Po kërkon një kartë debiti?

Hape llogarinë për 3 minuta pa çeqe krediti.

Ju mund të keni qasje të menjëhershme në një llogari të Mbretërisë së Bashkuar me Mastercard® kartë pa kontakt.

Hap llogarinë tënde
Suits Me janë një alternativë për një bankë
Suits Me janë një alternativë për një bankë

Hape llogarinë për 3 minuta pa çeqe krediti.

Ju mund të keni qasje të menjëhershme në një llogari të Mbretërisë së Bashkuar me Mastercard® kartë pa kontakt.

Hap llogarinë tënde

I dashur dhe i besuar nga më shumë se 130.000 klientë

Po kërkon një kartë debiti?

Të marrësh një kartë debiti është e lehtë me Suits Me®. Apliko për një kartë debiti sot në internet për më pak se 3 minuta dhe merr kartën e debitit Mastercard® në 3-5 ditët e ardhshme të punës.

Ne jemi të shtyrë nga besimi ynë se të gjithë duhet të kenë qasje në një llogari të sigurt dhe të sigurt. Kjo është arsyeja pse ne:

 • Jep një kartë debiti dhe llogari personale pa kontrolle krediti
 • Ofroni shërbim shumëgjuhësh klientëve, nëpërmjet telefonit, në email dhe nëpërmjet chatit live
 • Ju jep akses në një llogari personale me një aplikacion mobil dhe llogari online parash
 • Keni shpërblime me para në dispozicion me të gjitha llogaritë tona

Çfarë është një kartë debiti?

Kur të hapni një llogari bankare ose llogari e-money (si ne!), do t'ju lëshohet një kartë debiti.

Një kartë debiti është një lloj karte pagese që ju lejon të bëni blerje në dyqan, online ose nëpërmjet telefonit. Në vend që të mbështeteni në para ose çeqe, paratë merren drejtpërdrejt nga llogaria juaj.

 

Çfarë ka ndryshe nga kartat e debitit Mastercard® me Suits Me®?

Në Suits Me®, ne punojmë ndryshe në një llogari bankare tradicionale. Kartat tona të debitit janë të parapaguar dhe janë të lidhura me një llogari e-para në vend të një llogarie bankare.

Llogaria juaj e-parave ofron banka si karakteristika, kështu që për të përdorur kartën tuaj të debitit, ju do të duhet të ngarkoni para në kartën tuaj në njëocation PayPoint para se ju mund të përdorni atë. You mund të lartësojë edhe llogarinë tuaj nëpërmjet transferimit ose marrjes së pagave tuaja të paguara në llogari.

Pasi të jeni në krye, ju mund të përdorni kartën si ju do të një llogari tradicionale kartë debiti, pa ndonjë rrezik të mbingodimit pasi ne nuk ofrojmë një kredit apo një strukturë overdraft.

Pse duhet të zgjedh kartën e debitit Suits Me®?

Kartat e debitit të parapaguara nuk vijnë gjithmonë me bankim të avancuar si karakteristika si debite të drejtpërdrejta, porosi në këmbë apo transferime, të cilat mund t'i bëjnë gjërat të vështira nëse është llogaria juaj kryesore.

Kartat tona të debitit Mastercard® vijnë të mbushura me karakteristika të dobishme, kështu që paratë tuaja mund të punojnë më shumë. Me një kartë Suits Me®:

 • Do t'ju lëshohet një numër llogarie dhe një kod i llojit (në mënyrë që punëdhënësi juaj të mund të paguajë pagën tuaj në llogari çdo muaj)
 • Ju mund të merrni transferime
 • Ju mund të bëni pagesa siç do të bënit me një kartë tradicionale
 • Ju do të jeni në gjendje të përdorni një çip dhe terminal PIN (ose edhe të bëni pagesa të shpejta pa kontakt)
 • Ju do të merrni qasje në një llogari online dhe app tonë, që do të thotë se ju mund të shikoni bilancin tuaj dhe transaksionet e fundit kur ju përdorni kartën tuaj të debitit.

