Kostumet e mia janë një
Alternativa bankare fituese e çmimit 

Suits Me filloi në vitin 2015, duke ndihmuar ata që u përballën me pengesa kur hapën një llogari bankare kryesore dhe kishin nevojë për një llogari të shpejtë dhe të lehtë.

Ne besojmë se të gjithë kanë të drejtë për zgjedhje, cilado qoftë situata juaj.  Ne ofrojmë një sërë llogarish për t'ju përshtatur që janë të arritshme në minuta me shpërblime si standard.  Cilado qoftë situata juaj ju mund të prisni një proces aplikimi të shpejtë dhe të thjeshtë pa kontrolle krediti.  Llogaritë tona mund të hapen në minuta dhe një kartë debiti pa kontakt do të dërgohet menjëherë nëpërmjet postës së klasit të parë me Royal Mail.

Kë ndihmojmë?

Klientët tanë ndryshojnë në nevojat e tyre, ju mund të keni kredi të keqe, ose ju mund të mos keni dokumentacionin e kërkuar për të hapur një llogari bankare kryesore ose të jetë i ri në Mbretërinë e Bashkuar.  Disa nga klientët tanë duan thjesht një llogari dytësore dhe gëzojnë cashback dhe zbritje të pakufizuara, një shërbim të shkëlqyer dhe një produkt të shkëlqyer për t'ju ndihmuar me nevojat tuaja transaksionale.

Shërbim me buzëqeshje

Suits Me kanë zhvilluar një llogari personale dhe një zgjidhje të aplikacioneve mobile të fituara me çmime.  Ne ofrojmë shërbim tradicional ndaj klientit me njerëz të vërtetë, duke folur 18 gjuhë për të mbështetur bazën tonë të larmishme të klientëve.  Ne ofrojmë një shërbim virtual ballë për ballë nëse kjo është zgjedhja juaj e preferuar dhe nga hapja e një llogarie në të qenit një klient ne ofrojmë zgjedhje për t'ju përshtatur.

Shpërblimet dhe zbritjet në cashback ofrohen si standard kur hapni një llogari kur përdorni kartën tuaj në shitësit tanë partnerë.

Shpërblimet si standard

Çdo gjë që ju duhet për të menaxhuar financat tuaja mund të bëhet online ose nëpërmjet aplikacionit celular Suits Me.

Ne kemi një llogari të parave online gjithashtu ku ju mund të menaxhoni financat tuaja 24 orë në ditë, kudo! Disa nga klientët tanë zgjedhin ta përdorin këtë, por shumica përdorin aplikacionin tonë mobil.  Ne kemi marrë një numër çmimesh për produktin tonë dhe vazhdojmë të përpiqemi të ofrojmë më shumë për klientët tanë.

Informacione të dobishme

Ju lutem vini re: Suits Me nuk është një bankë. Suits Me ofron llogari parash online që ofrojnë shumë nga veçoritë që ju do të prisnit të gjenit në një llogari bankare tradicionale.