Para në dorë në furnizimet tuaja menjëherë me Suits Me

Nëse jeni një shofer që bën dërgesa, ju mund të aksesoni fitimet dhe këshillat tuaja në disa minuta. Suits Me nuk është një bankë kështu që nuk ka nevojë të presim për përpunim.

Hapni një llogari në disa minuta sot pa kontroll krediti.

Hap llogarinë tënde
Uber ha më jep para në dorë
Uber ha më jep para në dorë

Nëse jeni një shofer që bën dërgesa, ju mund të aksesoni fitimet dhe këshillat tuaja në disa minuta. Suits Me nuk është një bankë kështu që nuk ka nevojë të presim për përpunim.

Hapni një llogari në disa minuta sot pa kontroll krediti.

Hap llogarinë tënde

Merrni paratë tuaja më shpejt me para të menjëhershme

Pavarësisht nëse keni zgjedhur pagesa të menjëhershme, dy ditore ose javore nga punëdhënësi juaj, një llogari me Suits Me do t'ju lejojë të hyni menjëherë në paratë tuaja.

Apliko tani
Më përshtatet llogarive rrjedhëse

Ne jemi të ndryshëm nga një bankë

Llogaritë tona janë projektuar për t'ju përshtatur. Ne e bëjmë të lehtë aplikimin dhe shpërblimin e klientëve tanë si standard. Ne nuk kërkojmë 3 muaj prova të verifikuara të adresës, kontrolleve të kreditit apo depozitave minimale.

Disa nga klientët tanë thjesht duan një llogari të veçantë për të gëzuar përfitimet tona, të tilla si cashback dhe zbritje me markat më të mira.

Nuk ka overdrafts apo tarifa të palejuara. Ne nuk i rrisim produktet, nuk përdorim chatbots AI për shërbimin ndaj klientit ose ngarkimin për të mbyllur llogarinë tuaj.

Apliko tani
Ndryshe nga një llogari bankare

Të paguhesh për furnizimet e tua nuk mund të jetë më e lehtë

Aksesoni paratë tuaja nga bërja e dërgesave të klientëve dhe nga këshillat tuaja në disa minuta me një llogari Suits Me.

Apliko tani

A Suits Me account will give you access to an account with full banking-like features

Lehtë për t'u përdorur Mobile App

Aplikacioni Suits Me Mobile ju lejon të menaxhoni financat tuaja gjatë udhëtimit.

Aplikacioni ynë është i thjeshtë për t'u përdorur, edhe kur jeni jashtë dhe rreth. Ju mund të kontrolloni bilancin e llogarisë suaj, të shikoni transaksionet e fundit dhe të merrni njoftime të menjëhershme mbi shpenzimet dhe depozitat në llogarinë tuaj.

Apliko tani
Lehtë për t'u përdorur Mobile App

Pagesa dhe transferta të lehta

Merrni dhe dërgoni para në Mbretërinë e Bashkuar dhe jashtë vendit lehtësisht.

Ka shumë mënyra për të shtuar fonde në kartën tuaj dhe për të hyrë në paratë tuaja. Si dhe duke pasur pagat tuaja dhe çdo bakshish dërguar direkt në llogarinë tuaj, ju mund të dërgoni pagesa më të shpejta ose të shtoni një top cash up në çdo dyqan PayPoint. Ju mund të përdorni kartën tuaj online, në dyqan dhe në çdo makinë ATM në nivel global. Ju mund të paguani debite direkte dhe të vendosni porosi të qëndrueshme nga llogaria juaj.

Apliko tani

Pagesat e kartave pa kontakt

Zgjidhni llojin e llogarisë suaj Suits Me dhe ne do t'ju dërgojmë një kartë debiti Mastercard falas në postën e klasit të parë. Shumë nga klientët tanë e marrin këtë të nesërmen.

Karta juaj pa kontakt ju lejon ta përdorni kudo që të shkoni. Vetëm kërko simbolin pa kontakt.