Hap llogarinë

Cilat janë dobitë e një karte debiti Suits Me®?

Ne synojmë të bëjmë menaxhimin e parave tuaja të lehta, pavarësisht nga rrethanat tuaja. Nëse je një shtetas i huaj, ke një histori krediti të dobët, apo thjesht të dish saktësisht se çfarë po shpenzon – një kartë debiti Suits Me® ka kuptim. Ja pse:

Mund ta përdorësh kudo.

Karta Suits Me® është një kartë debiti Mastercard® dhe mund të përdoret kudo që shihni logon Mastercard®. Pasi të jeni miratuar (cila është 99.8% e aplikantëve), ju mund të filloni të përdorni kartën tuaj Mastercard® në dyqan, online ose nëpërmjet telefonit. Ju gjithashtu mund të tërhiqni para të thata nga ATM-të duke përdorur PIN-at tuaj.

Hyrje e menjëhershme në paratë tuaja

Karta juaj online e debitit ju lejon të shpenzoni ose t'i tërhiqni paratë tuaja në mënyrë të sigurt dhe të sigurt, kudo që të jeni në botë.

SM-Badcredit

Tërheqje pa stres

Llogaria juaj e kartës së debitit mund të përdoret në çdo ATM ose pikë cash që pranon Mastercard®.

Pagesa dhe transferta të lehta

Ju mund të shkoni pa kontakt

Me kartat tona të debitit, nuk ka nevojë të hysh në PIN-in tënd.  Thjesht trokitni kartën tuaj të debitit në lexuesin e kartës për transaksione deri në £100 dhe prisni që transaksioni të miratohet. Në këtë mënyrë, nuk ka nevojë për të mbajtur para.

Bëj pazar derisa të biesh.

Pavarësisht nëse jeni drejtuar për në rrugën e lartë, duke bërë pazar online apo nëpërmjet telefonit, ju mund të përdorni kartën tuaj të debitit online si metodën tuaj të pagesës.

Si të paguash online duke përdorur një kartë
Merrni zbritje me markat më të mira

Ngrini dhe zhfresni, kudo, kurdo që të jetë

Humbe kartën e debitit, por mendon se mund ta gjesh? Mbani llogarinë dhe paratë tuaja të sigurta duke ngrirë kartën tuaj në app ose nëpërmjet llogarisë tuaj online. E gjete? Shkëlqyeshëm! Zgjidh me anë të aplikacionit ose portalit online.

Merr para në dorë me blerjet e tua

Kurseni para kur përdorni kartën tuaj Suits Me® në dyqanet tona partnere të shitjes me pakicë ose kur bëni pazar online. Ju do të merrni cashback përsëri në llogarinë tuaj Suits Me®.

Disa nga partnerët tanë të parave përfshijnë Argos, Asda, B&Q, Goldsmiths, Halfords, Footlocker, New Look, Sainsbury dhe më shumë.

Shfaq partnerët me para në dorë
Kthim në para në blerje

Pyetje që bëhen shpesh

Kush mund të marrë një kartë debiti me Suits Mua®? 

Ne nuk kryejmë kontrolle krediti gjatë procesit të firmosjes kështu që llogaritë tona janë në dispozicion të njerëzve të paaftë për të hapur një llogari. Kjo është arsyeja pse ne jemi të hapur për më shumë njerëz, duke përfshirë por jo të kufizuar për punëtorët migrantë, ata me histori të dobët krediti, duke përfshirë njerëzit që kalojnë nëpër një IVA, studentët ndërkombëtarë, të ardhurit nga jashtë, freelancers dhe individët e vetëpunësuar dhe ata pa dëshmi të adresës. 

Ju mund të hapni llogarinë tuaj sot për sa kohë që jeni mbi moshën 18 vjeç, të jetoni në Mbretërinë e Bashkuar dhe të keni një dokument të vlefshëm ID të tilla si një pasaportë, leje për vozitje në Mbretërinë e Bashkuar ose kartë kombëtare identiteti nëse jeni shtetas i BE-së. 

