Një llogari në Mbretërinë e Bashkuar me përfitime të mëdha për studentët

Hapni një llogari e-money me banka si karakteristika* shpejt dhe lehtë pa kontroll krediti.

Oferta ekskluzive e regjistrimit – Hapni një llogari Suits Me sot dhe fitoni një bono Uber Eats £ 20*

Hap llogarinë tënde

Hapni një llogari e-money me banka si karakteristika* shpejt dhe lehtë pa kontroll krediti.

Oferta ekskluzive e regjistrimit – Hapni një llogari Suits Me sot dhe fitoni një bono Uber Eats £ 20*

Hap llogarinë tënde

Zgjidhni një llogari që ju përshtatet!

E lehtë për t'u përdorur app mobile

Duke përfshirë karakteristika të ngjashme me bankat si Pagesat më të Shpejta, Transfertat Ndërkombëtare dhe aksesin në ATM.

Pa pagesë kartë debiti pa kontakt

Mastercard® juaj pa kontakt lejon pagesë të shpejtë dhe të lehtë kudo në Mbretërinë e Bashkuar. Kartat do të dorëzohen në adresën e Mbretërisë së Bashkuar të dhënë në aplikimin tuaj.

PLUS edhe më të mahnitshme përfitimet & zbritjet me markat më të mira!

I dashur dhe i besuar nga më shumë se 130.000 klientë

Është e lehtë të hapësh një llogari Suits Me®

1

Zgjidh një llogari për tu hapur

Le të gjejmë llogarinë më të mirë për ty. Ju mund të zgjidhni nga llogaritë që kemi: Essential, Premium dhe Premium Plus.

Më përshtatet karta e bardhë thelbësore që është një alternativë e madhe pockit 2

Apliko dhe bëj kontrollet e ID

Na duhet vetëm formulari i plotësuar i aplikimit, selfie, dhe ID-ja juaj për t'ju ngritur dhe për t'u vënë në punë. Mos harro, nuk ka kontrolle krediti të përfshira me Suits Me®.

Kurseni dhe shpenzoni me shpërblimet tona si një alternativë e vogël 3

Hape llogarinë!

Aplikimi juaj Suits Me® tani është i plotë. Ju do të merrni një email që konfirmon detajet e llogarisë suaj, dhe karta juaj e debitit Mastercard® do të jetë me ju në 3-5 ditë pune.

Kushtet dhe kushtet

  1. Suits Me Limited ("Suits Me") është një ofrues i llogarive e-money. Këtu mund të gjenden termat dhe kushtet standarde të Suit Me.  Kjo ofertë i nënshtrohet kushteve dhe kushteve standarde të Suits Me, përveç asaj që ato kanë qenë të ndryshme në mënyrë të shprehur nga kushtet dhe kushtet e kësaj oferte.
  2. Kjo ofertë është në dispozicion të studentëve që hapin një llogari Suits Me dhe respektojnë këto terma dhe kushte deri më 31dhjetor 2023. Oferta është e kufizuar siç përcaktohet në paragrafin 6.  Oferta nuk është në dispozicion të klientëve ekzistues të Suits Me.
  3. Për të pranuar ofertën, aplikantët duhet të aplikojnë për një llogari Suits Me duke përdorur Kodin QR në fletëpalosjen e ofertës. Oferta nuk është në dispozicion të aplikantëve që aplikojnë për një llogari Suits Me pa përdorur Kodin QR.
  4. Aplikantët duhet të kalojnë me sukses kontrollet e diligencës së duhur të klientit të Suits Me. Suits Me ka një diskrecion absolut nëse ajo ofron një llogari për një aplikant.
  5. Për t'u kualifikuar për ofertën, aplikantët duhet të hapin një llogari Suits Me dhe të bëjnë një ngarkesë të parë fondesh në llogarinë e tyre jo më pak se £ 100.
  6. 2000 klientët e parë të rinj që përmbushin kushtet në këtë ofertë do të dërgohen një kod dhuratë Uber Eats me një vlerë prej £20. Kodet e dhuratave do t'u dërgohen me email aplikantëve të suksesshëm.  Është përgjegjësia e aplikantit të sigurohet që Suits Me të ketë adresën e duhur të email-it në të cilën të dërgojë kodin e dhuratave Uber Eats.
  7. Vendimi i Suits Me është përfundimtar në lidhje me kualifikimin për këtë ofertë, duke përfshirë edhe nëse një aplikant është në vitin 2000 të parë për të respektuar kushtet e ofertës dhe për të bërë një ngarkesë të parë të fondeve në llogarinë e tyre Suits Me.
  8. Kjo ofertë u nënshtrohet gjithmonë aplikantëve dhe klientëve që respektojnë kushtet dhe kushtet standarde të Suits Me.
  9. Suits Me mund të ndryshojë kushtet dhe kushtet e kësaj oferte, ose të tërheqë këtë ofertë, në çdo kohë, pa njoftim.

Hape llogarinë sot!