Shpjegohen çmimet dhe kufizimet

Të kuptosh llogarinë tënde Suits Me
Çmimi dhe limitet

Në varësi të llojit të llogarisë Suits Me që keni – Essential, Premium ose Premium Plus – do të keni kufij të ndryshëm për t'u marrë në konsideratë. Ato mund të jenë të përditshme, mujore ose të përhershme, dhe janë në vend për të mbajtur llogarinë tuaj të sigurt dhe të sigurt kundër mashtrimit.

Ja një listë e limiteve në mënyrë që të njiheni edhe më mirë me llogarinë tuaj:

Limitet e ngarkesës
Bilanci maksimal
£10,000
£7,500
£5,000
Ngarkesa maksimale ditore
£5,000
£5,000
£5,000
Shuma maksimale për ngarkesë
£5,000
£5,000
£5,000
Ngarkesa maksimale në vit
£120,000
£90,000
£60,000
Limitet e ngarkesës PayPoint dhe Posta*
Për transaksion
£250
£250
£250
Në ditë
£500
£500
£500
Në muaj
£2000
£2000
£2000
Limitet e shpenzimeve
Limitet e tërheqjes së ATM-së në ditë
£500
£300
£200
Limiti maksimal i transaksionit të kartës së vetme
£10,000
£7,500
£5,000
Maksimumi i transaksioneve të kartave limit në ditë
£10,000
£7,500
£5,000
Transaksionet e kartave max në javë
£20,000
£15,000
£10,000
Pagesa maksimale më e shpejtë jashtë limitit për transaksion
£5,000
£5,000
£5,000

Bilanci dhe jetëgjatësia e llogarisë

Bilanci maksimal i një llogarie Suits Me është £ 5,000 për Essential, £ 7,500 për Premium dhe £ 10,000 për Premium Plus. Nëse përdoret dhe përditësohet rregullisht, ai mund të përdoret pafundësisht, përveç nëse thuhet ndryshe nga Suits Me.
Pa përdorim të rregullt, llogaria juaj Suits Me do të skadojë pas 24 muajsh (2 vjet) që është data e skadimit të kartës suaj të debitit Mastercard®. Ne do të rinovojmë llogarinë tuaj dhe do t'ju dërgojmë një kartë të re nëse vazhdoni të përdorni llogarinë tuaj në fund të 2 viteve tuaja.

Hap llogarinë tënde
Bilanci dhe llogaria

Limitet e ATM

Mbajtësit e llogarive thelbësore mund të tërheqin një maksimum prej £ 200 në ditë, mbajtësit e llogarisë Premium £ 300 në ditë dhe mbajtësit e llogarisë Premium Plus £ 500 në ditë. Kjo freskohet në mesnatë (koha e Londrës).
Ne shtojmë limitet e tërheqjeve të ATM-ve për të kufizuar vjedhjen nëse të dyja kartat dhe PIN-i juaj janë vjedhur. Nëse vëreni ndonjë përdorim të dyshimtë të ATM-së, hyni në llogarinë tuaj të parave online ose në aplikacionin celular për të bllokuar menjëherë llogarinë tuaj dhe kontaktoni ekipin tonë të kujdesit ndaj klientit.

Hap llogarinë tënde
Limitet e ATM

Transferimet

Ju mund të merrni një maksimum prej £ 5,000 në ditë nga Mbretëria e Bashkuar me llogarinë tuaj Suits Me®. Kjo është me të njëjtat pagesa më të shpejta, ditën tjetër ose pagesat CHAPS. Bilanci maksimal që mund të keni në llogari është £ 5,000 për Essential, £ 7,500 për Premium ose £ 10,000 për Premium Plus.
Ju mund të dërgoni një maksimum prej £ 5,000 për transaksion. Transfertat ndërkombëtare janë në dispozicion nëpërmjet partnerit tonë në aplikacionin Suits Me®.

Hap llogarinë tënde
T'i bësh pagesat të lehta

Karakteristika mahnitëse dhe përfitime me çdo llogari

Ikona e pagesave dhe transfertave

Pagesat dhe transfertat

Merrni dhe dërgoni para në Mbretërinë e Bashkuar dhe dërgoni para jashtë vendit lehtësisht. Kini pagat ose përfitimet e dërguara direkt në llogarinë tuaj, dërgoni një pagesë më të shpejtë ose cash top up në çdo dyqan PayPoint.

Cashback si ikonë standarde

Cashback si standard

Kurseni para kur përdorni kartën tuaj Suits Me në dyqanet tona partnere të shitjes me pakicë ose kur bëni pazar online. Ju do të merrni cashback përsëri në llogarinë tuaj Suits Me.

Zbritje me ikonën e markave më të mira

Zbritje me markat më të mira

Hyni në zbritjet tona ekskluzive të klientëve me markat më të mira. Ne kemi partnerë të ndryshëm çdo javë që ju të shijoni marrëveshje të mëdha të parave.

Ikona e hyrjes 24/7

Hyrje 24/7

Qasje të menjëhershme në llogarinë tuaj kudo, kurdo, nëpërmjet portalit online në faqen tonë të internetit ose me aplikacionin Suits Me.

Referojuni ikonës së një miku

Referojuni një miku

Referoju miqve të tu që të aplikojnë dhe të përdorin kartën e tyre Suits Me, dhe të fitojnë £ 25 për mik! Nuk ka kufi për numrin e miqve që i referohesh.

Ikona e konkurseve të mbajtësit të llogarisë

Konkurset e mbajtësit të llogarisë

Bashkohuni në konkurset tona ekskluzive të mbajtësit të llogarive çdo muaj për shansin për të fituar çmime në para, zbritje të mahnitshme dhe shumë më tepër.

Si të hapni llogarinë tuaj

Shtyp butonin

1. Shtyp butonin

Plotësoni formularin

2. Plotësoni formularin

Shkarko aplikacionin

3. Shkarko aplikacionin

Çmimet më përshtaten

Finalisti i British Bank Awards 2024

British Bank Awards 2024 FINALIST Best Current Account Provider

SME News Business Elite Awards 2023 FITUES Shërbimi bankar më novator

SME News Business Elite Awards 2023 FITUES Shërbimi bankar më novator

British Bank Awards 2022 FINALIST Best Current Account Provider

British Bank Awards 2022 FINALIST Best Current Account Provider

Hap llogarinë tënde sot

Aplikoni për një llogari personale sot – pa kontroll krediti – dhe merrni kartën tuaj të debitit Mastercard® në 3-5 ditë pune!

FAQ