Hap llogarinë

Cili është ndryshimi midis një karte krediti dhe një karte debiti?

Kartat e debitit punojnë duke ju lejuar të shpenzoni paratë që keni në dispozicion në llogarinë tuaj bankare ose në llogarinë e parave elektronike të lidhura me kartën tuaj të debitit. Nga ana tjetër, kartat e kreditit ju lejojnë të huazosh para deri në një kufi të caktuar. 

Ndërsa kartat e kreditit ju lejojnë të shpenzoni para që teknikisht nuk janë tuajat, është e lehtë të teproni dhe mund të ngarkoheni me interes. Gjithmonë duhet t'i përdorësh kartat e kreditit me përgjegjësi. 

A mund të përdor kartën time të debitit Suits Me® në nivel ndërkombëtar?

Ju mund të përdorni kartën tuaj të debitit ndërkombëtarisht për transaksionet e pikës së shitjes në çdo vend që shihni logon Mastercard ®. Nëpërmjet partnerit tonë në aplikacionin Suits Me®, ju mund të krijoni një llogari të veçantë për të transferuar para tek miqtë dhe familja anembanë botës gjithashtu.

Me çfarë karakteristikash vjen një kartë Suits Me®?

Kartat tona të debitit Mastercard® vijnë të mbushura me karakteristika të dobishme për ju për të nxjerrë në maksimum.

 1. Hyrje e menjëhershme në para

Karta Juaj Suits Me® ju lejon të shpenzoni ose të tërhiqni paratë tuaja në mënyrë të sigurtë dhe të sigurtë kudo që të jeni në botë.

 1. Tërhiqni para kurdo, kudo që të jetë.

Karta e debitit Suits Me® Mastercard® mund të përdoret në çdo ATM ose pikë të holla që pranon Mastercard®.

Klientët Suits Me® Premium Plus marrin katër tërheqje falas çdo muaj, duke u dhënë klientëve tanë qasje të lehtë për të tërhequr para pa shqetësimin e kostove shtesë.

 1. Bëj pagesa pa kontakt

Pagesa të lehta, të shpejta dhe të sigurta pa kontakt kartë për blerjet e £ 100 ose më pak. Nuk është e nevojshme të hyni në PIN-ën tuaj, thjesht ta ngjitni kartën tuaj tek lexuesi dhe të prisni që transaksioni të miratohet. Pagesat e kartave pa kontakt janë një alternativë e volitshme ndaj pagesave me para në dorë dhe me çipa tradicionalë dhe PIN.

Përdorni funksionin pa kontakt kur bëni blerje në rrugën e lartë, duke përfshirë dyqanet, restorantet, kafenetë, baret, disa transport publik dhe kudo tjetër shihni logon e pagesës pa kontakt.

 1. Dyqan në dyqan

Bëni pazar kudo në rrugën e lartë me kartën tuaj të debitit Suits Me® ku shihni logon Mastercard®. Shumica e dyqaneve e pranojnë Mastercard® si një metodë pagese.

Nëse pagesa është për £100 ose më pak ju mund të përdorni funksionin pa kontakt në kartën tuaj, thjesht valëzoni ose trokitni kartën në terminalin e pagesës. Nuk kërkohet PIN kur përdoret pagesa pa kontakt.

 1. Shit online

Shop kudo online me kartën tuaj të debitit suits Me® online ku ju shihni logon Mastercard®. LogoJa Mastercard® zakonisht është e vendosur në fund të një uebsajti brenda faqes. Shumica e faqeve të internetit pranojnë Mastercard® si një metodë pagese.

 1. Bëj pazar në telefon

Të paguash mallra dhe shërbime nëpërmjet telefonit me kartën tënde Suits Me® është si të përdorësh kartën tënde të debitit për të paguar online. Megjithëse, në vend që t'i plotësosh vetë formularët e pagesës, dikush tjetër do ta bëjë këtë për ty.