Simboli pa kontakt

Apliko tani
Më përshtatet karta debiti pa kontakt

Kthim i pakufizuar në para në shpenzimet tuaja

Kurseni para kur përdorni kartën tuaj Suits Me® në dyqanet tona partnere të shitjes me pakicë ose kur bëni pazar online. Ju do të merrni cashback përsëri në llogarinë tuaj Suits Me®.

Disa nga partnerët tanë të parave përfshijnë Argos, Asda, B&Q, Goldsmiths, Halfords, Footlocker, New Look, Sainsbury dhe më shumë.

Apliko tani
Kthim i pakufizuar parash

Zgjidhni llogarinë e duhur për ju

Më përshtatet karta thelbësore

Thelbësore

Paguaj si të shkosh /muaj
 • Essential Account the pay as you go account best appropriateed for those who need a simple online money account without credit checks, this account would be perfect to use as a secondary account.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Dorëzimi nga posta e klasit të parë normalisht brenda 2 ditëve të punës

 • Mbështetja shumëgjuhëshe e klientëve - FALAS

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Pagesa elektronike në – £1.25

 • Tërheqjet e ATM (UK) – £1.50

  Evropa: £ 1.50 plus 2% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2% të vlerës së transaksionit

 • Para në dorë - £2.30 + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

Për një listë të të gjitha tarifave të Suits Me ju lutem shikoni Kushtet dhe Kushtet tona

Shih kushtet dhe kushtet

Më përshtatet premium kartë

Premium
Më e mira për përdorim të ndërmjetëm
£4.97 /muaj
 • Llogaria jonë Premium është e madhe nëse ju do të dëshironit një llogari të veçantë për fondet tuaja me një numër të kufizuar të kërkesave të transaksionit por kërkon debite të drejtpërdrejta për t'u ngritur.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Dorëzimi nga posta e klasit të parë normalisht brenda 2 ditëve të punës

 • Mbështetja shumëgjuhëshe e klientëve - FALAS

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Pagesa elektronike në – FALAS

 • Tërheqjet e ATM-së (MB) – £1.25

  Evropa: £ 1.25 plus 2.35% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2.57% të vlerës së transaksionit

 • Para në dorë – 1.29 £ + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Mobile App - FALAS

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

Për një listë të të gjitha tarifave të Suits Me ju lutem shikoni Kushtet dhe Kushtet tona

Shih kushtet dhe kushtet

Më përshtatet Premium Card Plus

Premium Plus
Më i miri për llogarinë kryesore
£9.97 /muaj
 • Llogaria jonë Premium Plus është e përsosur për t'u përdorur si llogaria juaj kryesore për aksesin në paga ose fonde dhe bërjen e transaksioneve elektronike. Mund të vendosni rregullime të rregullta dhe debite të drejtpërdrejta për të qëndruar në kontroll të parave tuaja.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Dorëzimi nga posta e klasit të parë normalisht brenda 2 ditëve të punës

 • Kërcim VIP në rradhë për mbështetjen multilinguale të klientit – FALAS

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Pagesa elektronike në – FALAS

 • Tërheqjet e ATM(UK) – 4x FREE

  Evropa: £ 1.25 plus 2.35% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2.57% të vlerës së transaksionit

 • Para në dorë - £0.80 + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Mobile App - FALAS

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

Për një listë të të gjitha tarifave të Suits Me ju lutem shikoni Kushtet dhe Kushtet tona

Shih kushtet dhe kushtet

Ne jemi gjithpërfshirës

Askush nuk duhet të përjashtohet financiarisht dhe gjithkush duhet të ketë akses në një zgjidhje për të administruar paratë e tij.

Asnjë kontroll krediti

Llogaria e garantuar nëse jeni 18 vjeç ose më shumë, jetoni në Mbretërinë e Bashkuar & kaloni kontrollet tona të sigurisë.

Hap menjëherë llogarinë tënde

Hapni llogarinë tuaj online sot në më pak se 3 minuta.

Hyrje 24/7

Akses i menjëhershëm në llogarinë tuaj kudo, kurdo që të jetë me App Suits Me®.

Logo e BBCLogo DaveLogo e yahoo financeLogo e Sky AtlanticLogoja e Standardit të MbrëmjesDaily Mail Logo

Shiko se çfarë thonë klientët tanë për ne