Është e lehtë të bëhesh influencues i Suits Me

Të gjithë influencuesit marrin 500 £ direkt në llogarinë e tyre Suits Me!

Ju nuk keni nevojë të jeni pro me kamerën, ne duam njerëz të vërtetë me histori të vërtetë të klientëve.

Për vetëm një muaj, na dërgoni 3 fotografi dhe 4 video në javë për 4 javë dhe ne do të bëjmë pjesën tjetër!

Bëhuni një influencues
Më përshtatet influencuesve
Më përshtatet influencuesve

Të gjithë influencuesit marrin 500 £ direkt në llogarinë e tyre Suits Me!

Ju nuk keni nevojë të jeni pro me kamerën, ne duam njerëz të vërtetë me histori të vërtetë të klientëve.

Për vetëm një muaj, na dërgoni 3 fotografi dhe 4 video në javë për 4 javë dhe ne do të bëjmë pjesën tjetër!

Bëhuni një influencues

Aplikoni në vetëm 3 hapa të lehtë:

Më përshtatet influencuesi - hapi 1

Hapi 1

Kape telefonin dhe fillo të regjistrosh një video të shkurtër selfie

Suits Me influencer - hapi 2

Hapi 2

Në video na tregoni se si Suits Me ka ndihmuar

Më përshtatet influencuesi - hapi 3

Hapi 3

Na e dërgo në yourstory@suitsmecard.com ose nëpërmjet shoqërive tona

Hidhini një sy disa prej influencuesve tanë për frymëzim

Historia e Neshës

Historia e Edit

Historia e Pjetrit

Çfarë përfshin kjo?

Gjithçka që ju duhet është një telefon celular për të bërë disa foto dhe video. Ju do të duhet të na dërgoni 2 video dhe 3 fotografi në javë për 1 muaj, duke treguar se si e përdorni kartën tuaj Suits Me në blerjet e përditshme dhe aktivitetet argëtuese. Theksoni se si Suits Me ju ka ndihmuar dhe sa lehtë e gjeni duke përdorur llogarinë tuaj. Ju duhet të jeni mbi 18 vjeç dhe rrjedhshëm në gjuhën angleze.

Bëhuni një influencues
Më përshtatet influencuesi - si të përfshihesh

Si do t'i përdorë Suits Me videot dhe imazhet e mia?

Nëse jeni zgjedhur, ne do të përdorim disa nga videot dhe fotot tuaja për t'u treguar njerëzve të tjerë se si Suits Me ju ka ndihmuar. Historia juaj do të ndahet më pas në postimet në rrjetet sociale, në Facebook dhe Instagram, si dhe në aktivitete të tjera potenciale marketingu, kështu që sigurohuni që jeni të lumtur që ne ta bëjmë këtë para se të aplikojmë.

Bëhuni një influencues
Më përshtatet influencuesi - si funksionon

Çfarë merr?

Nëse jeni zgjedhur, ne do të ngarkojmë llogarinë tuaj Suits Me me një shumë të madhe £ 500 në fund të muajit për të shpenzuar si ju dëshironi!

Vetëm mendo për mundësitë!

Bëhuni një influencues
Më përshtatet influencuesi - çfarë merr?

Na ndiqni në rrjetet sociale