Sektorët

Që nga krijimi ynë, ne kemi vazhduar t'u ofrojmë partnerëve tanë të biznesit një zgjidhje të besueshme pagese. Ja si mund të mbështesim edhe industrinë tuaj:

IVA & Menaxhimi i Borxhit

Këtu në Suits Me® ne mund t'ju ndihmojmë për të mbështetur më tej klientët tuaj duke u ofruar atyre një zgjidhje të plotë të parave elektronike kur ata përjashtohen nga veçoritë tradicionale bankare nga llogaria e tyre bankare ekzistuese.

Mëso më shumë
Administrimi i borxhit dhe praktikuesi i IVA

Bamirësi

Zgjidhja jonë ndihmon komunitetin tuaj bamirës kur ata kanë më shumë nevojë për të, duke u lejuar atyre qasje në paratë e tyre dhe bankare si karakteristika.

Mëso më shumë
Komuniteti i bamirësisë me armë rreth njëri-tjetrit

Zhvendosja

Një zgjidhje e besueshme pagese për të ndihmuar klientët tuaj në udhëtimin e tyre të zhvendosjes, duke u lejuar atyre qasje në karakteristikat bankare pa kontrolle krediti.

Mëso më shumë
Formular dhe pasaportë për aplikimin e vizës

Studentë ndërkombëtarë

Duke ndihmuar studentët tuaj për të marrë një mënyrë për të shpenzuar dhe kursyer grantet dhe kreditë e tyre ndërsa studiojnë në Mbretërinë e Bashkuar.

Mëso më shumë
Student ndërkombëtar në një bibliotekë

Kujdesi shëndetësor

Zgjidhja jonë pa pagesë është projektuar për të trajtuar kërkesën në rritje për shërbime klinike dhe mungesën e profesionistëve të kujdesit shëndetësor.

Mëso më shumë
doktor që punon në industrinë e kujdesit shëndetësor

Magazinim

Në industrinë tuaj të zënë, ne kemi bërë hapjen e një llogari Suits Me® për operativët tuaj sa më të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë të jetë e mundur.

Mëso më shumë
njeri qe punon ne nje depo e veshur me nje xhakete

Bujqësia

Një mënyrë pa stres për të paguar në mënyrë të sigurt dhe të sigurt punëtorët tuaj sezonal dhe të përhershëm, ndërsa luftuar ndikimin shkatërrues të skllavërisë moderne brenda bujqësisë britanike.

Mëso më shumë
punëtorë që mbledhin të mbjellat bujqësore

Mikpritja

Me rritjen e pritjeve nga klientët dhe rregullatorët për të mbajtur standardet e larta brenda mikpritjes, ne mund të mbështesim punonjësit tuaj një përvojë moderne bankare, që i mban pagat e tyre të sigurta dhe rregullon procesin e pagave në tërësi.

Mëso më shumë
tavolina pastrimi kameriere

Ndërtim

Ju mund të krijoni llogari të reja për punëtorët tuaj dhe të ngarkoni detajet e llogarisë së tyre në sistemin tuaj të pagave në minuta, duke eliminuar kostot e pagave duke ju kursyer kohë duke shkruar çeqe dhe duke organizuar paketat e pagave.

Mëso më shumë
punëtor ndërtimi që mban një kapele të verdhë të fortë

Mbajtësit e llogarisë sonë na duan, të shohin se si më shkon për® shtat