Matthew Sanders, CEO i Suits Me®, bëhet finalist në Çmimet e Mëdha Britanike të Sipërmarrësve

Fintech me bazë në Cheshire dhe zgjidhje alternative bankare, Suits Me® është i kënaqur të njoftojë se CEO i tyre, Matthew Sanders, është pranuar nga Great British Entrepreneur Awards si një finalist i North West në Çmimin Scale-Up Entrepreneur of the Year.

Matthew Sanders Finalist i Çmimit të Madh të Sipërmarrësve Britanikë 2021

Fintech me bazë në Cheshire dhe zgjidhje alternative bankare, Suits Me® është i kënaqur të njoftojë se CEO i tyre, Matthew Sanders, është pranuar nga Great British Entrepreneur Awards si një finalist i North West në Çmimin Scale-Up Entrepreneur of the Year.  

(E martë. 6 korrik 2021, Cheshire, UK) Great British Entrepreneur Awards, e themeluar në vitin 2013 njeh sipërmarrësit në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, duke admiruar punën e madhe që ata vunë në bizneset e tyre. Çmimet njohin gjithashtu historitë frymëzuese të sipërmarrësve.  

Çmimi ka festuar më parë shumë sipërmarrës të veçantë, disa prej të cilëve kanë vazhduar të bëhen emra të familjeve. Fituesit e mëparshëm përfshijnë themeluesit e Tangle Teezer dhe LaD Bible. Më tej për këtë, Steven Bartlett fitoi Çmimin e Sipërmarrësit të Ri të Vitit 2017 dhe tani është bërë dragoni më i ri në Dragons' Den i BBC-së.  

Themeluesi i Great British Entrepreneur Awards, Francesca James, shpjegoi: "Krijimi i listave të përzgjedhura nga kaq shumë aplikime të mrekullueshme ishte jashtëzakonisht i vështirë, kështu që nuk i kam zili gjykatësit që tani do të vendosin fituesit rajonalë. Gjithkush që ka qenë në listën e përzgjedhur duhet të jetë jashtëzakonisht krenar dhe ne jemi të ngazëllyer të jemi në gjendje të shfaqim arritjet e tyre." 

Këtë vit çmimet patën mbi 4,800 të ftuar në vend, më të shumtën që kanë patur ndonjëherë, duke e bërë atë një arritje të jashtëzakonshme për të gjithë finalistët që janë përzgjedhur. Ndonse koronvirusi e ka bërë jetën pak të pasigurt gjatë 18 muajve të fundit, është e këndshme të shohësh se si bizneset, ashtu edhe sipërmarrësit janë ende të njohur për gjithë punën e tyre të vështirë.  

Finalet rajonale të Great British Entrepreneur Awards do të mbahen drejtpërdrejt në shtator dhe Matthew do të jetë kundër Jack Sutcliffe & Simon Hobson nga Powersheds dhe Martin Blythe në Searchability për të marrë në shtëpi Çmimin Scale-Up Sipërmarrësi i Vitit. 

Matthew Sanders, CEO tha: "Jam i nderuar të njihem si një nga finalistët e Perëndimit Verior në Çmimet e Mëdha Britanike të Sipërmarrësve të këtij viti. Si një kompani, Suits Me® vazhdimisht përpiqen për të siguruar që ne jemi në gjendje për të ofruar shërbimin më të mirë për mbajtësit e llogarisë tonë. Shumë falenderime për të gjithë në Çmimet e Mëdha Britanike të Sipërmarrësve që më kanë menduar kaq shumë. Mezi pres finalen dhe u uroj fat të mbarë të gjithë finalistëve."  

###

Shënime për Editorin:    

Fotografia e një llogarie mesatare më® shkon për shtat mbajtësit të llogarisë   

  • 65% e mbajtësve të llogarive janë meshkuj    
  • Mosha mesatare: 25-34 vjeç     
  • Kombësia: angleze, rumune, bullgare dhe polake      
  • Vlerat e klientëve: Transparencë, ndershmëri, integritet dhe besueshmëri     

Lidhjet  

Kontakt
Kim Roberts
Drejtor i Marketingut dhe Komunikimit
kroberts@suitsmecard.com  
07855503443 

Në lidhje me Suits Me®:       

Suits Me® janë një alternativë pa hasmër ndaj banking-ut tradicional, duke ofruar llogari personale me qasje në bankimin online, një app mobile banking dhe një kartë debiti pa kontakt. Suits Me® u themelua në vitin 2015 për të siguruar një llogari për klientët që mund të kenë histori krediti të varfër ose pa dëshmi të adresës, ose të luftojnë për të hapur një llogari me një bankë tradicionale.        

Aktualisht vepron në Cheshire, Britani të Madhe, Suits Me® u jep njerëzve një zgjidhje alternative për një bankë të lartë të rrugës. Suits Me® nuk kryejnë kontrolle krediti dhe u siguron të gjithë mbajtësve të llogarive të tyre qasje në programin e tyre ekskluziv të shpërblimit me para në dorë.        

Për më shumë informacion, shkoni në suitsmecard.com ose na ndiqni @suitsmecard në Facebook, Twitter, Instagram dhe LinkedIn.   

Është e lehtë të hapësh një
Më shkon® llogaria

1

Zgjidh një llogari për tu hapur

Le të gjejmë llogarinë më të mirë për ty.

Selfie dhe ID 2

Vetëm 10 Mins dhe një selfie për të hapur llogarinë tuaj

E vetmja gjë që na duhet është aplikimi juaj i plotësuar dhe ID-ja juaj për t'ju ngritur dhe për të kryer

3

3 Mënyra si t'i administrosh paratë

Një kartë debiti Mastercard® pa kontakt falas dhe qasje në një llogari online dhe aplikacion celular.