Po kërkon llogari? Shiko më tej Suits Me® është opsioni më i mirë për ju!

Hapni një llogari e-money në më pak se 3 minuta dhe merrni kartën tuaj të debitit në 3-5 ditë pune pa çeqe krediti!

Hap llogarinë tënde

Hapni një llogari e-money në më pak se 3 minuta dhe merrni kartën tuaj të debitit në 3-5 ditë pune pa çeqe krediti!

Hap llogarinë tënde

Më përshtatet veçoritë® e llogarisë

Pasi të hapni llogarinë tuaj ju do të keni qasje në të gjitha karakteristikat tona mahnitëse:

Karta Premium Plus dhe app Suits Me®

I dashur dhe i besuar nga më shumë se 130.000 klientë

Tre letra me kostume në® një sfond portokalli. 1

Zgjidh një llogari

Zgjidh llojin e llogarisë tënde dhe plotëso aplikimin online për 3 minuta.

Karakteristika të mëdha me kartën e debitit 2

Ngarko llogarinë tënde

Shto para nëpërmjet transferimit, pagës ose parasë.

Kurseni dhe shpenzoni me shpërblimet tona me para në dorë 3

Më përdor çdo® ditë

Merr para në blerjet e përditshme.

Më përshtaten® llogaritë

We have two different Suits Me® accounts for you to choose from:

Premium Account is great if you would like a separate account for your funds with a limited number of transaction requirements but require direct debits to be set up.

Premium Plus Llogaria më e përshtatshme për ju nëse do të jeni duke e përdorur atë si llogarinë tuaj kryesore për të pasur pagat tuaja të paguara. Llogaria vjen me të gjitha bankat si veçoritë e llogarisë Premium por me perkitje shtesë.

Kartë thelbësore

Fitoni sa të shpenzoni me Suits Mua®!

Kemi të gjitha nevojat tuaja të blerjes të mbuluara! Bëni pazar në dyqan ose online me kartën tuaj Suits Me® tek shitësit tanë të shpërblimit të parave dhe fitoni para ndërsa shpenzoni.

Kur ju përdorni kartën tuaj të debitit Suits Me® në dyqanet e shitjes me pakicë të partnerit tonë cashback ose online nëpërmjet uebsajteve të tyre, ju do të merrni cashback në llogarinë tuaj.

Më përshtatet® me app mobile banking me shpërblime të holla

Hap llogarinë tënde sot

Merrni kartën e parapaguar të debitit në 3-5 ditë pune – Pa kontrolle krediti!