Bujqësia

Zgjidhja jonë pa pagesë falas dhe inovative hap dyert për një grup më të gjerë punëtorësh, ju jep një mënyrë pa stres për të paguar në mënyrë të sigurtë dhe të sigurt punëtorët tuaj sezonalë dhe të përhershëm, dhe ndihmon për të luftuar ndikimin shkatërrues të skllavërisë moderne brenda bujqësisë britanike.

Një zgjidhje e sigurt, e lehtë dhe e lirë

Llogaria e thjeshtë dhe e lehtë e-money për punëtorët tuaj. Sigurohuni që punëtorët tuaj të paguhen në mënyrë të sigurt dhe të sigurt në një llogari Suits Me® që është ngritur në emrin e tyre.

Hyrje falas

Nuk ka kosto për t'u bërë partner i Suits Me®. Partner me ne për 3 minuta

I lirë, i shpejtë dhe i lehtë për të ngritur një llogari punonjësi

Një llogari e garantuar nëse mbi 18 vjeç, jetoni në Mbretërinë e Bashkuar dhe kaloni kontrollet tona të sigurisë

Paguaj pagat direkt në llogaritë e punëtorëve

Nuk ka nevojë të mbash para në lokalet e tua ose të paguash në çek. Përdor transferime të thjeshta.

Hyrje e shpejtë për të renditur kodin dhe numrin e llogarisë

Vetëm 20 minuta nga dorëzimi i formularit të regjistrimit dhe punëtorët tuaj do të marrin kartën e tyre mastercard® për 3-5 ditë

Broshura informacionesh shumëgjuhëshe

Në dispozicion në 9 gjuhë të ndryshme kështu që punonjësit e dinë se çfarë po nënshkruajnë deri në

Pa tarifa të fshehura

Ne jemi plotësisht transparent kështu që nuk ka kosto shtesë

Të mbështetim punëtorët dhe nevojat e biznesit

Suits Me® është një zgjidhje pagese me shumë çmime që u siguron punëtorëve tuaj një llogari të përballueshme e-money që vjen me të gjitha bankat thelbësore si karakteristika. Ne mbështesim partnerë të shumtë biznesi në sektorin bujqësor, të cilët duan t'u japin punonjësve të tyre të nën-bankë një përvojë moderne, që i mban pagat e tyre të sigurta dhe riorganizon procesin e pagave në tërësi.

Pjesa më e mirë? Shërbimi ynë është krejtësisht falas, kështu që ju nuk keni nevojë të paguani asgjë për të rregulluar procesin e pagimit të pagës së punëtorit tuaj.

Fillo sot dhe përshëndetu me metodën e vjetëruar të listëpagesës
3 Më përshtaten kartat® dhe app

"Kelsey Farms Ltd ka bashkëpunuar me Suits Me® që nga viti 2019. Procesi i regjistrimit është i qetë dhe pa probleme. Ju mund ta bëni pagesën menjëherë pas regjistrimit. Në rast të ndonjë problemi, ekipi i Suits mua është gjithmonë atje për të ndihmuar. Shumë faleminderit Viki që është ylli mes të gjithëve!"

— Agnieszka, Menaxhere Zyre, Ferma Kelsey

Plotësimi i nevojave të biznesit në industrinë e bujqësisë që nga viti 2015

Që nga krijimi ynë, ne kemi vazhduar t'u ofrojmë partnerëve tanë të biznesit një zgjidhje të besueshme pagese. Ja si mund të mbështesim edhe biznesin tuaj.

Thjeshtimi falas i procesit të listëpagesës

Me biznesin tuaj në mendje, ne kemi bërë hapjen e një llogari Suits Me® për punëtorët tuaj sa më të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë të jetë e mundur. Partnerët tanë kanë qasje në portalin tonë të punëdhënësit pa pagesë, ku ju mund të krijoni llogari të reja për punëtorët tuaj dhe të ngarkoni detajet e llogarisë së tyre në sistemin tuaj të pagave në minuta, duke eliminuar kostot e pagave duke ju kursyer kohë duke shkruar çeqe dhe duke organizuar pakot e pagave.

Ekipi ynë i kujdesit shumëgjuhësh kujdeset për punëtorët

Ekipi ynë shumëgjuhësh i kujdesit ndaj klientëve u ofron punëtorëve tuaj mbështetjen kur është e nevojshme, kështu që ju nuk keni pse. Punëtorët tuaj mund të marrin udhëheqjen dhe mbështetjen që u nevojitet, në gjuhën që e njohin më së shumti, duke përfshirë:

  • Anglisht
  • Rumanisht
  • Bullgarisht
  • Polonisht
  • Spanjisht
  • Rusisht

Parandalimi i përjashtimit financiar dhe skllavërisë moderne

Përvoja jonë brenda këtij sektori na ka lejuar të vëmë re lidhjen midis përjashtimit financiar dhe rrezikut në rritje të skllavërisë moderne. Ne besojmë se duke siguruar që punëtorët tuaj të kenë qasje në një llogari të sigurtë, ne kolektivisht mund të ndihmojmë për të luftuar abuzimin, që mund të kalojë kaq lehtë pa u vënë re brenda industrisë.

Ne jemi këtu për të ndihmuar, sa herë që ju keni nevojë për ne

Ne krenohemi me shërbimin ndaj klientit, kështu që kur ju partner me ne, ju do të fitoni vetë menaxherin tuaj të dedikuar të llogarisë si standard dhe ata janë këtu për t'ju mbështetur sa herë që ju keni nevojë. Ne punojmë rreth orarit tuaj të ngarkuar, qoftë një takim ballë për ballë, telefonatë, apo email - ne jemi këtu për të ndihmuar.

Fol me një nga administratorët e llogarive tona të dedikuara për të zbuluar se si mund t'i ngremë pagesat tuaja.

"Unë vetëm mund t'ju lavdëroj se sa e lehtë është përdorimi i portalit online, mirëmbajtja e tij dhe shërbimi i shkëlqyer ndaj klientit gjatë rrugës. Do t'ua rekomandoja këtë zgjidhje online të gjithë përdoruesve të biznesit"

- Tina Petitt-Coombes, Menaxhere Zyre, Boxford Suffolk Farms

Mbajtësit e llogarisë sonë na duan, të shohin se si më shkon për® shtat

Ortaku me ne

Mësoni më shumë rreth shërbimeve tona të biznesit FALAS.