Dobitë e biznesit

Dobitë e partneritetit me mua

A ka ndonjë përfitim për biznesin tim kur kam partneritet me Suits Me? Si do të më ndihmojë mua dhe biznesin tim? A do të më kushtojë ndonjë gjë?

A keni pyetje të tjera në lidhje me Suits Me? Kush jemi ne? Si punojmë? Portali ynë i punëdhënësit? Ju lutem vizitoni faqen tonë të FAQ-ve të biznesit për të mësuar më shumë në kohën tuaj të lirë. Nëse nuk mund të gjeni pyetjen dhe përgjigjen që kërkoni, ju lutemi të ndjeheni të lirë të na kontaktoni duke përdorur ndonjë nga detajet e mëposhtme dhe ne do të jemi mëse të lumtur të ndihmojmë.

Email: sales@suitsmecard.com
Forma e kontaktit: Partner me ne

Pa kosto

Nuk ka absolutisht asnjë kosto për t'u bërë një partner Suits Me dhe nuk ka tarifa të fshehura.

Portali i punëdhënësit është një mjet krejtësisht falas për ju për të përdorur në mënyrë që të krijoni llogari Suits Me për stafin tuaj.

tik i gjelbër brenda një kutie të zezë, me tekst të zi ku shkruhet "FALAS"

Literaturë falas

Me t'u bërë një partner Suits Me, ne do t'ju dërgojmë një paketë informacioni, në gjuhë të shumëfishta, që t'ia jepni stafit tuaj. Ky informacion mund të jetë pjesë e paketës suaj të mirëseardhjes për punonjësit e rinj që fillojnë punën me ju.

Kjo literaturë ruhet edhe brenda librarisë së literaturës brenda portalit tonë të punëdhënësit, në të cilën ju jepet mundësia të bëheni partner i Suits Me.

Fotografia e faqes nga broshura e kartolinave Suits Me®

Kurse kohë dhe para

A e paguani stafin tuaj me para në dorë dhe keni nevojë të mbani vazhdimisht një furnizim me para në lokale apo edhe brenda shtëpisë suaj? Ose ndoshta ju paguani pagat duke përdorur çeqe të cilat mund të marrin kohë për të shkruar.

Të përdorësh portalin Suits Me do të thotë se nuk ka nevojë ta vendosësh veten në një pozicion të rrezikshëm për të mbajtur para në dorë.

Krijimi i llogarive për stafin tuaj ju lejon të paguani pagat e tyre drejt e në llogaritë e tyre me transferime të thjeshta pa pasur nevojë për fshehje të parave të gatshme ose përgjithmonë duke shkruar çeqe.

Nëse nuk keni llogari online të parave për biznesin tuaj në mënyrë që të bëni transferime dhe kështu ju ende do të preferoni të vizitoni një bankë, nëse ka ende një në qytetin tuaj, ju ende mund ta bëni këtë duke siguruar arkëtarin me kodin dhe numrin e llogarisë tuaj të stafit dhe sa dëshironi të transferoni nga llogaria juaj e biznesit në të tyren.

Laptop duke shfaqur Suits Me® llogari bankare online

Mundësi për më shumë aplikantë

Ka shumë njerëz që mund të jenë më se të përshtatshëm dhe më të aftë për të qenë punonjës për ju dhe biznesin tuaj, por të mos kesh llogari është një pengesë për të mos i punësuar.

Duke u bërë një partner Suits Me eleminon këtë pengesë dhe ju hap për shumë më tepër aplikantë potencialë.

Stafi qëndroi në një rreth të gjithë me duart e tyre gati për të brohoritur. Morali në vendin e punës

Dobi të tjera për personelin

Ofrimi i një llogarie Suits Me për stafin tuaj ju jep plus pikë si punëdhënës.

Llogaria jonë e-parave jo vetëm që ju lejon t'i paguani stafit tuaj pagat e tyre direkt në llogaritë e tyre, por gjithashtu i ofron stafit tuaj lirinë financiare që ata mund të mos e kenë aktualisht.

Një llogari Suits Me ka plot karakteristika mahnitëse, ne ofrojmë transferime, debite direkte, porosi në këmbë dhe më shumë. E vetmja veçori që nuk ofrojmë aktualisht është krediti ose prania fizike në rrugën e lartë.

Më shkon® llogaria
Kartë debiti Mastercard® pa kontakt
Llogari online parash
App mobile
Shpërblime me para në dorë

Më përshtatet® portali i punonjësve me tre kartat

Ekipi shumëgjuhësh i kujdesit ndaj klientëve

Ne kemi një ekip shumëgjuhësh të kujdesit ndaj klientit i cili na mundëson të flasim me punonjësit tuaj në gjuhën e tyre amtare dhe t'i përgjigjemi çdo pyetje që ata mund të kenë pa pasur ndonjë konfuzion nga një pengesë gjuhësore.

Agjentët e shërbimit të klientit punojnë të lumtur në një mjedis call center