Aktivizoni kartën tuaj Suits Me sot!

Ju keni llogarinë, keni kartën, gjithçka që ka mbetur është të aktivizoni kartën tuaj dhe të filloni të shijoni të gjitha karakteristikat dhe përfitimet tona mahnitëse.

Nëse keni emrin tuaj të përdoruesit, fjalëkalimin dhe kodin e aktivizimit, shkarkojeni aplikacionin Suits Me dhe filloni të përdorni llogarinë tuaj sot.
Shiko si ta aktivizosh kartën tëndeShiko videon

Aktivizoni llogaritë tuaja të kartës Suits Me
Aktivizoni llogaritë tuaja të kartës Suits Me

Ju keni llogarinë, keni kartën, gjithçka që ka mbetur është të aktivizoni kartën tuaj dhe të filloni të shijoni të gjitha karakteristikat dhe përfitimet tona mahnitëse.

Nëse keni emrin tuaj të përdoruesit, fjalëkalimin dhe kodin e aktivizimit, shkarkojeni aplikacionin Suits Me dhe filloni të përdorni llogarinë tuaj sot.
Shiko si ta aktivizosh kartën tëndeShiko videon

Shikoni videon më poshtë për të parë se si të aktivizoni kartën tuaj

Nëse keni emrin tuaj të përdoruesit, fjalëkalimin dhe kodin e aktivizimit, shkarkojeni aplikacionin Suits Me dhe filloni të përdorni llogarinë tuaj sot.

Keni humbur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin?

Ne ju dërguam një email kur hapët llogarinë tuaj për herë të parë. Ky email përmbante emrin tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimin e përkohshëm.
Filloni duke kërkuar në Inbox-in tuaj për 'Online Banking Set up' Nëse ende nuk e gjeni dot, kliko në këtë link për të kërkuar një emër të ri përdoruesi dhe fjalëkalim. Për të kaluar sigurinë, ju do të duhet të dërgoni informacionin e mëposhtëm në emailin tuaj:

• Numri i llogarisë 8 shifra (nëse e keni)
• Emri i plotë
•Data e lindjes
• Adresa e plotë postare
• Adresa e emailit
• Numri i telefonit celular

Dërgo kërkesën
Emri i përdoruesit dhe llogaria e fjalëkalimit

Humbe kodin e aktivizimit?

Kodi i aktivizimit është në letrën që shoqëron kartën tuaj të debitit.
Nëse nuk e keni këtë letër kliko në këtë link për të kërkuar një kod të ri aktivizimi. Për të kaluar sigurinë, ju do të duhet të dërgoni informacionin e mëposhtëm në emailin tuaj:

• Numri i llogarisë 8 shifra (nëse e keni)
• Emri i plotë
•Data e lindjes
• Adresa e plotë postare
• Adresa e emailit
• Numri i telefonit celular

Dërgo kërkesën
Letër aktivizimi

Nuk ke ndonjë detaj?

Nëse nuk keni ndonjë hollësi rreth llogarisë suaj, kliko në këtë link për të kërkuar që detajet e llogarisë suaj t'ju dërgohen.
Për të kaluar sigurinë, ju do të duhet të dërgoni informacionin e mëposhtëm në emailin tuaj:

• Emri i plotë
•Data e lindjes
• Adresa e plotë postare
• Adresa e emailit
• Numri i telefonit celular

Dërgo kërkesën
Menaxher i dedikuar shumëgjuhësh i llogarisë së klientit

FAQ