Shqyrtimet tona të konsumatorëve

Klientët tanë e kanë fjalën për botën për ne

Tek Suits Me®, ne krenohemi me kujdesin tonë ndaj klientit dhe shërbimet që ofrojmë për të krijuar një përvojë pozitive për të gjithë klientët tanë.

Për të përmirësuar shërbimin që ofrojmë, ne kemi bashkëpunuar me një sërë komunitetesh shqyrtuese, për të mbledhur feedback-un e klientëve të cilat ne na ndihmojnë të ofrojmë një shërbim më të mirë për ju.

Ne i vlerësojmë shumë të gjitha rishikimet e klientëve tanë dhe feedback-u që marrim pasi ata na ndihmojnë të mbajmë nivelin tonë të lartë të shërbimit dhe të përmirësojmë më tej dhe të ndërtojmë në fusha nëse është e nevojshme. E çmojmë kohën dhe përpjekjet që është dashur për të shkruar një rishikim për ne dhe kështu me radhë, gjithmonë sigurohemi që t'i lexojmë e t'i përgjigjemi në mënyrë aktive secilit prej tyre.

Mijëra njerëz që kanë nevojë për një llogari bankare

Shiko se si Suits Me® përshtatet me mbajtësit e llogarisë sonë

Logo e pilotit të besimit
Logo e njerëzve të parave të mençura
Logoja e aplikacionit Apple
Logoja e aplikativit Google Play

Historia e Neshës

Historia e Edit

Historia e Pjetrit

Suits Me klient

"Kam pasur probleme me kredinë dhe më kanë refuzuar bankat edhe për një llogari bazë që më ka lënë pa asnjë mënyrë për të marrë paga. Kostumet më ofruan një zgjidhje dhe llogaria ime tani është e hapur. Shumë e lehtë për t'u aplikuar dhe karta u dërgua brenda 24 orëve nga aplikimi i parë. Shkoi me llogarinë e nivelit më të lartë për apps £ 10/muaj si unë mendoj se është vlera më e mirë në qoftë se ju jeni duke shkuar për të përdorur atë rregullisht. Alternativë e shkëlqyer për një bankë të rrugës së lartë."
Suits Me klient

"Kredia e tmerrshme dhe e falimentuar nuk mund të merrnin një llogari askund! Pranuar shpejt dhe edhe pse bëra një gabim në aplikim, Suits Me trajtuar atë në kohë të mirë dhe unë jam tani një mbajtëse llogarie përsëri! Kredi e keqe etj provoni Suits Me!!"
Suits Me klient

"Jam shumë i lumtur që kam gjetur Suits Me ndërsa kërkoj një llogari bankare që ofron llogari për njerëz si unë pa histori krediti pasi sapo jam kthyer në Mbretërinë e Bashkuar pas vitesh dhe nuk kisha histori krediti. Të gjitha bankat e tjera kërkojnë disa histori dhe është shumë e vështirë për njerëzit e sapo shpërngulur në vend."

Mos e merr fjalën për këtë!

Suits Me është një alternativë e shkëlqyer për ata që kanë një pikë krediti të dëmtuar. Vetëm shikoni mijëra mbajtësit e llogarive të lumtura në Trustpilot.

Të dashur dhe të besuar nga mbi 250,000 klientë

Siç shihet në

Logo e BBC

BBC

Dave Logo

Dave

Logo e yahoo finance

Yahoo Finance

Logo e Sky Atlantic

Atlantiku i qiellit

Logoja e Standardit të Mbrëmjes

Standardi i mbrëmjes

Daily Mail Logo

Daily Mail

Logo e pasqyrës

Pasqyrë

Hap llogarinë tënde sot

Aplikoni për një llogari personale sot dhe merrni kartën tuaj të debitit Mastercard® në 3-5 ditë pune – pa kontroll krediti!