Shpërblimet e Asda Cashback

Cashback në Asda

A doni të kurseni para në dyqanin tuaj javor të ushqimit? Kemi të gjitha nevojat tuaja të blerjes të mbuluara! Bëni pazar në dyqan, online ose nëpërmjet telefonit me kartën tuaj Suits Me® në Asda dhe fitoni para ndërsa shpenzoni.

Kur të përdorni kartën e debitit Suits Me® në dyqan ose online në Asda, do të merrni para në llogarinë tuaj Suits Me®.

Hap llogarinë

Logo asda me simbole të paundit të ngjyrave, logo të përqindjes së ngjyrës dhe kartë Suits Me® që rrethon logon

Për shpërblimet me para në dorë

Shuma e parave është një përqindje e asaj që keni shpenzuar duke përdorur kartën tuaj të debitit Suits Me® dhe është paguar përsëri në llogarinë tuaj Suits Me®.

Sipas Money Helper, mesatarja e familjeve shpenzon £63.70 në dyqanin e tyre javor të ushqimit. Duke kaluar në Suits Me® dhe duke bërë pazar në Sainsbury's, ju mund të kurseni deri në £ 11.04 në dyqanin tuaj javor, kjo është e mjaftueshme për të mbuluar tarifën tuaj mujore në një llogari Premium Plus por shpërblimet tona cashback nuk janë vetëm të kufizuara në këtë llogari dhe janë në dispozicion me çdo llogari.

Blerja e trajnerëve tuaj, furnizimet diy dhe biçikletat dhe ngrënia jashtë në restorantet tona partnere (për të emërtojë disa) do të thotë se ju mund të jeni në fitim kur të hapni llogarinë tuaj Suits Me®.

Për më shumë informacion ju lutem rishikoni kushtet dhe kushtet e arkës.

Hapi 3 - Karta dhe aplikacioni 1

Të blejmë në dyqan ose online në një nga partnerët tanë të parave

Shkoni online ose instore në një nga partnerët tanë cashback dhe të ketë një shfleto për atë që ju do të dëshironi për të blerë.

Hapi 1 - 3 kartat 2

Paguaj me kartën e Suits Me®

Ju mund të merrni paratë e gatshme vetëm kur paguani me kartën tuaj Suits Me®, kështu që për të siguruar që ju të merrni blerjen cashback çdo gjë me kartën tuaj Suits Me®.

Kartë debiti dhe app thelbësore në një rreth 3

Prit që arka të hyjë në llogarinë tënde

Ju do të merrni paratë tuaja në llogarinë tuaj muajin e marrëzisë pas blerjes suaj.