Lidhja e kartës me PayPal

Rreth PayPal

PayPal është një platformë pagesash online e cila ruan detajet e kartës suaj të debitit midis blerjeve kështu që ata janë gati të përdorin herën tjetër që dëshironi të bëni pazar online. Me sistemet e veta të sigurisë në fuqi, PayPal mund të mbani detajet e kartës suaj të sigurta dhe të sigurta, ndërsa përshpejtoni pagesat online.

Ju mund të përdorni PayPal për të bërë blerje nga llogaria juaj Suits Me pas hyrjes në detajet e kartës suaj.

Pasi të keni lidhur kartën tuaj ju mund të paguani nëpërmjet llogarisë tuaj PayPal sa herë që shihni opsionin në një checkout online.

Vendosja e llogarisë suaj PayPal dhe lidhja e kartës suaj

Nëse nuk e ke, duhet të ngresh një llogari të re PayPal. Ju mund ta bëni këtë duke shkuar në faqen e internetit PayPal ose duke zgjedhur opsionin e PayPal kur në një checkout online, kjo do t'ju japë mundësinë për të bërë një llogari të re. Ata kërkojnë adresën tuaj të postës elektronike dhe një fjalëkalim të ri për të hapur një llogari për ju.

Si t'i lidhësh letrat e tua me kostumet e tua me llogarinë tënde PayPal

Për të lidhur kartën tuaj, ndiqni hapat e mëposhtëm:

Hapi 1. Vizitoje PayPal.com

Hapi 2. Logo/hap llogarinë tënde të PayPal

Hapi 3. Kliko butonin Kuleta në krye të faqes

Hapi 4. Kliko në 'Link a card' në anën e majtë, pastaj kliko mbi 'kartën e debitit'

Hapi 5. Shkruaj në vijim:

  • Numri i gjatë i kartës në pjesën e pasme të kartës suaj
  • Lloji i kartës
  • Data e skadencës
  • Numri CSV (numri 3-shifror në pjesën e prapme në shiritin e nënshkrimit)
  • Adresa juaj e faturimit (kjo është ajo që ju keni regjistruar me Suits Me)

E pasigurt se ku t'i gjejmë hollësitë e mësipërme? Shikoni veçoritë dhe funksionet tona të kartës së debitit për më shumë informacion.

Hapi 5.  Kliko 'link card'

Sa e sigurt është PayPal?

Pagimi nëpërmjet PayPal nuk është një rrezik sigurie, në fakt mund të shtojë më shumë mbrojtje për blerjet tuaja online. Të dhënat e kartës suaj janë të koduara në serverat e tyre brenda shtëpisë që do të thotë se edhe kompania nga e cila po bleni nuk i sheh kurrë detajet e kartës suaj. Nëse është hera e parë që blen nga një kompani e veçantë, mund të jetë e mençur të përdorësh PayPal vetëm në rast se.

PayPal ka edhe shpinën tuaj nëse vendosni një porosi dhe nuk merrni porosinë tuaj ose sendi, produkti apo shërbimi nuk përputhet me përshkrimin, ju mund të logohuni në llogarinë tuaj të PayPal dhe të kërkoni një rimbursim. Në qoftë se ju dërgoni një artikull mbrapa ju mund të kërkoni një rimbursim të tarifës së transportit gjithashtu.

Të shtëna me probleme

Ka disa arsye pse karta juaj mund të mohohet:

  • Një kartë debiti mund të lidhet vetëm me një llogari PayPal njëkohësisht. Nëse jeni duke u përpjekur për të lidhur kartën tuaj Suits Me në një llogari të dytë PayPal ju duhet ta hiqni atë nga llogaria e mëparshme.
  • Adresa e faturimit është adresa që ju keni regjistruar tek ne, jo adresa juaj postare nëse kjo është ndryshe. Nëse adresa juaj ka ndryshuar që kur keni hapur për herë të parë një llogari Suits Me, na telefononi ose hyni në llogarinë tuaj të parave online për të përditësuar detajet tuaja.
  • Emri juaj duhet të përputhet saktësisht me atë në kartën tuaj, kjo përfshin titujt, emrat e mesëm dhe inicialet.

Nëse ende nuk e dini se cila është çështja, ju lutem shikoni seksionin FAQ të PayPal.