Politika e Biskotave

(Përditësuar për herë të fundit 06/10/2020)

Çfarë janë Biskotat?

Cookies janë pjesë të vogla të dhënash që ruhen në një pajisje të aktivizuar në ueb, për shembull; kompjuter desktop, laptop, telefon celular, tablet etj. kur përdorni një faqe interneti. Cookies janë një pjesë thelbësore e shumë faqeve të internetit duke përfshirë faqen e internetit Suits Me®.

  • Cookies nuk ruajnë ndonjë informacion privat dhe / ose konfidencial rreth jush personalisht
  • Cookies nuk janë të dëmshme për ju ose pajisjen tuaj të aktivizuar në ueb
  • Biskotat nuk na japin akses në kompjuterin tuaj
  • Cookies tona nuk ruajnë detajet dhe informacionin tuaj të ndjeshëm bankar

Cookies mund të përdoren për të shfaqur reklamat e personalizuar për ju kur shfletoni web-in në mbarë botën bazuar në historinë tuaj të mëparshme të kërkimit.

Duke vazhduar të shfletoni faqen tonë të internetit, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookies.

Si më® përshtaten biskotat?

Suits Me® përdor biskota për arsye të ndryshme duke përfshirë;

  • Për të dalluar përdoruesit nga njëri-tjetri
  • Për të siguruar përvojën më të mirë të mundshme të klientit kur shfletoni faqen tonë të internetit
  • Për të na lejuar të përmirësojmë faqen tonë të internetit për ju
  • Për t'ju dhënë informacion
  • Për të shfaqur reklamat e duhura për ju
  • Për të përmirësuar performancën e faqes sonë të internetit

Më përshtaten biskotat®

Duke fikur biskotat

Shumica e shfletuesve të internetit pranojnë automatikisht cookies, megjithatë, nëse zgjidhni, ju mund të fikni cookies dhe të fshini cookies e ruajtura për faqet e internetit që vizitoni. Si ta bëni këtë varet nga shfletuesi që po përdorni. Vendi më i mirë për të filluar është duke vizituar rregullimet e shfletuesve tuaj dhe duke kërkuar atje për të dhënat e kukive. Ose, vizitoni seksionin e ndihmës brenda shfletuesit tuaj. Ju lutemi vini re: bllokimi dhe/ose fshirjen e cookies mund t'ju pengojë të përfitoni plotësisht nga një faqe interneti.

Ju lutem vini re: në qoftë se ju zgjidhni për të fikur cookies tuaja, ju ende mund të më® përshtaten reklamat në mbarë botën web, megjithatë, ato do të jenë më të përgjithshme dhe jo të bazuara në ju dhe informacionin tuaj të mëparshëm cookie.

Privaciteti

Për të mësuar më shumë rreth mënyrës se si i përpunojmë të dhënat tuaja personale, shikoni Politikën tonë të Privatësisë.

Pyetje

Nëse keni pyetje në lidhje me politikën tonë të biskotave, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni duke përdorur ndonjë nga detajet e mëposhtme të kontaktit.

Email: hello@suitsmecard.com
Telefoni: 03330 151 858