 1. Program ekskluziv me para në dorë

Kurseni para kur përdorni kartën tuaj Suits Me® në dyqanet tona partnere të shitjes me pakicë ose kur bëni pazar online. Ju do të merrni cashback në llogarinë tuaj Suits Me®.

 1. Blloko dhe zhblloko kartën tënde 24/7

E humbe kartvizitën, por mendon se mund ta gjesh? Mbani llogarinë dhe paratë tuaja të sigurta duke bllokuar kartën tuaj në app ose nëpërmjet llogarisë tuaj të parave online. E gjete? Shkëlqyeshëm! Zhbllokohet përdorimi i aplikacionit ose i portalit online.

Sa kushton një kartë debiti Suits Me®? 

Para se të regjistrohesh, është e rëndësishme të dish se çfarë tarifash mund të kesh. Ne besojmë në llogari të drejta dhe transparente kështu që këtu është një rënie e kostove para se të regjistrohesh. 

Për të pasur qasje në një nga llogaritë tona të fituara me çmime, ju do të duhet të zgjidhni midis thelbësores sonëLlogaritë Premium ose Premium Plus. Secili vjen me tarifa dhe përfitime pak të ndryshme, kështu që është më mirë të bëni kërkimet tuaja më parë. 

Nëse do të përdorni këtë llogari si llogarinë tuaj kryesore, ne rekomandojmë llogarinë tonë Premium Plus. Me këtë, ju do të merrni: 

 • Hyrje në një llogari online parash dhe në aplikacionin mobil Suits Me® 
 • Një kartë debiti Mastercard® pa kontakt 
 • Shpërblime me para në dorë 
 • 4 x tërheqje të lira parash në muaj dhe rregullim i lirë në këmbë i vendosur 
 • Një gamë bankash si karakteristika – duke përfshirë debite të drejtpërdrejta, porosi në këmbë, transferta bankare dhe më shumë 

Për më shumë informacion, shih faqen tonë çmimeve. 

Si t'i shtoj para kartës së debitit Suits Me®? 

marrësh kartën e debitit është e lehtë me Suits Me®. Sapo të keni marrë kartën tuaj dhe ta aktivizoni atë, ju mund të shtoni para në llogarinë tuaj. Disa mënyra se si mund të shtoni fonde në kartën tuaj online të debitit përfshijnë: 

 • Transfertat e pagesave online – Nëse keni një llogari tjetër, mund të hyni në portalin tuaj online dhe të transferoni para në kartën tuaj të debitit Suits Me®. Transfertat e Mbretërisë së Bashkuar janë zakonisht të menjëhershme, transfertat ndërkombëtare janë në dispozicion nëpërmjet partnerit tonë në app Suits Me®. 
 • Para fizike – Nëse ju kanë dhuruar ose paguar para në dorë, mund ta ngarkoni këtë në kartën tuaj të debitit. Thjesht çoji paratë në një vend të Paypoint për të filluar. 
 • Top-ups në një ATM – Në ATM-të e zgjedhura, ju mund të ngarkoni para në kartën tuaj të debitit. Nëse po e bën këtë, sigurohu që e ke mësuar përmendësh PIN-in tënd! 
 • Pagesat e palëve të treta – Nëse preferoni, miqtë dhe familja mund t'ju dërgojnë para në llogarinë tuaj. Kjo mund të jetë një pagesë e vetme, ose këste të rregullta. 
 • Pagesa e pagës suaj është e mundur, pasi kartat e debitit kanë një numër llogarie dhe një kod të llojit, ju mund t'i keni pagat tuaja të paguara direkt në kartën tuaj të debitit. 

A është karta ime e debitit e sigurt?

Po! Ne kemi punuar shumë për t'u siguruar që paratë tuaja të ruhen në çdo kohë. Paratë tuaja do të mbahen të sigurta në një llogari bankare të veçantë që askush nuk mund ta aksesojë – madje as nga ne! 

