Më shkon® në listën e përzgjedhur për çmimin 'International i Rekrutimit'

Suits Me® është përzgjedhur për çmimin 'The Best for Banking and Financial Services' 2019.

Jemi shumë të kënaqur të njoftojmë se jemi përzgjedhur për çmimin Recruitment International 2019 për 'Më të Mirët për Shërbime Bankare dhe Financiare'.

Suits Me® ishin marrësit krenarë të çmimit vitin e kaluar, kështu që u emocionuam që u përzgjodhëm këtë vit. Ceremonia e çmimit pritet në qershor, kështu që ne do t'ju bëjmë me dije se si do të veprojmë, por të jesh në listën e përzgjedhur është një nder i madh.

Megjithatë, mos u shqetësoni kjo nuk do të thotë se ne do të ndalojmë së bëri më të mirën tonë për t'i bërë Suits Me® më të mirën që mundemi, kjo do të thotë vetëm se dikush është duke e parë.

Është e lehtë të hapësh një
Më shkon® llogaria

1

Zgjidh një llogari për tu hapur

Le të gjejmë llogarinë më të mirë për ty.

Selfie dhe ID 2

Vetëm 10 Mins dhe një selfie për të hapur llogarinë tuaj

E vetmja gjë që na duhet është aplikimi juaj i plotësuar dhe ID-ja juaj për t'ju ngritur dhe për të kryer

3

3 Mënyra si t'i administrosh paratë

Një kartë debiti Mastercard® pa kontakt falas dhe qasje në një llogari online dhe aplikacion celular.