Shtypi dhe media

Për pyetjet e shtypit dhe medias, ju lutemi na kontaktoni në press-enquiries@sutsmecard.com

Në lidhje me mua®

Suits Me® është një ofrues kryesor fitues në Mbretërinë e Bashkuar dhe një alternativë pa hasmëri ndaj bankimeve tradicionale të rrugës së lartë.

Themeluar në vitin 2015, misioni ynë është të jetë ofruesi numër një i llogarive E-money për ata që kërkojnë një alternativë për, ose nuk kanë qasje në një strukturë bankare të Mbretërisë së Bashkuar. Më shumë se 250,000 njerëz kanë një llogari Suits Me® në Mbretërinë e Bashkuar me qindra tani bashkohen çdo ditë.

Duke marrë shumë çmime deri më sot, më e fundit është finaliste e çmimit 'Ofruesi më i mirë i llogarisë rrjedhëse' në British Bank Awards 2022