Dëshmitë

Ne jemi këtu për t'i bërë gjërat të thjeshta

Agjensitë dhe punëdhënësit po rekomandojnë Suits Me® si zgjidhjen e pagesës së zgjedhjes për punonjësit e tyre.

"Ne kemi punuar me Suits Me® gjatë 9 muajve të fundit dhe kemi qenë shumë të kënaqur me shërbimet e tyre. Krijimi i llogarive të tyre dhe procesi i bordit të klientit është i lehtë për t'u përdorur dhe shumë efikas."

— Endrju Moss, Menaxher Projekti, Capturehub

 

"Kelsey Farms Ltd ka bashkëpunuar me Suits Me® që nga viti 2019. Procesi i regjistrimit është i qetë dhe pa probleme. Ju mund ta bëni pagesën menjëherë pas regjistrimit. Në rast të ndonjë problemi, ekipi i Suits mua është gjithmonë atje për të ndihmuar. Shumë faleminderit Viki që është ylli mes të gjithëve!"

— Agnieszka, Menaxhere Zyre, Ferma Kelsey

 

"Jam i kënaqur të them se shërbimi juaj dhe mënyra se si kujdeseni për Telfordin është vënë re mirë dhe është e mahnitshme. Ju po i zgjidhni problemet me të vërtetë shpejt, komunikimi është shumë i mirë gjithashtu."

— Konstantin Katalin Mazilu, Menaxher i Kontratës, Ethero Telford

 

"Ne kemi punuar me Suits Me® për pak më shumë se 2 vjet tani. Ne jemi një Organizatë e Kujdesit Shëndetësor që punëson mjekë ndërkombëtarë për të punuar brenda NHS dhe vendeve private spitalore rreth Mbretërisë së Bashkuar. Mjekët tanë dhe ne kemi gjetur llogaritë Suits Me® përsosur për ardhjen e tyre në Mbretërinë e Bashkuar pasi ata mund të kenë një llogari deri dhe duke u drejtuar shpejt, lehtë dhe me mbështetje shtesë për ta si dhe kur është e nevojshme, e cila është shumë e dobishme pasi ka konfuzion kulturor kur ata janë duke u vendosur në rolet e tyre dhe jetën në Mbretërinë e Bashkuar. Vicky Wickenden ka qenë një mbështetje e madhe për çdo çështje apo pyetje që kemi dhe gjithmonë të sigurojë që çdo çështje të zgjidhet menjëherë. Unë do të rekomandojë Suits Mua® për sistemin e tyre të shpejtë dhe të lehtë për mbajtësit e llogarisë dhe punëdhënësit së bashku me mbështetjen e madhe të kujdesit ndaj klientit që ju merrni, faleminderit për shërbimin tuaj të mahnitshme!"

— Deizi, Administrator Klinik, RMO

 

"Unë kam punuar me Suits Me® për 3 vitet e fundit dhe niveli i shërbimit ka qenë asgjë e shkurtër se fantastike. Procesi i regjistrimit është i shpejtë dhe i lehtë për t'u përdorur dhe me broshura nga Suits Me® në 9 gjuhë të ndryshme për t'u siguruar punëtorëve të mi kam besim se ata kanë një kuptueshmëri të plotë të asaj që ata po nënshkruajnë. Jam në gjendje t'u siguroj punëtorëve të mi një kod dhe llogari brenda 20 minutash nga dorëzimi i regjistrimit dhe ata marrin kartën e tyre të debitit Mastercard® brenda 5 ditëve pune! Kjo zgjidhje profesionale turnkey për të siguruar punëtorët e mi janë paguar në mënyrë të sigurtë dhe të sigurt në një llogari që është në emrin e tyre. Procesi është i shpejtë dhe i lehtë për të gjithë punëtorët e mi për t'u kuptuar dhe është një zgjidhje efektive shumë e kushtueshme për punëtorët e mi të BE."

— Mark Kavanagh, Drejtor Operacionesh, Rekrutim MRR

"Ne kemi punuar me Suits Mua® për një numër vitesh tani dhe ata kanë qenë në gjendje të japin një zgjidhje në mënyrë që agjencia jonë të mund të paguajë pagat e punëtorëve në llogarinë e tyre duke reduktuar çdo rrezik!! Regjistrimi kërkon minuta, kështu që ne jemi në gjendje t'u japim punonjësve të agjencisë një kod të llojit dhe numrin e llogarisë në më pak se një orë. Kjo është një zgjidhje e madhe afat-shkurtër me shumë përfitime para se të mund të marrin një llogari në Rrugën e Lartë. Shërbimet e klientëve janë të shkëlqyera, njerëz shumë të përkushtuar në Suits Me® janë gjithmonë të pranishëm për të ndihmuar."

- Paul Kuznecovs, Pronar, Baltic Link Services

 

"Doja vetëm të merrja kohë për të falënderuar ekipin në Suits Me® për gjithë punën dhe përkushtimin që kanë vënë për të servisuar stafin tonë me llogaritë, ata janë gjithmonë në fund të telefonit për ekipin tim në zyrë nëse kanë ndonjë pyetje apo çështje dhe gjithashtu për stafin tonë të përkohshëm të agjencisë që mbështeten në llogari në mënyrë që të punojnë për ne, ata nga ana e tyre ndryshojnë jetë si ne, gjë që është shumë shpërblyese. Unë do të rekomandojë me forcë Suits Mua® si ata shkojnë nga rruga për të siguruar që ju merrni shërbimin që ata premtuan dhe janë një ekip i madh. Faleminderit dhe mezi pres të vazhdojmë të punojmë me ju tani dhe në të ardhmen."

– Garry Jordan, Drejtor i Financës, Shërbimet e Kontratës së Thirrjes së Parë

 

"Vetëm një shënim i shkurtër për të thënë se sa të lumtur jemi me produktet dhe shërbimet tuaja në Suits Me®. Unë vetëm mund t'ju lavdëroj se sa e lehtë është përdorimi i portalit online, mirëmbajtja e tij, dhe shërbimi i shkëlqyer ndaj klientit gjatë rrugës. Do t'ua rekomandoja këtë sistem online të gjithë përdoruesve të biznesit."

- Tina Petitt-Coombes, Menaxhere Zyre, Boxford Suffolk Farms

 

"Suits Me® ka ofruar një shërbim të shkëlqyer. Ata ndihmojnë infermieret tona jashtë shtetit të hapin një llogari në Mbretërinë e Bashkuar në një çështje ditësh; duke u dhënë mundësi të fillojnë punë, të marrin pagën dhe të blejnë gjëra. Jemi të lumtur të rekomandojmë shërbimin e tyre."

- Spitalet Universitare të Morecambe Bay NHS Foundation Trust, Spitali i Përgjithshëm Furness