Njoftime për shtyp

Fintech më përshtatet me mua hap dyert e saj në zyrën e Mançesterit

Rritja e Mbretërisë së Bashkuar Fintech më përshtatet, po hap dyert e saj në një zyrë të dytë në Arkwright House, Parsonage Gardens, Manchester. Zyra e katit të 4-të prej 12,000 ft katrore do të strehojë si Kujdesin ndaj Klientit, ashtu edhe Teknologjinë...

4 muaj më parë

Lexo më shumë

Fintech Suits Me prezanton takimet e videove miqësore me klientët si alternativë për bots chat.

Shërbimi me një buzëqeshje është kthyer.  Njerëzit duan që njerëzit të ndihmojnë me nevojat e tyre financiare jo një bot chat. [Knutsford] —5th July 2023 — Suits Me, fintech me bazë në Mbretërinë e Bashkuar që mbështet...

12 muaj më parë

Lexo më shumë

Fintech, më® shkon për shtat, i nënshtrohet rebrandit të madh dixhital pas vitit të rritjes

Kemi riemëruar!
Uebsajti ynë i ri inkorporon më mirë vlerat e kompanisë sonë dhe u jep mbajtësve të llogarisë sonë një përvojë më të mirë përdoruesish gjatë gjithë raundit.

3 vjet më parë

Lexo më shumë
Matthew Sanders Finalist i Çmimit të Madh të Sipërmarrësve Britanikë 2021

Matthew Sanders, CEO i Suits Me®, bëhet finalist në Çmimet e Mëdha Britanike të Sipërmarrësve

Fintech me bazë në Cheshire dhe zgjidhje alternative bankare, Suits Me® është i kënaqur të njoftojë se CEO i tyre, Matthew Sanders, është pranuar nga Great British Entrepreneur Awards si një finalist i North West në Çmimin Scale-Up Entrepreneur of the Year.

3 vjet më parë

Lexo më shumë
Më shkon për nder çmimi i bankës® britanike të sapoardhur më të mirë

Më shkon për shtat çmimet e bankës® britanike shumë të lavdëruara për të sapoardhurin më të mirë

Ceremonia e mbrëmshme për British Bank Awards 2020 nuk ishte asgjë e turpshme nga shkëlqimi dhe glamouri. Mbajtur në Dhomat Grand Connaught De Vere në Qendër të Londrës, qindra ishin të pranishëm nga shumë kompani...

3 vjet më parë

Lexo më shumë

Më shkon për shtati pakësimi i ngarkesave® të drejtpërdrejta të debitit

Në Suits Me® ne vazhdimisht përpiqemi të përmirësojmë ofertën tonë të produktit dhe shërbimit për klientët tanë. Në azhornimin tonë më të ri, ne kemi reduktuar Tarifën e Papaguar Direkt Debit nga £ 15 në £ 5. Kjo vjen në...

3 vjet më parë

Lexo më shumë
Më shkon® 1000th Trust Pilot Review

Më shkon® në 1000 shqyrtime të Trustpilot

Kemi arritur një piketë prej 1000 shqyrtimeve trustpilot! Vlerësimet tona të Trustpilot janë nga JU! Klientët tanë. Ju falënderojmë të gjithëve shumë që morët kohë për të shkruar komente për ne. Secili...

3 vjet më parë

Lexo më shumë

Më shkon® në listën e përzgjedhur për çmimin 'International i Rekrutimit'

Suits Me® është përzgjedhur për çmimin 'The Best for Banking and Financial Services' 2019.

3 vjet më parë

Lexo më shumë

Kufiri i tërheqjes së ATM u rrit në 500 £ në ditë për klientët Premium Plus

Ne kemi dyfishuar kufirin ditor nga £ 250 në £ 500 për të ju lejon të merrni para në mënyrë të sigurt dhe të sigurt në llogarinë tuaj, dhe pastaj të menaxhuar paratë tuaja si para në dorë, në qoftë se ju preferoni.

3 vjet më parë

Lexo më shumë
1 2 3 4