Më padit® si 'i sapoardhuri më i mirë' në British Bank Awards 2020

Ne jemi të gjithë shumë të ngazëllyer në Suits Me® HQ të jemi nominuar për 'Të sapoardhurin më të mirë' në British Bank Awards 2020! Për të shkuar në fazën finaliste të Çmimeve, na duhet ndihma juaj duke votuar për ne.

British Bank Awards Green Logo

Ne jemi të gjithë shumë të ngazëllyer në Suits Me® HQ të jemi nominuar për 'Të sapoardhurin më të mirë' në British Bank Awards 2020! Për të shkuar në fazën finaliste të Çmimeve, na duhet ndihma juaj duke votuar për ne.

"Ky është viti i parë që jemi futur në British Bank Awards dhe të gjithë jemi shumë të emocionuar. Klientët tanë janë në zemër të biznesit tonë dhe ne krenohemi me kujdesin tonë shumëgjuhësh ndaj klientëve, duke eliminuar streset e pengesave gjuhësore. Ne vazhdimisht përpiqemi të ofrojmë një shërbim të përgjithshëm më të mirë kështu që të jesh i nominuar për një çmim të tillë do të thotë shumë për ne." – Kimberley Roberts, Kreu i Marketingut Dixhital, Suits Me®

Vota për mua®

A je klient i Suits Me® dhe ke një nga llogaritë tona? Ose ndoshta ju jeni një nga partnerët tanë të biznesit? Dëshironi të tregoni mbështetjen tuaj për ne dhe gjithashtu të jetë në me shansin për të fituar £ 1000? Duhet vetëm 1 minutë për të votuar dhe ne e vlerësojmë shumë kohën që ju merrni për të votuar për ne.

Votoni për ne këtu!

Tashmë është votuar për ne?

Pse të mos shkojmë në një nga kanalet tona sociale për të na bërë të ditur, do të donim të dëgjonim nga ju në Facebook, Twitter, apo Instagram!

Rreth çmimeve të Bankës Britanike

Nisur në vitin 2014, British Bank Awards janë drejtuar nga Smart Money People, uebsajti i shërbimeve financiare të Mbretërisë së Bashkuar, misioni i të cilit është 'të bëjë botën financiare të punojë më mirë për të gjithë'.

Fituesit e mëparshëm të British Bank Awards përfshijnë të dy gjigandët globalë dhe të sapoardhurit më të vegjël si; Natwest, Barclays, Starling Bank, Dudley Building Society, dhe Investor.

Në lidhje me mua®

Suits Me® është një zgjidhje e thjeshtë moderne bankare në dispozicion për këdo që banon aktualisht në Mbretërinë e Bashkuar. 

Në Suits Me®, ne besojmë në përfshirjen financiare dhe se gjithkush duhet të jetë në gjendje të ketë akses në një strukturë bankare për të qenë në gjendje të administrojë paratë e tyre. Veçanërisht në shoqërinë e sotme moderne të bankave online dhe pagesave pa kontakt. 

Programi

Me një proces të shpejtë dhe të lehtë aplikimi, ju mund të hapni një llogari rrjedhëse Suits Me® UK brenda 15 minutave pa sigurim kombëtar ose kontrolle krediti. Pasi llogaria juaj të jetë e hapur, atëherë do të fitoni qasje të menjëhershme në aplikacionin tuaj bankar online dhe mobile banking për të filluar menaxhimin e parave tuaja. Më pas do të merrni kartën tuaj të debitit Visa pa kontakt brenda 3 – 5 ditëve pune. 

Më shkon® llogaria rrjedhëse

Llogaritë aktuale Suits Me® kanë një sërë karakteristikash bankare duke përfshirë; Debite të drejtpërdrejta, urdhra të përhershëm, transferta bankare (Uk and International), Google Pay dhe Samsung Pay Integration për pagesat pa kontakt, Shpërblimet Cashback, dhe përdorimin e të dy Online Banking dhe një Mobile Banking App.

Ne flasim gjuhën tuaj!

Ne e kuptojmë se bankat janë shumë të rëndësishme për njerëzit dhe të jesh në gjendje të flasësh me një njeri është gjithashtu shumë e rëndësishme! Nëse kjo është nëpërmjet telefonit, nëpërmjet chatit të drejtpërdrejtë, chatit social, apo me e-mail. Ne thyejmë çdo pengesë të mundshme gjuhësore për të eleminuar çdo stres të mundshëm kur bëhet fjalë për bankat e klientëve tanë. Ekipi ynë shumë i trajnuar dhe shumëgjuhësh i kujdesit ndaj klientëve është në dispozicion 7 ditë në javë për të ndihmuar me çdo pyetje rreth llogarive Suits Me® dhe Suits Me®.

Faleminderit

Për të gjithë klientët tanë të vjetër, aktualë dhe të rinj, faleminderit për bankimin me Suits Me®. Për të gjithë partnerët tanë të biznesit, faleminderit për partneritetin tuaj.

Artikuj të dobishëm

Është e lehtë të hapësh një
Më shkon® llogaria

1

Zgjidh një llogari për tu hapur

Le të gjejmë llogarinë më të mirë për ty.

Selfie dhe ID 2

Vetëm 10 Mins dhe një selfie për të hapur llogarinë tuaj

E vetmja gjë që na duhet është aplikimi juaj i plotësuar dhe ID-ja juaj për t'ju ngritur dhe për të kryer

3

3 Mënyra si t'i administrosh paratë

Një kartë debiti Mastercard® pa kontakt falas dhe qasje në një llogari online dhe aplikacion celular.