Ekstra

Ekstra Perks...

Cashback

Lexo më shumë
Duart e grave kapin çanta parash dhe në parkun publik. Duke përfaqësuar se si debitet e drejtpërdrejta mund të të kursejnë para

Zbritje

Lexo më shumë

Vetëm për ty!

Monedha bronzi dhe ari në një kavanoz me sfond të bardhë - Që përfaqësojnë paratë e kursimit

Refero dhe përfito

Lexo më shumë

Mbajtësit e llogarisë sonë na duan, të shohin se si më shkon për® shtat

Hap llogarinë sot

Merrni kartën tuaj të debitit në 3-5 ditë pune – JO kontrolle krediti!