Gjuhë të ndryshme

Karriera

Përfshirja financiare dhe barazia e mundësive qëndron në zemër të Suits Me®.  Nëse jeni aq të pasionuar pas këtyre sa jemi dhe kënaqeni duke punuar si pjesë e një ekipi të larmishëm, mbështetës dhe novator, atëherë do të donim të dëgjonim nga ju.

Vendet tona të lira janë të listuara më poshtë.  Nëse nuk e sheh se çfarë kërkon, kontaktohu.  Ne jemi gjithmonë të lumtur për të dëgjuar nga ju.

Rolet në dispozicion

Oficeri i shqyrtimit të aplikimit

£ 22,000 në vit + bonus Job Type: Full-time, permanent About us Suits Me is an ethical and cutting edge fintech business based in a rural setting near Knutsford, Cheshire.  Ne jemi një...

Lexo më shumë

Menaxhuesi i Qendrës së Thirrjeve

Zyra e bazuar, Manchester City Centre M3 2LF Përfitimet: 6 javë pushime të paguara + pushime bankare, bonus performance, skema e pensionit të kompanisë. Mundësi emocionuese për rritjen e karrierës dhe përparimin brenda kompanisë. Jemi...

Lexo më shumë

Këshilltar për kujdesin ndaj klientit – Kohë e plotë ose e pjesshme

Ne kemi një mundësi emocionuese në dispozicion për një individ të mprehtë dhe entuziast për t'u bashkuar me ne si këshilltar në kuadër të ekipit tonë shumëgjuhësh të kujdesit ndaj klientit. Ju do të punoni si pjesë e një...

Lexo më shumë

Nuk e shikon se çfarë po kërkon?  Kontrollo përsëri, gjithmonë po shtojmë role të reja.

Pse të bashkohemi me ne?

Ne besojmë se askush nuk duhet të përjashtohet financiarisht dhe gjithkush, pavarësisht nga sfondi dhe pozita e tij financiare, duhet të ketë akses në një zgjidhje bankare në mënyrë që të menaxhojë paratë e tyre, veçanërisht në shoqërinë e sotme moderne. Që të na ndihmosh ta bëjmë këtë, kemi nevojë për ty.

Duke u bazuar vetëm jashtë qytetit të bukur të tregut të Knutsfordit në zonën e bukur të Çeshirit, ne ofrojmë një mjedis unik pune në të cilin punojmë shumë, por edhe luajmë shumë.  Themeluar në vitin 2015, qëllimi ynë për të luftuar për përsosmëri në çdo gjë që bëjmë është njohur nga rrjeti i çmimeve të ndryshme të biznesit dhe industrisë për të cilën kemi fituar dhe jemi nominuar.

Ndërsa ne vazhdojmë të rritemi, si në aspektin e klientëve tanë, ashtu edhe në ekipin tonë, ne mbetemi të apasionuar pas vlerave tona:

  • Angazhimi i klientëve – ne ushqejmë marrëdhëniet tona me bazën tonë të ndryshme të klientëve për të bërë një ndryshim në jetë
  • Transparenca – ne ushqejmë besimin dhe mirëpresim feedback
  • Integriteti – ne jetojmë dhe thithim integritetin nëpërmjet parimeve tona të përbashkëta
  • Reflektoni bazën tonë të ndryshme të klientëve – duke ofruar një shërbim me mirëkuptim dhe empati.

Ne jemi njerëz me të cilët do të punosh.  Bujar me kohën, njohurinë dhe kuptueshmërinë tonë. Nëse ju ndani në vlerat tona dhe jeni të angazhuar për të punuar në një mjedis etik, të ndershëm dhe transparent dhe dëshironi të këmbeni zhurmën e trafikut për pamjet dhe tingujt e fshatit, atëherë ju lutem merrni kontakt.

Përveç një pagë konkurruese, ne ofrojmë përfitimet e mëposhtme, përfitimet & shpërblimet:

Pensioni

Mund të mos jetë gjëja e parë për të cilën po mendon tani, por pas 3 muajsh, do të të fusim në skemën tonë të pensioneve.

 

Pushimet

Gjithkush ka nevojë për një pushim nga puna, kjo është arsyeja pse ne sigurojmë 30 ditë pushime në vit plus pushimet bankare.

Familje

E kuptojmë rëndësinë e familjes.  Ne shkojmë mbi dhe përtej të drejtëve statutore (subjekt i periudhave kualifikuese) për pagesën e Maternitetit, Maternitetit dhe Birësimit.

Mësimi dhe zhvillimi

Mundësi për rritje personale dhe profesionale.

Seanca të rregullta për ndarjen e njohurive me ekipin tuaj.

Duke u bërë komutues

Zyrat tona kanë parkim falas në vend.  Ndonëse ndodhemi në fshatin e bukur të Çeshirit, jemi nën 1,5 milje larg stacionit hekurudhor të Knutsfordit dhe brenda pak minutash nga M6, A50 dhe A537.

Shoqëri & komunitet

Ne punojmë shumë, por edhe ne na pëlqen të luajmë shumë.  Ne e njohim rëndësinë e argëtimit dhe për të njohur shokët tuaj në një mjedis shoqëror – nga mbrëmjet e pijeve, BBQ-të e verës, drekat me pica, shitjet e pjekjes së bamirësisë dhe rafleve, festat e Krishtlindjeve deri në klubin tonë të ecjes.  Shijojeni pak nga ftohësi i ujit ose mbi një çaj ose kafe në dhomën tonë të rehatshme e plot ngjyra.

Referoju një miku

Nëse njeh dikë që do t'i pëlqente të punonte për ne po aq sa edhe ti, atëherë referoji tek ne.  Për çdo referim që përfundon me sukses provën e tyre, ne do t'ju shpërblejmë me £500.

 Duke punuar nga shtëpia

Ne e pranojmë se kohët kanë ndryshuar gjatë dy viteve të fundit.  Ne ofrojmë fleksibilitetin e punës nga shtëpia për disa role.

Kur punon nga shtëpia, duhet të shqyrtosh këtë: A preferon të jesh në zyrë me shokët e skuadrës?  A ka shtëpia juaj një lidhje të mirë interneti dhe hapësirë të përshtatshme ku ju mund të punoni pa ndërprerje të vazhdueshme dhe ku ju mund të mbani çdo pajisje pune dhe informacion të sigurt në çdo kohë?

Bonus

Shpërblimet e lidhura me performancën dhe nismat e vazhdueshme për të inkurajuar argëtimin në vendin e punës dhe për t'ju shpërblyer për punën e palodhur.