaktit

   2. Fitoni £100: Pasi biznesi juaj i referuar të jetë bërë partner i Suits Me, ju do të merrni £ 100 direkt në llogarinë tuaj Suits Me®.

Ndaje £ 100 me një mik

A është një nga miqtë tuaj që paguhet me para në dorë, çek ose në llogarinë e një miku apo të anëtarëve të familjes, por nuk punon në të njëjtën kompani si ju? Apliko së bashku dhe ndaje 100£. Fol me shokun tënd për të kuptuar nëse do të donin të merrnin pjesë duke i dhënë hollësitë e punëdhënësit.

Referoju një FAQ-i biznesi

Duhet t'i them punëdhënësit tim se të kam referuar ty?

Jo. Ne i mbajmë detajet tuaja krejtësisht private.

Si mund ta di nëse punëdhënësi im apo biznesi i referuar do të donin të bënin partneritet me Suits Me?

A e paguan biznesi stafin e tyre me para ose çek? Nëse po, atëherë ne kemi zgjidhjen më të mirë për ta dhe ata do të jenë partneri perfekt për Suits Me.

A kam nevojë të kem një llogari suits Mua për të ftuar miqtë?

Po. Programi ynë i referimit është vetëm për mbajtësit e llogarive tona. Shpërblimi yt prej 100 £ është dhuratë nga ne për ty dhe do të transferohet direkt në llogarinë tënde Suits Me.

Çfarë do të ndodhë nëse unë jam duke ndarë me një mik dhe ata nuk kanë një llogari Suits Mua?

Mos u shqetësoni, ata nuk kanë nevojë të kenë një llogari Suits Me nëse ju jeni duke aplikuar së bashku. Ju do të merrni £100 në llogarinë tuaj Suits Me kështu që ju mund të transferoni paratë në llogarinë e tyre ose të tërhiqni paratë për t'ua dhënë atyre.

Si mund t'i marr 100 paundët e mi?

Nuk ke nevojë të bësh asgjë. Pasi biznesi të ketë nënshkruar si partner biznesi Suits Me, ju automatikisht do të merrni £ 100 direkt në llogarinë tuaj Suits Me.

Kur do t'i marr 100 funtet e mia?

£100 do të transferohen automatikisht direkt në llogarinë tuaj Suits Me pasi biznesi të jetë regjistruar si partner biznesi Suits Me®.

Sa biznese mund të referoj?

Nuk ka kufi! Për sa kohë që keni detajet përkatëse të kontaktit, thjesht na kontaktoni dhe filloni të fitoni!

Mund t'i gjej referimet e mia?

Po, ju mund të gjurmojnë referimet tuaja duke kontaktuar ekipin tonë të referimit në info@suitsmecard.com

Hap llogarinë tënde tani

Apliko tani dhe mund të marrësh kartën e debitit mastercard® pa kontakt në 3-5 ditë pune!