Transfertat e parave

Transferimi i parave me kostumet e mia®

Një transferim parash, është kur ju dërgoni para nga një llogari në një llogari tjetër.

Me një llogari Suits Me®, ju mund të transferoni paratë tuaja nga llogaria juaj e-parave në një llogari tjetër, nëse jeni duke dërguar para në familjen tuaj ose miqtë tuaj ose duke paguar faturat.

Transfertat e parave janë një mënyrë shumë e shpejtë e dërgimit të parave dhe është shumë më e sigurt se tërheqja e parave dhe pagesa në të holla pasi ka një gjurmë të dukshme dixhitale të parave që lëvizin nga një llogari në tjetrën.

Pagesat ndërkombëtare & transferimet

Me një llogari Suits Me®, transfertat ndërkombëtare janë në dispozicion nëpërmjet partnerit tonë në app Suits Me®.

Ju do të duhet të krijoni një llogari të veçantë dhe gjithçka që ju duhet është numri IBAN i marrësit tuaj dhe emri i tyre dhe adresa e tyre për të dërguar fondet.

Llogari online parash

Përdor Suits Me® paratë online përtë transferuar lehtë para nga llogaria juaj Suits Me® në një llogari tjetër.

E gjitha që ju duhet është numri i llogarisë dhe lloji i kodit të llogarisë që dëshironi të transferoni para. Për ndihmë për të dërguar një transferim parash duke përdorur llogarinë tuaj Suits Me®, shikoni udhëzuesin tonë të transferimit.

Mobile App

Transferoni lehtë para nga llogaria juaj Suits Me® në një llogari tjetër me disa trokitje duke përdorur aplikacionin tuaj mobil Suits Me®. Të duhet vetëm emri, numri i llogarisë dhe lloji i kodit të llogarisë tek i cili dëshiron të transferosh para.

App Mobile Suits Me® është në dispozicion në të dy smartphones Apple dhe Android dhe është në dispozicion për t'u shkarkuar në Apple App Store dhe Google Play Store.

Hap një llogari që më® përshtatet në minuta

Hapni një llogari Suits Me® dhe fitoni akses të menjëhershëm në llogarinë tuaj të parave online dhe aplikacionin mobil për të filluar menaxhimin e parave tuaja dhe për të bërë pagesat dhe transfertat.

Hapni një llogari me Suits Me® në më pak se 3 minuta pa kontroll krediti dhe merrni kartën tuaj të debitit brenda 3-5 ditëve pune.

Informacione të dobishme