Më përshtatet përjeton® rritje rekord pavarësisht se Fintech e Britanisë së Madhe po merr një goditje

30 Korrik 2020 Suits Me® ka përjetuar rritje rekord gjatë gjashtë muajve të fundit ndërsa ekipi ynë është dyfishuar në madhësi, duke mirëpritur anëtarët e rinj në shërbimet e klientëve, marketingut dhe departamenteve të menaxhimit të llogarive....

30 korrik 2020

Suits Me® ka përjetuar rritje rekord gjatë gjashtë muajve të fundit ndërsa ekipi ynë është dyfishuar në madhësi, duke mirëpritur anëtarët e rinj në shërbimet e klientëve, marketingut dhe departamenteve të menaxhimit të llogarive.

Suits Me® kanë regjistruar nivele të jashtëzakonshme të rritjes midis Q1 dhe Q2. Numri i krijimeve të llogarive nga janari deri në qershor ishte 151% më i lartë se e njëjta periudhë e vitit 2019 dhe, deri në korrik, kanë tejkaluar tashmë krijimin total të llogarive në të gjithë vitin e mëparshëm.

Si kompanitë e tjera në Industrinë Fintech të Britanisë së Madhe kanë përdorur për të shkurtuar punët në një përpjekje për të ulur efektin e koronvirus, ne jemi të kënaqur që jo vetëm kemi mbështetur të gjithë stafin tonë gjatë kyçjes si ata kanë punuar nga shtëpia ose gjatë furlough tyre, por të ketë shkuar përsëri në biznes si zakonisht dhe mirëpriti çdo anëtar të ekipit përsëri për të punuar në të njëjtat pozita që ata kanë mbajtur më parë.

Përpara se t'i kërkojmë kujtdo të kthehet në zyrë, ne kryem një vlerësim tërësor të rrezikut për të siguruar që t'u bindemi rekomandimeve të qeverisë. Ne gjithashtu kemi kthyer të gjitha pagat dhe orët tona në nivelet e para-virusit.

Duke përdorur rritjen tonë të sapogjetur për të zgjeruar Suits Me®, ne kemi rritur në mënyrë masive madhësinë e ekipit tonë shumëgjuhësh të kujdesit ndaj klientit, duke shtuar dy gjuhë të tjera gjatë rrugës për të përmirësuar më tej përvojën bankare të klientit tonë.

Gjithashtu kemi shtuar dy anëtarë të rinj të ekipit të marketingut për të ndihmuar në përmirësimin e vazhdueshëm të produktit të kompanisë dhe një grazhd të ri të llogarive kryesore për të ndihmuar që të jetë partnerë biznesi për të marrë shumicën e portalit të punëdhënësit suits Me®. As ekipi ynë nuk ka mbaruar së rrituri, pasi aktualisht po punësojmë për më shumë role për të ndihmuar zgjerimin e Suits Me® më tej.

Ç'do të thotë kjo për klientët dhe partnerët tanë

Ndryshimi më i menjëhershëm për klientët është qasja në kujdesin më personal, më të shpejtë të klientit në gjuhën tuaj. Ne kemi qenë gjithmonë krenarë për ekipin tonë të kujdesit ndaj klientit dhe jemi shumë të lumtur që mund ta përmirësojmë atë edhe më tej.

Sa për referuesit tanë, ju ende do të merrni përvojën e klasit të parë, të përshtatur nga ekipet tona të operacioneve dhe llogarive, por, ndërsa kufizimet e bllokimit janë lehtësuar, ju mund të prisni më shumë takime ballë për ballë në të ardhmen e afërt.

Ne kemi një shumëllojshmëri projektesh në tubacion gati për t'u njoftuar dhe zbatuar gjatë gjashtë muajve të ardhshëm duke na çuar në 2021 që do të jetë në përfitim të klientëve dhe partnerëve tanë.

Shënim për modifikuesit

E themeluar në vitin 2015, Suits Me® është një alternativë udhëheqëse, pa hasmëri ndaj bankimit tradicional të rrugës së lartë, duke ofruar një zgjidhje të plotë bankare në dispozicion të kujtdo që banon aktualisht në Mbretërinë e Bashkuar. 

Suits Me® u ofron klientëve banking online dhe një aplikacion bankar mobil për të menaxhuar financat duke përfshirë aksesin ekskluziv në shpërblimet cashback. Pa asnjë kontroll krediti të kryer, aplikimi për një llogari Suits Me® është i shpejtë dhe i lehtë dhe është i hapur brenda 3 minutave nga plotësimi i formularit të aplikimit online.

Bazuar në Mbretërinë e Bashkuar, me seli në Knutsford, Cheshire, Suits Me® është besuar nga mbi 80,000 klientë.

Për më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni:

Kimberli Roberts
Drejtor i Marketingut dhe Komunikimit
Email: kroberts@suitsmecard.com

Është e lehtë të hapësh një
Më shkon® llogaria

1

Zgjidh një llogari për tu hapur

Le të gjejmë llogarinë më të mirë për ty.

Selfie dhe ID 2

Vetëm 10 Mins dhe një selfie për të hapur llogarinë tuaj

E vetmja gjë që na duhet është aplikimi juaj i plotësuar dhe ID-ja juaj për t'ju ngritur dhe për të kryer

3

3 Mënyra si t'i administrosh paratë

Një kartë debiti Mastercard® pa kontakt falas dhe qasje në një llogari online dhe aplikacion celular.