IVA & Menaxhimi i Borxhit

Zgjidhja jonë ju mbështet ndërsa ju mbështesni klientët tuaj

Të ndihmosh njerëzit të zgjidhin problemet e tyre të borxhit dhe të dalin nga vështirësitë financiare është sfidë biznesi dhe trajtimi i klientëve tuaj me mirëkuptim, empati dhe integritet është një pjesë jetike e ethos tuaj të biznesit. Këtu në Suits Me®, ne mund t'ju ndihmojmë për të mbështetur më tej klientët tuaj duke u ofruar atyre një zgjidhje të plotë të parave elektronike kur llogaria e tyre ekzistuese është e nevojshme për t'u mbyllur.

Na kontaktoni për të gjetur më shumë
3 Më përshtaten kartat® dhe app

Një zgjidhje e sigurt, e lehtë dhe e lirë

Llogaria e thjeshtë dhe e lehtë e parave për klientët tuaj. Siguroni që klientët tuaj të mbështeten në udhëtimin e tyre pa borxhe duke u ofruar atyre një llogari të sigurt dhe të sigurt, në emrin e tyre. Ne nuk bëjmë kontrolle krediti ose nuk kërkojmë dëshmi të adresës kështu që pavarësisht nga niveli i borxhit dhe historisë së kredisë, ata ka të ngjarë të pranohen për llogarinë tonë.

"Unë do të rekomandoja me forcë suits Mua® ndërsa ata shkojnë nga rruga për të siguruar që ju të merrni shërbimin që ata premtuan dhe janë një ekip i madh. Faleminderit dhe mezi pres të vazhdojmë të punojmë me ju tani dhe në të ardhmen."

- Garry Jordan, Drejtor i Financës, Shërbimet e Kontratës së Thirrjes së Parë.

Plotësimi i nevojave të biznesit që nga viti 2015

Që nga krijimi ynë, ne kemi vazhduar t'u ofrojmë partnerëve tanë të biznesit një zgjidhje të besueshme pagese. Ja si mund të mbështesim edhe biznesin tuaj:

Mbështetja e nevojave tuaja të biznesit

Suits Me® është një zgjidhje pagese me shumë çmime që u ofron aplikantëve të IVA një llogari të përballueshme e-paraje që vjen me karakteristika të mahnitshme për të menaxhuar paratë e tyre, pa hyrë në më shumë borxhe.

Pjesa më e mirë? Zgjidhja jonë e pagesës është falas kështu që nuk do të duhet të provoni dhe të gjeni vend në buxhetin tuaj për të përdorur shërbimet tona.

Parandalimi i përjashtimit financiar dhe borxhit të mëtejshëm

Përvoja jonë brenda këtij sektori na ka lejuar të vëmë re lidhjen midis përjashtimit financiar – me ç'rast njerëzit e gjejnë veten të përjashtuar nga qasja në veçoritë tradicionale bankare dhe të ndjehen të parehatshëm duke shpjeguar gjendjen e tyre në bankat e rrugës së lartë.

Ne besojmë se duke siguruar që aplikantët tuaj të IVA të kenë akses në zgjidhjen e sigurt, moderne, ne mund t'i ndihmojmë ata kolektivisht që të menaxhojnë me sukses paratë e tyre dhe t'i parandalojmë ata nga rrëshqitja e mëtejshme në ciklin e borxhit. Suits Me® gjithashtu pengon klientët tuaj të detyrohen të paguajnë kosto më të larta për shërbimet thelbësore, për shkak të paaftësisë për të bërë pagesa nëpërmjet debitit të drejtpërdrejtë, për shembull.

Ne jemi këtu për të ndihmuar, sa herë që ju keni nevojë për ne

Ne krenohemi me shërbimin ndaj klientit, kështu që kur ju partner me ne, ju do të fitoni vetë menaxherin tuaj të dedikuar të llogarisë si standard që janë këtu për t'ju mbështetur sa herë që ju keni nevojë. Ne punojmë rreth orarit tuaj të ngjeshur – kështu që, qoftë një takim ballë për ballë, telefonatë, apo email – ne jemi këtu për të ndihmuar.

Flisni me një nga administratorët tanë të dedikuar të llogarive për të gjetur se si ne mund të mbështesim aplikantët tuaj të IVA dhe të zgjerojmë ofertat tuaja të biznesit.

Bisedoni me ne sot
Menaxhues llogarish të dedikuar

Pse partner me Suits Mua®?

Është plotësisht i lirë.

Ka zero kosto për t'u bërë partner i Suits Me® dhe ju mund të filloni në më pak se 3 minuta me portalin tonë intuitiv të biznesit që e bën krijimin e llogarive të shpejta dhe të lehta.

Hyrje e shpejtë për të renditur kodin dhe numrin e llogarisë

Në vetëm 20 minuta nga dorëzimi i formularit të regjistrimit, klientët tuaj do të kenë akses në kodin e tyre të ri të llojit dhe numrin e llogarisë dhe do të marrin kartën e tyre të debitit Mastercard® në 3-5 ditë.

Rrezik i reduktuar i lënies së klientëve nga procesi

Suits Me® eleminon kohën e kaluar duke pritur klientët tuaj për të ngritur një llogari të re dhe zvogëlon rrezikun e uljes së klientëve nga radari – duke ju penguar nga pagesa e pagesës.

Pa pagesë të fshehura për klientët tuaj

Ne jemi plotësisht transparent kështu që nuk ka kosto shtesë për klientët tuaj

Partner me ne

Mësoni më shumë rreth shërbimeve tona të biznesit FALAS.