Administrimi i kartës

Karta jote

Aktivizo kartën e rrobave të® tua

Lexo më shumë
Imazhi i kartave të debitit

Rreth kartave të parapaguar të debitit

Lexo më shumë
Gruaja që po largohet pa e kuptuar se ka humbur portofolin me para dhe karta bankare

Karta të humbura, të vjedhura ose të dëmtuara

Lexo më shumë

Paratë e tua

Veçoritë e kartës së debitit & funksionet

Lexo më shumë
Telefoni celular në një tavolinë, i ngarkuar me dorën e një gruaje, duke arritur që telefoni të futet në aplikacionin e tyre bankar mobil

Lidhe kartën me PayPal

Lexo më shumë

Mënyra e jetesës

u lehtësua mijëvjeçari duke biseduar këndshëm me kreditorët që mund të ndihmojnë në lidhje me borxhet

Paguaj me anë të telefonit me kartën tënde

Lexo më shumë
Blerje grash online

Paguaj online me kartën tënde

Lexo më shumë
Gjashtë lloje të ndryshme shpenzimesh të grumbulluara sipër rreshtave të ndryshëm një paund monedha, që përfaqësojnë kategoritë e ndryshme të shpenzimeve që ju duhen për të ndarë para gjithashtu

Udhëzime të tjera për kartat

Lexo më shumë