Shpërblimet e Sainsburyt

4% para në Sainsbury's

Do të kursesh para në dyqanin tënd javor të ushqimit? Të kemi mbuluar! Bëni pazar në dyqan, online ose nëpërmjet telefonit me kartën tuaj Suits Me tek Sainsbury dhe fitoni para ndërsa shpenzoni.

Kur të përdorësh kartën e debitit Suits Me në dyqan ose online tek Sainsbury, do të marrësh para në llogarinë tënde Suits Me.

Hap llogarinë

Logoja cashback e Sainsbury me simbole të paundit të ngjyrave, logot e përqindjes së ngjyrave dhe kartën Suits Me që rrethon logon

Për shpërblimet me para në dorë

Shuma e parave është një përqindje e asaj që keni shpenzuar duke përdorur kartën tuaj të debitit Suits Me dhe është paguar përsëri në llogarinë tuaj Suits Me.

Sipas Money Helper, mesatarja e familjeve harxhon 63,70 paund në dyqanin e tyre ushqimor javor. Duke kaluar në Suits Me dhe duke bërë pazar në Sainsbury's, mund të kursesh deri në 11.04 paund në dyqanin tënd javor. Kjo shumë është e mjaftueshme për të mbuluar tarifën mujore për një llogari Premium Plus. Megjithatë, shpërblimet tona në cashback nuk kufizohen vetëm në këtë llogari; Ato janë të arritshme me çdo llogari.

Blerja e trajnerëve tuaj, ushqimeve, furnizimeve diy dhe biçikletave dhe ngrënia jashtë në restorantet tona partnere (për të përmendur disa) do të thotë se ju mund të jeni në fitim kur të hapni llogarinë tuaj Suits Me.

Për më shumë informacion ju lutem rishikoni kushtet dhe kushtet e arkës.

Hapi 3 - Karta dhe aplikacioni 1

Të blejmë në dyqan ose online në një nga partnerët tanë të parave

Shkoni online ose instore në një nga partnerët tanë cashback dhe të ketë një shfleto për atë që ju do të dëshironi për të blerë.

Hapi 1 - 3 kartat 2

Paguaj me kartën e Suits Me

Ju mund të merrni paratë e gatshme vetëm kur paguani me kartën tuaj Suits Me®, kështu që për të siguruar që ju të merrni blerjen cashback çdo gjë me kartën tuaj Suits Me®.

Hapi 3 thelbësor 3

Fute cashback-in në llogarinë tënde

Ju do të merrni paratë tuaja në llogarinë tuaj muajin e marrëzisë pas blerjes suaj.