Fintech, më® shkon për shtat, i nënshtrohet rebrandit të madh dixhital pas vitit të rritjes

Kemi riemëruar!
Uebsajti ynë i ri inkorporon më mirë vlerat e kompanisë sonë dhe u jep mbajtësve të llogarisë sonë një përvojë më të mirë përdoruesish gjatë gjithë raundit.

Smartmockup e një gruaje duke përdorur një laptop për të vizituar faqen e re suits Me®

(22 korrik 2021, Cheshire, UK) Zgjidhja alternative bankare, Suits Me®, kanë transformuar identitetin e tyre të markës me një logo dhe faqe interneti krejt të re. Kjo pamje e re përfaqëson rritjen e vazhdueshme që fintech gjashtë vjeçar ka përjetuar në vitin e fundit, dhe nënkupton një përvojë më të freskët, më të mirë, dhe më të shpejtë të përdoruesit në dispozicion për të gjithë mbajtësit e llogarive.

Duke punuar në partneritet me konsulentët e markës, oser, Suits Me® krijoi një koncept të ri i cili pasqyronte më mirë audiencën e tyre brenda sektorit financiar. Përveç kësaj, Suits Me® donte të inkorporonte vlerat e tyre të kompanisë në dizajnin e ri, i cili mund të shihet brenda 'swooshes' vibrante që shfaqen brenda logos dhe uebsajtit.

Kim Roberts, Drejtor i Marketingut dhe Komunikimit, shpjegoi më shumë rreth elementeve grafike të dizajnit që pasqyrojnë më mirë identitetin e Suits Me®: "Me një pop të energjisë dhe ngjyrës, dinamika e swoosh është krijuar nga elementët e logos së re. Ajo përfshin se si Më përshtatet mua® është në anën tuaj për të thurur rreth detyrimeve tuaja financiare, dhe për të mbështetur ju në arritjen e aspiratave tuaja financiare, pavarësisht nga kushdo që ju jeni dhe cilado qoftë gjendja juaj dhe mënyra e jetesës.

Në zemër të strategjisë së ribrandimit të Suits Me®, ata donin t'u jepnin mbajtësve të llogarive të tyre një përvojë të madhe përdoruesish. Një mënyrë se si e kanë bërë këtë është duke zëvendësuar skemën e tyre tradicionale të ngjyrave blu me ngjyra të shndritshme dhe gradiente kundrejt një sfondi të freskët të bardhë që pasqyron më mirë bazën e tyre unike dhe të larmishme të klientëve.

Tagline e re e Suits Me®, "llogaria për të gjithë", përfaqëson misionin e kompanisë për të thyer pengesat kufizuese që përjashtojnë njerëzit nga produktet kryesore financiare. Kjo shpesh çon në njerëz që ngecin nga 'premiumja bankare e varfërisë', duke bllokuar aksesin e tyre në marrëveshjet më të mira, produktet e kreditit dhe shpesh rezulton në pagesën e qindra paundëve më shumë në vit për mallrat dhe shërbimet bazë.

Matthew Sanders, CEO, foli për ndikimin që do të ketë ribrandimi në 150,000+ mbajtësit e llogarive të tyre. Ai tha: « Klientët tanë janë në qendër të asaj që bëjmë dhe përpiqemi t'u japim përvojën më të mirë kur bëhet fjalë për të lundruar në botën e financave personale. Ribrandimi është vetëm fillimi i përfitimeve edhe më të mahnitshme që ne duam t'u japim mbajtësve të llogarisë sonë, pa kosto shtesë të bashkangjitura. Disa nga përfitimet që janë tashmë në ofertë përfshijnë një program ekskluziv shpërblimi me para në dorë për të ndihmuar mbajtësit e llogarive tona të kursejnë para, plus një ekip shumëgjuhësh të kujdesit ndaj klientit, në mënyrë që çdokush të ndihet rehat të flasë me ne në gjuhën e tij të preferuar."

Ky është fillimi i ri, modern Suits Me®, me shumë plane më emocionuese që vijnë në shtator dhe Q4 2021.

###

Shënime për Editorin:    

Fotografia e një mbajtësi të llogarisë mesatare më® përshtatet:   

  • 65% e mbajtësve të llogarive janë meshkuj    
  • Mosha mesatare: 25-34 vjeç     
  • Kombësia: angleze, rumune, bullgare dhe polake      
  • Vlerat e klientëve: Transparencë, ndershmëri, integritet dhe besueshmëri     

Lidhjet  

Shikoni faqen e re suits Me® ketu: suitsmecard.com  
Gjeni më shumë rreth agjencisë së markës, oser, këtu: www.oser.io

Kontakt
Kim Roberts
Drejtor i Marketingut dhe Komunikimit
kroberts@suitsmecard.com  
07855503443 

Në lidhje me Suits Me®:       

Suits Me® janë një alternativë pa hasmër ndaj banking-ut tradicional, duke ofruar llogari personale me qasje në bankimin online, një app mobile banking dhe një kartë debiti pa kontakt. Suits Me® u themelua në vitin 2015 për të siguruar një llogari për klientët që mund të kenë histori krediti të varfër ose pa dëshmi të adresës, ose të luftojnë për të hapur një llogari me një bankë tradicionale.     

Aktualisht vepron në Cheshire, Britani të Madhe, Suits Me® u jep njerëzve një zgjidhje alternative për një bankë të lartë të rrugës. Suits Me® nuk kryejnë kontrolle krediti dhe u ofrojnë të gjithë mbajtësve të llogarive të tyre qasje në një program ekskluziv të shpërblimit cashback.        

Për më shumë informacion, shkoni në suitsmecard.com ose na ndiqni @suitsmecard në Facebook, Twitter, Instagram dhe LinkedIn. 

Është e lehtë të hapësh një
Më shkon® llogaria

1

Zgjidh një llogari për tu hapur

Le të gjejmë llogarinë më të mirë për ty.

Selfie dhe ID 2

Vetëm 10 Mins dhe një selfie për të hapur llogarinë tuaj

E vetmja gjë që na duhet është aplikimi juaj i plotësuar dhe ID-ja juaj për t'ju ngritur dhe për të kryer

3

3 Mënyra si t'i administrosh paratë

Një kartë debiti Mastercard® pa kontakt falas dhe qasje në një llogari online dhe aplikacion celular.