Po kërkon një llogari të matur?

Hape llogarinë për 3 minuta pa çeqe krediti.

Ju mund të keni qasje të menjëhershme në një llogari të Mbretërisë së Bashkuar me Mastercard® kartë pa kontakt.

Hap llogarinë tënde

Hape llogarinë për 3 minuta pa çeqe krediti.

Ju mund të keni qasje të menjëhershme në një llogari të Mbretërisë së Bashkuar me Mastercard® kartë pa kontakt.

Hap llogarinë tënde

I dashur dhe i besuar nga më shumë se 130.000 klientë

Veçoritë e llogarisë

Pasi të hapni llogarinë tuaj ju do të keni qasje në të gjitha karakteristikat tona mahnitëse:

App bankare online, tre karta dhe laptop bankar online GIF

Pse të hapësh një llogari të matur?

Mund të vendosësh se duhet të hapësh një llogari të matur për arsye të ndryshme:

  • Jobesnikëria financiare, mund ta përdorësh llogarinë për të blerë gjëra që partneri yt nuk do t'i dinte. Mund të jetë po aq e vogël sa blerja e një palë këpucëve të reja, por mund të përparojë në mijëra paund blerje të fshehura. Jobesnikëria nuk është kurrë e mirë për një marrëdhënie dhe mund të rrezikojë financat e të dy bashkëshortëve.
  • Pavarësia nga mbikëqyrja e prindërve, hapja e tregimit, në mënyrë që të jeni në gjendje të çliroheni nga prindërit tuaj që të keni mundësi të shihni se çfarë dhe ku po shpenzoni. Për të arritur pavarësinë financiare nga një prind, i cili mund të mos jetë më i miri me financat e tyre, një fëmijë mund të kërkojë të hapë një llogari vetëm.
  • Pasiguria financiare, shumë çifte të martuara u bashkohen financave të tyre në njëfarë pike, kur një martesë po prish njerëzit mund të kursejnë para në llogari të veçanta për ta bërë ndarjen me lehtësi. Përdorimi i llogarive të ndryshme lejon që paratë të kursehen fshehurazi.
  • Një llogari e matur mund të hapet edhe për qëllime më të lehta. Ngjashëm jobesnikërisë financiare mund t'ju duhet të blini një surprizë të madhe ose të rezerveni një surprizë të veçantë që nuk doni që partneri juaj ta dijë.

Cilado qoftë arsyeja, Suits Me® jeni këtu për t'ju ndihmuar!

Hap llogarinë tani

Tre karta suits Me® në një sfond portokalli, pockit alternative 1

Zgjidh një llogari

Zgjidh llojin e llogarisë tënde dhe plotëso aplikimin online për 3 minuta.

Më përshtatet karta e bardhë thelbësore që është një alternativë e madhe pockit 2

Ngarko llogarinë tënde

Shto para nëpërmjet transferimit, pagës ose parasë.

Kurseni dhe shpenzoni me shpërblimet tona si një alternativë e vogël 3

Më përdor çdo® ditë

Merr para në blerjet e përditshme.