Masat tona të sigurisë në internet do të thonë se askush nuk mund të marrë paratë tuaja të fituara me vështirësi. Mashtruesit, hajdutët, kreditorët dhe madje edhe ekipi ynë nuk do të mund të hyjnë në paratë tuaja. 

Ja disa mënyra të tjera si t'i mbajmë paratë tuaja të sigurta: 

 • Ne nuk do të dërgojmë PIN tuaj me postë 
 • App juaj celular është aksesuar me një PIN 5-shifror ose shenjat e gishtërinjve tuaj unike / Face ID 
 • Ju mund të ngrini dhe të shkrini kartën tuaj nga telefoni juaj për ato momente 'vetëm në rast' 
 • Paratë tuaja janë të mbrojtura sipas Aktit të Rregulloreve të Parasë Elektronike 2011. 

Mund ta përdor kartën e debitit me PayPal? 

Mundesh. Nëse dëshironi një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për të përfunduar blerjet online, është një ide e mirë për të lidhur kartën tuaj me PayPal. 

Për më shumë informacion se si ta shohim udhëzuesin tonë të dobishëm për lidhjen e kartës suaj me PayPal.

A mund të futem në borxh me një kartë debiti Suits Me®? 

Jo. Me një kartë debiti Suits Me®, ju mund të shpenzoni vetëm atë që është e ngarkuar në kartën tuaj. Ndërsa ne nuk ofrojmë një strukturë overdraft, ju nuk do të jeni në gjendje të huazoni para. 

Në këtë mënyrë, është shumë më e lehtë të menaxhosh financat e tua.

Kur mund të filloj të përdor kartën e debitit? 

Sapo të keni marrë kartën tuaj të debitit Suits Me® në postë (zakonisht brenda 3-5 ditëve të punës) ju mund ta përdorni atë. Thjesht aktivizoni kartën tuaj online ose nëpërmjet telefonit. 

Pasi të keni hapur llogarinë tuaj, ju mund të filloni të menaxhoni paratë tuaja menjëherë duke krijuar llogarinë tuaj të parave online dhe mobile. 

Po sikur të kem akoma pyetje të tjera për kartën e debitit? 

Ju mund të shikoni të gjitha FAQ-ët tanë rreth kartës suaj të debitit në seksionin e administrimit të kartës suaj të faqes sonë të ndihmës 

Ndarësi i vijës

Si të aplikoj për një kartë debiti Suits Me® online?

1

Zgjidh një llogari për tu hapur

Zgjidhni llogarinë tuaj të preferuar e-money nga 3 llojet e llogarive tona

Selfie dhe ID 2

3 minuta për të hapur llogarinë tuaj

Për të siguruar që aplikimi juaj është i plotë, ne do të duhet të verifikojmë ID tuaj – mos u shqetësoni, kjo nuk është një çek krediti! Na duhet vetëm një selfie dhe një fotografi e Pasaportës suaj, Patentës së Plotë të Vozitjes në Mbretërinë e Bashkuar ose ID Kombëtare

3

3 mënyra për të administruar financat

Merrni kartën tuaj të parapaguar të debitit Mastercard® pa kontakt në 3-5 ditë pune dhe qasje në portalin online dhe app mobile.

Mbajtësit e llogarisë sonë na duan, të shohin se si më shkon për® shtat

FAQ-e llogarish të parapaguar

Nëse po mendoni të hapni një llogari me ne, mund t'ju duken të dobishme faqet tona të ndihmës.

Më shkon® karta debiti

Nëse keni nevojë për mbështetje shtesë, ne kemi shumë faQs kartë debiti të dobishme për të marrë ju deri dhe të kandidojë.

Hap llogarinë tënde sot

Apliko për një llogari e-money sot dhe merrni kartën e debitit Mastercard® në 3-5 ditë pune – pa kontrolle krediti!